Axiomatic Technologies Oy, Venttiiliohjaimet Venttiiliohjain Pirkanmaa Uusimaa Turku Oulu Vaasa Keski-Suomi

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
30.10.2023 14:37
Kategoria:
Axiomatic Technologies Oy, Venttiiliohjain Venttiiliohjaimet Pirkanmaa Uusimaa Turku Oulu Vaasa Keski-Suomi
Venttiilinohjain on venttiilikoneiston osa, jonka sisällä lautasventtiilin varsi liikkuu.] Venttiilinohjain on tavallisesti työstetty yhdestä metallikappaleesta, ja käytetty metalli on pehmeämpää kuin venttiilinvarsi, joka on tavallisesti ruostumatonta terästä. Venttiilinohjaimia valmistetaan tavallisesti valuraudasta ja pronssista. Venttiilinohjaimen voitelu perustuu voiteluöljyn roiskumiseen venttiilikoneistossa. Venttiilin tiiviste päästää voiteluöljyä hallitusti venttiilinvartta pitkin venttiilinohjaimen ja venttiilinvarren väliin, ja näin venttiilinvarren ja venttiilinohjaimen välinen kitka pysyy pienenä ja kuluminen on hidasta.
Ota yhteyttä!
Puh. 010 3375 750


- CAN 4 lähdön venttiiliohjain.
Ohjaimessa on 1 CAN-portti lähtöjen ohjaamiseen CAN-väylän kautta. Se hyväksyy nimellisen tulovirtalähteen jännitteen 12 tai 24 VDC. CAN-verkon avulla se voi hallita jopa neljää lähtöä, jotka on konfiguroitu monenlaisille vastauksille ja jopa 2,5 A: lle kanavaa kohti. Se voi esimerkiksi käyttää proportionaaliventtiilejä, on/off-venttiilejä tai tarjota hotshot-ohjausprofiilin.

- 12 signaalituloa, 12 lähtöventtiiliohjainta, DIN-kiskokiinnitys:
Sisältää 12 analogista/digitaalista/PWM/Hz-signaalituloa ja 3 porttia, jotka tarjoavat konfiguraation resistiivisinä tuloina. Lähdöt ovat 12 PWM High-side Sourcing. Ohjain liitetään CAN SAE J1939:ään ja Modbus TCP/IP:hen (Ethernet 10/100 Mbit/s). Kotelon IP20-luokitus on ja se on suunniteltu DIN-kiskoasennukseen teollisiin sovelluksiin, joiden toiminta on -40–85 °C (-40–185 °F). Konfiguroitavissa Axiomatic Electronic Assistantin kautta.
- Remote Mount Solenoid Driver yksinkertaistaa suhteellisten solenoidien kauko-ohjausta.
- CAN-kaksoislähtöventtiiliohjain on erittäin ohjelmoitava ohjain, jonka avulla käyttäjä voi määrittää sen sovelluksensa mukaan.
- Dual Input, Dual Output Valve Controller (2i2o) on suunniteltu erittäin monipuoliseen ohjaukseen jopa kahdella suhteellisella lähdöllä kelojen tai muiden kuormien ohjaamiseksi suoraan.
- Neliventtiiliohjain tarjoaa tarkan, toistettavan ohjauksen 4 suhteelliselle solenoidille ja 1 on/off-solenoidille RS-232:lla tai SAE J1939- tai CANopen-verkon® kautta.

- Venttiiliohjan
- Venttiiliohjaimet
- hajautetut ohjausjärjestelmät
- CANnopen
- kenttäväylät
- devicenet,
- mobile-elektroniikkaa
- liikkuvan kaluston elektroniikkaa
- koneenohjausta
- automaatio
- elektroniikka
- Matlab
- Simulink
- venttiiliohjain

Ota yhteyttä!

Puh. 010 3375 750

Sähköposti: salesfinland@axiomatic.com
WWW: www.axiomatic.com

Höytämöntie 6
33880 LEMPÄÄLÄ
Lisätietoja yrityssivulta: Axiomatic Technologies Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen