Raahen Aiku Raahe, Yrittäjäkoulutus Raahe, Yrittäjän ammattitutkinto Raahe,

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
16.06.2014 10:12
Kategoria:
Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ammattitutkinto sopii sinulle, joka haaveilet yrittäjyydestä tai jo toimit yrittäjänä. Tule mukaan uudistettuun ohjelmaan, joka inspiroi yrittäjänä kehittymistäsi!

Tässä yrittäjäkoulutuksessa rakennat omaa yrittäjätarinaasi ja valitset koulutuksen sisältöjä sen mukaan, missä vaiheessa yrittäjyyden taivalta olet. Jos sinulla on liikeidea ja olet yrittäjyyden alkutaipaleella, keskityt koulutuksessa yritystoiminnan suunnitteluun ja käynnistämiseen. Jos olet toiminut jo jonkin aikaa yrittäjänä, voit syventyä yritystoiminnan analysoimiseen ja kehittämiseen.

Koulutus toteutetaan pääosin verkko-opintoina ja siihen on JATKUVA HAKU. Voit aloittaa opintosi joustavasti sinulle sopivana ajankohtana ja saat aina tarvittaessa henkilökohtaista ohjausta sekä sparrausta koulutuksen aikana.

Yrittäjän ammattitutkinnossa valitaan Yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen osaamisala, joka sopii aloitteleville yrittäjille tai Yritystoiminnan kehittämisen osaamisala, joka sopii jo olemassa olevien yritysten toiminnan kehittämiseen. Tutkinto koostuu kolmesta osasta, joko yhdestä tai kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta ja tarvittavasta määrästä valinnaisia tutkinnonosia. Valinnaisina tutkinnon osina on Myynti ja markkinointi, Taloushallinto, Tuotteistaminen sekä Sähköinen liiketoiminta.

400 €. Hinta sisältää monipuolisen opetuksen lisäksi tutkintomaksun ja – tilaisuudet. Mikäli opiskelija keskeyttää opintonsa, opiskelijamaksuja ei palauteta.
KOULUTUKSEEN HAKEUTUMINEN

Koulutukseen voidaan hakeutua vapaamuotoisella hakemuksella.

Lisätietoja Marjut Autio puh. 044 439 3465, marjut.autio@raahenaiku.fi tai Erkki Muhonen puh. 044 439 4364, erkki.muhonen@raahenaiku.fi.
Lisätietoja yrityssivulta: Raahen Ammatillinen Aikuiskoulutuskeskus
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen