HelenTec Oy, Super Lube Voitelurasva voiteluöljy Uusimaa Pirkanmaa Pohjanmaa Länsi-Suomi

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
22.02.2024 09:28
Kategoria:
HelenTec Oy, Super Lube Voitelurasva voiteluöljy Uusimaa Pirkanmaa Pohjanmaa Länsi-Suomi!
Super Lube Voitelurasva voiteluöljy
Super Lube® vakiorasva on patentoitu täyssynteettinen NLGI 2 luokan vaseliini. Rasvan synteettinen nestepohja yhdessä PTFE mikrohiukkasten kanssa muodostavat ensiluokkaisen voitelun, joka tarjoaa pitkäkestoisen suojan kulumista, ruostumista ja korroosiota vastaan. Koneiden ja laitteiden käyttöikä pitenee, seisonta-ajat lyhenevät ja tuottavuus kasvaa.

- Paljepatruuna ; japanilaisiin robottiasemien automaattivoiteluun ja rasvapuristimiin sopiva kokoonpuristuva muovipalje
- Voiteluaine UV-merkkiaineella. Tällöin voidaan helposti UV-valolla havaita ja tarkastaa voitelun tarve ja asiallisuus.
- Super Lube® Silikoni Syncolon® PTFE voitelurasva! Myös NSF H1 elintarvikehyväksytty!
- Super Lube® harrasteurheilijan paketti (Sportmans Kit) on kalastusta, metsästystä ym. harrastavan perusvaruste. Se sisältää 12 g vaseliinituubin (kelavaseliini), 7 ml kynäöljyn, pyyhehuovan ja 3 kpl puhdistuspuikkoa kätevään muovirasiaan pakattuna.
- Super Lube® korroosionesto geeli on tehokas, eristävä yhdiste ja syöpymistä estävä tahna tulppiin, liittimiin, sähkökytkentöihin, kaapelikenkiin, käämiliitoksiin ym.
- Super Lube® silikoni lämmönjohtoyhdiste sisältää hienoa metallioksidipulveria ja se johtaa tehokkaasti lämmön pois elektroniikka- ja sähkökomponenteista.
- Syncopen® on nopeasti vaikuttava, synteettinen, tunkeutuva öljy ruostetta ja korroosiota vastaan. Irrottaa ruosteiset osat, voitelee ja jättää suojaavan kalvon.
- Super Lube® paineilmatyökalujen voiteluöljy kaiken tyyppisille paineilmatyökaluille. Estää jään muodostumisen ja jäätymisen, absorboi vettä, vähentää kulumista
- Super Lube® silikoni aerosoli. NSF H1 – luokiteltu elintarvikekäyttöön, turvallinen myös kumia tai muovia vahingoittamaton silikonipohjainen aerosoli.
- Super Lube® synteettinen vaihteistoöljy. NSF H1 – elintarvikekäyttöön hyväksytty,

- Super Lube® synteettisellä kevytöljyllä on alhaisempi viskositeetti kuin PTFE öljyllä, sillä voidaan korvata SAE 10W mineraaliöljy tai sitä voidaan käyttää sekoitettuna mihin tahansa öljyyn tehostamaan lämpötilojen sietokyky ominaisuuksia.
- Super Lube® korkean lämpötilan EP rasva. NLGI 2-luokan erittäin korkean Syncolon® pitoisuuden omaava painevoitelurasva lämpötila-alueelle -34oC — + 246oC jatkuva , -34oC — +343oC hetkellinen.
Synco® Superpull® kaapelinvetokomponentti on nestemäinen PTFE:tä sisältävä juokseva yhdiste, jolla on erittäin alhainen kitkakerroin. Kaapelin pinta kostutetaan aineella, jolloin se muodostaa hyvin liukkaan pinnan ja mahdollistaa vedon minimi kitkalla. Kuivuttuaan jättää kaapelin pintaan voitelevan suojaavan kalvon.


HelenTec Oy
Kelatie 25 A
01450 VANTAA

Puh. 0207 559 390
Kalevi Hellsten 040 775 2812

WWW: www.helentec.fi








Super Lube Voitelurasva voiteluöljy Uusimaa Pirkanmaa Pohjanmaa Länsi-Suomi
Lisätietoja yrityssivulta: HelenTec Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen