Keminmaan kunta

KEMINMAA

Liiketoiminnan esittely

Keminmaan visio

"Keminmaa on väestö-, yhdyskunta- ja elinkeinorakenteeltaan terve kunta, jolla on erinomainen sijainti ja hyvät naapurit.
Viisailla valinnoilla ja kunta- ja palvelurakenneuudistusten kokemuksella Keminmaa tulee tulevaisuudessa kuulumaan menestyvien kuntien ja alueiden joukkoon."

Keminmaa sijaitsee Perämeren pohjukassa, Kemijoen suualueella, molemmin puolin Kemijokea - kaikkien väylien varrella. Kemi-Tornion lentoasema on vieressä, rautatie ja valtatie halkovat kunnan läpi. Ympärivuotiset satamayhteydet ovat lähellä. Ruotsiin on matkaa alle 20 km, maantie- ja rautatieyhteydet Pohjois-Venäjälle kulkevat Keminmaan kautta.

Keminmaassa jalostetaan ja palvellaan

Elinkeinorakenne on hyvin kaupunkimainen. Yksi suurimpia työnantajia on Outokumpu Chromen kaivos Keminmaassa, jossa kromimalmia riittää Tornion terästehtaan tarpeiksi ainakin sadaksi vuodeksi. Keminmaassa on puu- ja taloteollisuutta, jaloteräksen jatkojalostusta, nahka- ja muovituotteiden jalostusta sekä suurteollisuutta palvelevia yrityksiä.

Asu ja viihdy Keminmaalla

Monet valitsevat asuinpaikakseen Keminmaan monipuolisen tonttitarjonnan, hyvän sijainnin sekä alueen palveluiden takia.
/img/c/738981.jpg

Hakusanat

Keminmaa, asuminen, tontit, yritysneuvonta, matkailu, toimitilat, omakotitontit, liiketontit, teollisuustontit, liiketontteja, omakotitontteja, teollisuustontteja, kemijoki, kemijokiseutu, Lappi, Lapin lääni, isohaaran kalatie, keminmaan kotiseutumuseo, keminmaan kunnantalo, kirjaston seinäreliefi, pyhän mikaelin kirkko, uusklassinen kirkko, valmarin museo, lippomies-patsas
/img/c/718692.jpg

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen