Saumapartio oy, Laadukas elementtisaumaus, elementtisaumaus Uusimaa, Helsinki, Espoo, Vantaa

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
31.05.2023 14:45
Kategoria:
Saumapartio oy, Laadukas elementtisaumaus, elementtisaumaus Uusimaa, Helsinki, Espoo, Vantaa

ELEMENTTISAUMAUS JA SAUMAUKSEN ERIKOISJOUKOT!
Laadukkaat elementtisaumaukset Uudellamaalla
Saumapartio Oy on elementtisaumaus - ja saumausalan erikoisosaaja. Toteutamme kaikki elementtisaumaustyöt satojen kohteiden ja yli 15 vuoden vankalla kokemuksella.
Elementtisaumaus hoituu kauttamme pääasiassa Uudenmaan alueella ja asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt ja rakennusliikkeet niin uudis- kuin saneerauspuolellakin. Elementtisaumaus meiltä vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella.

Elementtisaumaus on erittäin tärkeä osa julkisivua. Huonokuntoiset saumaukset altistavat kiinteistön vesivuodoille ja pienentävät energiatehokkuutta. Meiltä tilaat vaivattomasti saumojen korjauksen ja pidennät näin julkisivun elinkaarta pienin kustannuksin.

Elementtisaumaus tiivistää elementtien välit ja suojaa rakenteita sadevesiltä, kosteudelta ja ilmavuodoilta. Saumoihin asennetut tuuletusputket tai -kotelot pitävät huolen siitä, että ilma liikkuu rakenteissa hallitusti eikä rakennus ole niin sanotusti tiivis kuin pullo.

Oikein valitut materiaalit ja työtekniikat sekä ajoissa toteutetut korjaukset pitävät huolen siitä, että elementtisaumat toimivat kuten on suunniteltu.

​Elementtisaumaus väsyy myös vuosien saatossa ja silloin saumojen uusiminen on osa hyvää kiinteistönhoitoa. Huonokuntoiset julkisivusaumat aiheuttavat mm. vesivuotoja ja lämpöhävikkiä kiinteistössä. Saumaukset onkin syytä uusia ennen kalliiden vaurioiden kehittymistä. Uusintasaumaus on verrattain edullinen julkisivun huoltotoimi, jossa vanha saumamassa poistetaan ja uusi asennetaan tilalle ammattilaisen toimesta.

​ Ammattilaisen oikeilla materiaaleilla tehdyt saumaukset kestävät noin 15–20 vuotta, riippuen saumoihin kohdistuvasta rasituksesta ja työnlaadusta.

Laadukkaat elementtisaumaukset ja saumaustyöt Uudellamaalla
- saumaustyöt
- elementtisaumaus
- julkisivusaumaus
- saumojen korjaaminen
- uusintasaumaus
- silikonisaumaus
- akryylisaumaus
- läpivientien tiivistys
- ikkunasaumaus
- ovisaumaus
- tiivistystyöt
- saumauskartoitus

Saumapartio Oy
Lehmustontie 2 B 01450 Vantaa

Juha Moilanen 040 528 7937
juha.moilanen@saumapartio.fi
www.saumapartio.fi

Lisätietoja yrityssivulta: Saumapartio oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen