Altia Industrial - Ethanols & Solvents

RAJAMÄKI

Valta-akseli 9
05200 RAJAMÄKI

Puh. 020 701 3648
Faksi 020 701 3662Etanoli, etanolivalmisteet, liuottimet, Naturet - maalämpö


TEOLLISUUSKEMIKAALIT JA PUHDISTUSAINEET

teollisuuskemikaalit, puhdistusaineet, puhdistusaine

MAALÄMPÖÄ

Liiketoiminnan esittely

Ethanols & Solvents -liiketoimintayksikkö on merkittävä etanolien ja teknisten etanolien valmistaja. Liiketoimintayksikkö valmistaa, myy ja markkinoi myös liuottimia ja maalämpönesteitä. Palveluna myös syttyvien nesteiden rahtivalmistus kattaen palvelut säiliövuokrauksesta, valmistukseen, pakkaamiseen ja varastointiin.

Tuotteet

Tarjoamme laajasti etanolituotteita ja muita liuottimia autokemikaalien, pesuaineiden, kosmetiikkatuotteiden valmistukseen.
Korkealaatuiset alkoholilainsäädännön mukaiset denaturoidut etanolit.
Palveluumme sisältyy monipuolisen tuote- ja pakkausvalikoiman lisäksi oma laadunvarmistus ja laboratoriopalvelut sekä käyttöömme dedikoitu kuljetuskalusto säiliöautokuljetuksiin.

Hakusanat

Etanoli, etanolit, etanolivalmisteet, NatuClear, Etax, Industol, Naturet, Exitol, liuottimet, teollisuusliuottimet, Naturet - maalämpönesteet, etanolituotteet, tekniset etanolit, syttyvien nesteiden pakkaus, syttyvien nesteiden rahtivalmistus, Altia Industrial- Etanolit & Liuottimet, Etanolit teollisuuteen, liuottimet teollisuuteen, denaturoimattomat etanolit. lievästi denaturoidut etanolit, ETAX, Denaturoimattomat maatalousperäiset etanolit, NATUCLEAR, Vahvasti denaturoidut etanolit, INDUSTOL, NATURET, maalämpönesteet

Markkinapaikan ilmoitukset

Ilmoitettu
19.04.2017 13:50
Kategoria
Ilmoitustaulu

Altia Oyj, Naturet Maalämpö, maalämpönesteet, etanolit, liuottimet

Naturet-maalämpö Altia Oyj:ltä Valta-akseli 05200 RAJAMÄKI Puh. 020 701 3648 Faksi 020 701 3662 www.naturet.fi e-mail:etanoli.myynti@altiaco...

ThyssenKrupp - Alumiinin ammattilainen