Kilatia Oy

AURA

Mäntymäentie 4
21380 AURA

Puh. 044 556 7921




Liiketoiminnan esittely

Kilatia Oy on valtakunnallinen turvallisuuskoulutuksia ja -palveluita tuottava yritys Suomessa. Tarjoamme kattavan valikoiman palveluita turvallisuuskoulutuksista, -suunnitteluista aina turvallisuustuotteiden myyntiin markkinajohtajan varmuudella. Kilatian kolme perusarvoa ovat luotettavuus, laatu ja palvelualttius. Ne ohjaavat kaikkia Kilatian työntekijöitä kaikissa kanssakäymisissä asiakkaiden, henkilöstömme ja muiden ihmisten parissa.
Käytämme ainoastaan alan ammattilaisia kouluttajina - poliisit, palomiehet ja ensihoitajat. Käytössämme on myös aina asianmukaiset ja modernit koulutusvälineet.
/img/c/744016.jpg

Palvelut

Alkusammutuskoulutus
Poistumisharjoitukset
Evakuointiharjoitukset
Hätäensiapukoulutus
EA1- kurssit
EA2- kurssit
Defibrillaattorikoulutus
Uhkatilannekoulutus
Paloturvallisuuskoulutus
Tulityökortti
Työturvallisuuskorttikoulutus

Turvallisuuspalvelut:
- Sammutinhuolto
- Pelastussuunnitelmat
- Poistumissuunnitelmat
- Sähköiset pelastussuunnitelmat
- Turvallisuuskävelyt
- Turvallisuuskonsultoinnit
- Ensiapupäivystykset
- Defibrillaattorin vuokraus
- Aerosolsprinklauslaitteisto
/img/c/744017.jpg

Hakusanat

Alkusammutuskoulutus, Poistumisharjoitukset, Evakuointiharjoitukset, Hätäensiapukoulutus, EA1, EA2, Defibrillaattorikoulutus, Uhkatilannekoulutus, Paloturvallisuuskoulutus, Tulityökortti, Työturvallisuuskorttikoulutus, ensiapukoulutus, Sammutinhuolto, Pelastussuunnitelmat, Poistumissuunnitelmat, Sähköiset pelastussuunnitelmat, Turvallisuuskävelyt, Turvallisuuskonsultoinnit, Ensiapupäivystykset, Defibrillaattorin vuokraus, Aerosolsprinklauslaitteisto, Länsi-Suomi. Etelä-Suomi, Lappi, Savo, Itä-Suomi, Keski-Suomi, Helsinki, pääkaupunkiseutu, Vantaa, Espoo, Tampere, Turku, Jyväskylä, Lahti, Pori, Vaasa, Joensuu, Kuopio, Oulu, Rovaniemi, Kuusamo

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen