Pumppuset Oy, Ilmalämpöpumppu asennus Ilmalämpöpumppu Paimio Salo Turku Uusimaa Varsinais-Suomi

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
22.09.2023 14:30
Kategoria:
Pumppuset Oy, Ilmalämpöpumppu asennus Ilmalämpöpumppu Paimio Salo Turku Uusimaa Varsinais-Suomi

Pumppuset suunnittelee ja hoitaa kaikki lämmitys- ja viilennysratkaisut kotiisi. Meiltä löytyvät erilaiset laiteratkaisut, ja niiden asennus- ja huoltopalvelut. Koko projekti säilyy yksissä käsissä alusta loppuun, ja viihdyt kodissasi taas paremmin.

Pumppuset asiakaspalvelu:
Joni Tuomola puh. 041 3131554

Ilmalämpöpumppu on lämpöpumppu, joka voi imeä lämpöä ulkoilmasta ja vapauttaa sen sisätiloihin. Se käyttää samaa höyrystys-kompressioprosessia ja suurimmaksi osaksi samanlaista laitteistoa kuin ilmastointilaite, mutta päinvastaisessa suunnassa. Ilmalämpöpumppu voi siis sekä lämmittää että viilentää tiloja.
Ilmalämpöpumpun käyttö voi vaihdella käyttötarkoituksen ja asetusten mukaan. Tässä on yleisiä käyttövinkkejä ilmalämpöpumpun käyttöön:
- Lämmitys: Ilmalämpöpumppu voi toimia tehokkaana lämmityslaitteena talvella. Voit säätää lämpötilaa haluamallesi tasolle ja pumppu lämmittää huoneen ilman lämpöä ulkoilmasta.
- Viilennys: Ilmalämpöpumppu voi myös viilentää tilat kesäkuukausina.
Voit säätää ilmalämpöpumpun lämpötilan viileäksi ja miellyttäväksi kesäkuukausina. Yleensä suositeltava lämpötila on noin 23-25 astetta.
Käytä energiansäästötilaa: Monissa ilmalämpöpumpuissa on energiansäästötila, joka voi auttaa vähentämään energiankulutusta viilennystoiminnon aikana.
- Ilmanpuhdistus: Ilmalämpöpumput voivat myös toimia ilmanpuhdistimina, joiden avulla voidaan poistaa ilmasta pölyä, allergeeneja ja muita epäpuhtauksia. Voit käyttää ilmalämpöpumppua ilmanpuhdistustoiminnolla parantaaksesi sisäilman laatua.

- Ajastin: Useimmissa ilmalämpöpumpuissa on ajastinominaisuus, jonka avulla voit ohjelmoida pumpun käynnistymään ja sammumaan tiettyinä aikoina.

- Huolto: Muista pitää ilmalämpöpumpun suodattimet puhtaina ja tarkistaa säännöllisesti, että pumpun ulkoyksikkö on vapaa roskista ja esteistä. Säännöllinen huolto ja puhdistus varmistavat ilmalämpöpumpun optimaalisen toiminnan.
Meiltä saat:
- Lämpöpumput
- Ilmalämpöpumput
- Vesi-ilmalämpöpumput
- Maalämpöpumput
- Lämpöpumppumyynti
- Lämpöpumppuhuolto
- Lämpöpumppuasennus


Ota yhteyttä:
Pumppuset Oy, Johanneksentie 49
21530 PAIMIO
Joni Tuomola 041 3131554
Sähköposti: joni@pumppuset.fi

WWW: www.pumppuset.fi
Lisätietoja yrityssivulta: Pumppuset Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen