Ketunluolan omakotitontit Rusko Turun seutu Lounais-Suomi

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
07.02.2024 10:07
Kategoria:
Ketunluolan omakotitontit Rusko Turun seutu Lounais-Suomi
Noin 98,5 hehtaarin kokoinen kaava-alue sijaitsee Ruskon keskustaajaman itäpuolella noin 2 kilometrin päässä kirkonkylästä. Pääosa kaavoitettavista tonteista sijoittuu kunnan omistamille alueille. Tällä hetkellä alueella sijaitsee 20 asuinrakennusta.

- Ketunluolan alue on rakentamatonta metsä- ja peltoaluetta, joka on eteläosaltaan alavaa ja pohjoisosaltaan loivan kumpuilevaa. Kaava-alueen ensimmäisten tonttien on suunniteltu valmistuvan vuosien 2024-2025 aikana. Pientalotonttien pinta-ala on 1200-1800 m².

– Ketunluolan jo vahvistetulta kaava-alueelta on tulossa myyntiin 30 tonttia tämän vuoden lopussa tai ensi vuoden alussa. Sen jälkeen on tarkoitus saada myyntiin laajennusalueen tontit. Ne voivat tulla myyntiin vuosina 2025-2026.

- Ketunluolan omakotialueen läpi kulkee ulkoilureitti, josta on tarkoitus tulla osa maakunnallista ulkoilureittiverkostoa. Luontoselvityksen mukaan Ketunluolanmäen ja Nummisvuoren lakialueet ovat arvokkaita luontotyyppikohteita, ja ne tulisi jättää rakentamatta.

- Ketunluolan Nummisvuori on myös liito-oravan elinpiirin ydinaluetta, joka on merkitty luonnoksessa lähivirkistysalueeksi ja suojeltavan alueen osaksi.

- Ketunluolan omakotialueen keskelle on kaavaluonnoksessa varattu kortteli, jonne voidaan tehdä pienimuotoisia kaupallisia tai julkisia palveluja, esimerkiksi elintarvikemyymälä tai varhaiskasvatuksen yksikkö.

- Kortteliin on mahdollista rakentaa pieni pelikenttä. Joukkoliikenteen reittiäkin viritellään.

Kysy Ketunluolan omakotitontit lisää:
Niko Paloposki
Rakennustarkastaja

Puhelin

044 4333 552

Sähköposti

etunimi.sukunimi@rusko.fi





























































































Ketunluolan omakotitontit Rusko Turun seutu Lounais-Suomi
Lisätietoja yrityssivulta: Ruskon kunta
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen