Joniko Oy, Granulaattori, Reunanauhasilppuri

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
19.09.2023 10:07
Kategoria:
Lundberg Tech valmistaa laajan valikoiman reunanauhasilppureita ja granulaattoreita ja tarjoaa ratkaisut kaikkiin tarpeisiin. Reunanauhasilppuri on käytössä reunanauhan- ja stanssausjätteen poistojärjestelmissä ja reunanauhasilppuri voidaan myös liittää olemassa oleviin järjestelmiin.
Vuodesta 1981 Lundberg Tech reunanauhasilppuri ja granulaattori ovat olleet vahva perusta mm. paperin, pahvin, muovin, kumin, tekstiilien, pehmopaperin, laminaattien, teippien ja etikettien jätteenpoistojärjestelmissä.
Lundberg Tech reunanauhasilppuri ja granulaattori:
- Suurempi ilman nopeus granulaattorin sisällä
- Tehokas leikkaus
- Pystyy käsittelemään erittäin ohuitakin materiaaleja 5-10 mikrometriin
- Helppo säätää
- Pitkä elinikä: yli 25 vuotta vanhoja reunanauhasilppureita vieläkin käytössä
- Alhaiset huoltokustannukset
- Voitelujärjestelmä toimii painovoimalla –ei tarvetta paineilmalle
- Laajat huoltomahdollisuudet pyöriville ja kiinteälle terälle.
Lundberg Tech on erikoistunut jätteenpoistojärjestelmiin, joissa jäte imetään putkistojen kautta pois tuotannon koneilta. Lundberg suunnittelee, valmistaa ja asentaa automaattisia jätteenpoistojärjestelmiä, joissa jäte kerätään syntypisteessä, minkä jälkeen se leikataan ja kuljetaan ilman avulla keräyspaikkaan. Järjestelmät on suunniteltu reunanauhan ja stanssausjätteen poistoon eikä liimakaan ole ongelma, olipa sitä yhdellä tai molemmilla puolilla materiaalia.

Jatkuva tuotekehitys reunanauhasilppureissa sekä pitkä kokemus jätteenpoistojärjestelmien suunnittelussa ovat tuoneet Lundbergin yhdeksi Euroopan johtavista toimittajista “tuotantolinjasta keräysyksikköön”. Maailmanlaajuisesti on toimitettu jo yli 3500 järjestelmää.

Yhteystiedot

Joniko Oy

Kehänreuna 2
02430 MASALA
(09) 295 9260

myynti@joniko.com
www.joniko.com
Lisätietoja yrityssivulta: Joniko Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen