Luottokunta

HELSINKI

Liiketoiminnan esittely

Luottokunta on korttimaksamisen palveluyhtiö, joka kehittää ja tarjoaa korttimaksamisen ratkaisuja pankeille ja kaupoille. Luottokunnan ydinpalveluihin kuuluvat maksuvälineiden liikkeellelasku, korttiohjelmien hallinnointi sekä maksutapahtumien vastaanottaminen ja käsittely.

Tuotteet

Visa
Visa on maailman johtava maksujärjestelmä. Visa-tuoteperheeseen kuuluvia kortteja on maailmalla yli miljardi kappaletta ja myynti- ja palvelupisteitä 24 miljoonaa. Suomessa Visa Classic- ,Visa Gold ja Visa Electron -kortteja on jo 3,6 miljoonaa kappaletta.
Visa

Business Eurocard
Yritysten tarpeisiin kehitetty Business Eurocard tarjoaa laajan kotimaisen ja kansainvälisen kelpoisuutensa kautta asiakasyrityksille mahdollisuuden keskittää lähes kaikki matkustukseen ja edustukseen liittyvät kulut. Business Eurocard -kortteja oli Suomessa vuoden 2007 lopussa 92 000 kappaletta.
Eurocard


Lounasseteli
Jo 10 00 yrityksessä Lounasseteli on todettu käteväksi ja edulliseksi tavaksi hoitaa henkilöstön työpaikkaruokailu. Noin 9 000 ruokapaikkaa hyväksyy Lounassetelin maksuvälineeksi eri puolilla Suomea, joten Lounasseteli sopii hyvin myös liikkuvalle henkilöstölle.
Lounasseteli
/img/c/714173.gif

Palvelut

Korttien liikkeellelaskupalvelu
Luottokunta hoitaa jäsenpankkiensa puolesta Visa-korttien liikkeellelaskun (issuing). Palveluun kuuluu muun muassa korttihakemusten käsittely ja asiakaskohtaisten käyttörajojen myöntäminen. Luottokunta laskuttaa korttitapahtumat asiakkailta, huolehtii asiakaspalvelusta ja vastaa luotto- ja väärennösriskeistä sekä perinnästä.
Maksu- ja palkkiohinnasto Visa-henkilöasiakkaille

Korttimaksujen vastaanottopalvelu
Luottokunnan vastaanotto- ja välityspalvelu (acquiring) kattaa Visa- ja Eurocard/MasterCard-korttitapahtumat. Palveluun sisältyvät muun muassa maksujen varmennukset, maksutapahtumien vastaanotto ja tilitys sekä nykyaikainen riskienhallinta.

Korttiohjelmien lisäarvopalvelut
Luottokunta tarjoaa monia korttiohjelmiin liittyviä lisäarvopalveluita. Kaupoille ja pankeille tarjotaan esimerkiksi varmennus- ja maksutapahtumien reitityspalveluita. Kortinhaltijat puolestaan voivat ottaa ympäri vuorokauden yhteyttä asiakaspalveluun, joka auttaa korttien katoamistilanteissa ja esimerkiksi sulkee kortin tarvittaessa.

Hakusanat

Visa Electron, Visa, Business Eurocard, yrityskortti, Lounasseteli, EMV-sirukortit, korttimaksaminen, kaupat, Luottokunta, palvelut, maksuvälineet, korttiohjelmat, maksutapahtumat, maksukortit, luottokortti, luottokortit, yrityskortit, Internet-maksaminen
ThyssenKrupp - Alumiinin ammattilainen