Joniko Oy, Ekstruusiopäällystys

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
19.09.2023 10:11
Kategoria:
Joniko Oy, Ekstruusiopäällystys
Ekstruusiopäällystys on menetelmä, jolla voidaan päällystää erilaisia materiaaleja muovikalvolla. Menetelmässä käytetään ekstruuderia, joka sulattaa muovin ja levittää sen ohueksi kalvoksi päällystettävän materiaalin pinnalle. Tämä päällystysmenetelmä mahdollistaa esimerkiksi ruoka- ja juomasäiliöiden päällystyksen muovikalvolla. Ekstruusiopäällystystä käytetään myös pakkausmateriaalien valmistuksessa, kuten kartonkien päällystyksessä muovikalvolla. Menetelmän avulla voidaan luoda myös erilaisia esteitä läpäisemättömille päällysteille.
Ekstruusiopäällystys on yleinen paperinjaostusteollisuudessa käytettävä tuotantotapa. Sen toimintaperiaate pohjautuu tuotteissa käytettävään muovikerrokseen, jolla on lukemattomia eri ominaisuuksia ja vaatimuksia. Paperinjalostusteollisuuden tuotteiden teknisesti monimutkaistuessa, myös laadunvalvonnan vaatimukset kasvavat.

Ekstruusiopäällystys tarkoittaa nimensä mukaisesti sitä, että jotain ratamaista materiaalia päällystetään ekstruusiotekniikkaa apuna käyttäen.
Ekstruusiopäällystys yhdistää kaksi erilaista materiaalia. Tulosta kutsutaan yhdistelmämateriaaleiksi eli laminaateiksi, joihin saadaan ominaisuuksia, jotka korkeateknologisen pakkausteollisuuden ja rakennusteollisuuden kannalta ovat elintärkeitä. Ekstruusiopäällystys ja laminointi: SAM valmistaa tehtaallaan suorituskykyisiä ekstruudereita erilaisten raaka-aineiden hyödyntämiseen.
Näin SAM voi toimittaa esim. nopeita ekstruusio-laminointikoneita, joilla saadaan aikaan erinomaiset sulamis- ja tarttumisominaisuudet.

Tuotteet

Staattisen sähkön laitteita ja –sovelluksia, rainanpuhdistuslaitteita, siirtolaitteita.
- Sähkön poistolaitteet
- Varaavat laitteet
- Maadoituslaitteet
- Mittauslaitteet
- ESA - Electrostatic printing assist, Sähköavusteinen värinsiirto
- WM3000 - Electrostatic remoistening Sähköavusteinen kostutus
- Easy Mover –siirtolaitteet
- Lämpöpuhdistuslaitteet
- Päällystyskoneet
- Laminointikoneet
- jätteenpoistojärjestelmät
- Reunanauhaleikkurit
- Reunanauhajärjestelmät
- WasteTech
- WasteCompactor
- Stanssausjätteenpoisto
- TrimCutter
- Reunanauhanpoisto
- Keskuspoistojärjestelmät

KATSO LINKIN KAUTTA koti-sivuiltamme: www.joniko.com

Joniko Oy

Kehänreuna 2
02430 MASALA
(09) 295 9260

myynti@joniko.com
Lisätietoja yrityssivulta: Joniko Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen