Auran kunta

AURA


PL 24
21381 AURA

Puh. (02) 486 430
Faksi (02) 486 6067




YRITYSPALVELUJA

yrityspalveluja, yrityspalvelut, yrityspalvelu

KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

Aura on kasvava ja viihtyisä kunta Auranmaalla, Turun kupeessa. Asemanseudun liiketiloissa pienet palveluliikkeet tarjoavat asiakkaille monipuolisia palveluja. Aura sijaitsee hyvien liikenneväylien varrella Varsinais-Suomessa valtatie 9:n ja kantatie 41:n tuntumassa.
Auranmaan kuntien (Aura, Koski Tl, Marttila, Oripää ja Pöytyä) yhteinen yrityspalveluyksikkö Auranmaan Yrityspalvelut www.auranmaanyp.fi aloitti toimintansa 2014. Auranmaan kuntien yhteisen yrityspalveluyksikön tavoitteena on yritysten toimintaedellytysten tukeminen sekä uuden yritystoiminnan edistäminen.

Lisätietoja: www.aura.fi

Palvelut

Auranportin uusi yritysalue sijaitsee Auranportin palvelualueen pohjoispuolella, valtatien 9 ja kantatien 41 välissä. Alue on hyvin näkyvällä paikalla ja sen sijainti on liike- ja teollisuustoiminnalle erinomainen. Asemakaavassa alue on merkitty toimitilarakennusten korttelialueeksi.
Vilkkaasti liikennöityjen pääteiden ansiosta alue sopii hyvin myös kaupallisille toiminnoille. Alueelle sijoittuvat yritykset voivat saada synergiaetua toisistaan sekä alueella sijaitsevista ABC- ja Shell-liikennemyymälöistä.
Kunnan omistamilla tonteilla on jo valmis kunnallistekniikka, joten omien toimitilojen rakentamisen ja yritystoiminnan voi aloittaa nopeasti.
/img/c/743850.jpg

Hakusanat

tontit, omakotitontit, liiketontit, yritystontit, teollisuustontit, tontit varsinais-suomi, teollisuustontit varsinais-suomi, teollisuustontti, omakotitalotontit varsinais-suomi, matkailu, Omakotitalotontti, Aura, Auranportti

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen