Kaluste Päivärinta Oy, Kiintokalusteet Uusimaa Helsinki Turku Tampere Vaasa Oulu Länsi-Suomi Pohjanmaa Pohjois-Suomi Pirkanmaa

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
22.09.2023 10:00
Kategoria:
Kaluste Päivärinta Oy, Kiintokalusteet Uusimaa Helsinki Turku Tampere Vaasa Oulu Länsi-Suomi Pohjanmaa Pohjois-Suomi Pirkanmaa
Toimitamme kiintokalusteet julkisiin kohteisiin ja yritysten toimitiloihin arkkitehtisuunnitelmien mukaan. Kiintokalusteet voidaan myös suunnitella aivan teidän tarpeidenne mukaan. Kiintokalustesuunnittelijamme tekevät kohteista tarvittaessa työkuvat erikseen.

Tässä on muutamia esimerkkejä kiintokalusteistamme:
- Keittiön kiintokalusteet: Keittiössä kiintokalusteet sisältävät yleensä kaapit, laatikostot, hyllyt ja työtasot. Ne tarjoavat säilytystilaa ruokatarvikkeille, astioille ja keittiövälineille.
- Kylpyhuoneen kiintokalusteet: Kylpyhuoneessa kiintokalusteet voivat sisältää allaskaapit, peilikaapit, hyllyt ja laatikostot. Ne tarjoavat säilytystilaa kylpyhuonetarvikkeille ja hygieniatuotteille.
- Kodinhoitohuoneen kiintokalusteet: Kodinhoitohuoneessa kiintokalusteet voivat sisältää pesukoneen ja kuivausrummun asennuskaapit, säilytyskaapit ja taittuvat työtasot. Ne tarjoavat käytännöllisiä ratkaisuja pyykinpesuun ja säilytykseen.
- Muut kiintokalusteet: Kiintokalusteita voidaan käyttää myös muissa tiloissa, kuten olohuoneissa, makuuhuoneissa, eteisissä ja työhuoneissa. Ne voivat sisältää esimerkiksi vaatekaappeja, kirjahyllyjä, työpöytiä ja säilytysratkaisuja.

On tärkeää suunnitella kiintokalusteet huolellisesti, jotta ne sopivat tilaan ja täyttävät tarpeet. Mittatilaustyönä teetetyt kiintokalusteet voivat tarjota yksilöllisiä ratkaisuja ja mahdollisuuden valita materiaalit, värit ja muotoilut omien mieltymysten mukaan.

Kiintokalusteiden toimitusvarmuus on meille tärkeää. Laskemme ennakkotarjoukset aina hyvin huolellisesti. Ammattitaitoinen ja palvelualtis työnjohto ja oma asennustiimi varmistavat laadukkaan lopputuloksen kiintokalusteprojektissanne.
Tuotteitamme ovat:

- Kiintokalusteet
- kylpyhuonekalusteet, wc-kalusteet
- keittiökalusteet
- kodinhoitohuoneen kalusteet
- liukuovikalusteet, säilytyskalusteet
- irtohuonekalut
- kiintokalusteet mm. hotelleille, sairaaloihin, päiväkoteihin, kouluihin, ravintoloihin, kylpylöihin sekä muihin julkisiin tiloihin

Ota yhteyttä meihin:

Kaluste Päivärinta Oy
Kemijärventie 88, 93600 Kuusamo
Puh. 0400 386710
myynti@kalustepaivarinta.fi
www.kalustepaivarinta.fi

Helsinki ja Uusimaa-alueen myyntiedustus:
Kalusteliike OPDECO
Museokatu 5, 00100 HELSINKI
www.opdeco.fi














Kaluste Päivärinta Oy, Kiintokalusteet Uusimaa Helsinki Turku Tampere Vaasa Oulu Länsi-Suomi Pohjanmaa Pohjois-Suomi Pirkanmaa
Lisätietoja yrityssivulta: Kaluste Päivärinta Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen