Sähkösinkitys Reikko Oy, Pintakäsittelylaitos Pintakäsittely Uusimaa Satakunta Pirkanmaa Varsinais-Suomi Pohjanmaa Keski-Suomi

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
25.10.2023 10:17
Kategoria:
Sähkösinkitys Reikko Oy, Pintakäsittelylaitos Pintakäsittely Uusimaa Satakunta Pirkanmaa Varsinais-Suomi Pohjanmaa Keski-Suomi Lounais-Suomi, Varsinais-Suomi, Pohjanmaa, Keski-Suomi

Pintakäsittelylaitos Reikko Oy, Reikko Oy:llä kaikenlaiset kappaleet saavat tasaisen ja standardien mukaisen sinkkipinnan.
Passivointi on yleisnimitys menetelmille, joiden tavoitteena on passivoida tai hidastaa pinnan tai pinnoitteen reagoiminen ympäristön kanssa. Alumiinin passivointi tapahtuu alumiinin pinnalle muodostettavan reaktiopinnoitteen avulla, joka estää hapen reagoimisen alumiini kanssa.
Passivoinnit
- keltapassivointi
- mustapassivointi
- viherpassivointi
- sinipassivointi
- pintakäsittelyä
- sinkkipinnoitus
Reikko Oy suorittaa pintakäsittelyä Uusimaa - Pirkanmaa - Satakunta alueilla.alueella.
Sähkösinkitys on metallikappaleen päällystämistä sinkkikerroksella, ( vahvuuden ollessa tavanomaisimmin 10–15 µm. Äärivahvuudet ovat 5–40 µm. Päällystys tehdään elektrolyysialtaassa monien puhdistus- ym. vaiheiden jälkeen. Muodostuva pinta on tasainen ja kiiltävä. Korroosiokestävyydestä tulee erinomaista.

Pystymme pintakäsittelemään isojakin kappaleita. Uusimpiin sinkitysaltaisiin mahtuu kooltaan 4200 × 1500 × 620 mm olevat kappaleet. Suurempia sähkösinkitysaltaita ei Suomessa tiettävästi ole.

Kappaleen sinkittyä, se tarkastetaan huolellisesti ja tarvittaessa sinkkipinnan vahvuus todetaan mittaamalla. Mittalaite tulostaa automaattisesti raportin mittaustuloksesta. Tämä raportti toimitetaan asiakkaalle tavaran mukana.

Toimeksiantojen keskimääräinen läpimenoaika meillä on alle 2 vrk.

Käytössämme nykyaikaiset ja ympäristöystävälliset 3-arvoiset sini- ja keltapassivointi sekä mustapassivointi (eivät sisällä 6-arvoista kromia).

Katso lisää kotisivulinkistä ja ota yhteyttä!
www.reikko.com

Reikko Oy Pintakäsittelylaitos
Suutarinmäentie115
29250 Nakkila
Soinilan teollisuusalue

-puh. vaihde (02) 531 0880
-fax (02) 537 2011
-sähköposti: info@reikko.fi













































Sähkösinkitys Reikko Oy, Pintakäsittelylaitos Pintakäsittely Uusimaa Satakunta Pirkanmaa Varsinais-Suomi Pohjanmaa Keski-Suomi Lounais-Suomi, Varsinais-Suomi, Pohjanmaa, Keski-Suomi
>
Lisätietoja yrityssivulta: Sähkösinkitys Reikko Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen