TESTAUSPALVELU, DEKRA Industrial Oy,TESTAUSPALVELUT Uusimaa, Etelä-Suomi, Pohjois-Suomi, pohjanmaa, Lounais-Suomi, Pirkanmaa

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
18.11.2020 13:45
Kategoria:
DEKRA Industrial Oy palvelee testauspalvelullaan teollisuuden, energiatalouden ja rakentamisen laitteisiin sekä järjestelmiin liittyvissä arvioinneissa, tarkastuksissa ja testauksissa.Testauspalvelumme tavoitteena on edistää teollisuuslaitosten turvallisuutta, käyntivarmuutta, ympäristöystävällisyyttä ja tuottavuutta.

EKRA työskentelee aktiivisesti yhteistyössä asiakkaiden rinnalla laadun ja turvallisuuden eteen. Testauspalvelumme hoitaa, testaukset, tarkastukset ja arvioinnit teollisuuden keskeisimmillä osa-alueilla: teräsrakenteet, painelaitteet, sähkölaitteistot, palonilmaisulaitteistot ja sammutuslaitteistot sekä ainetta rikkomaton (NDT) että materiaa rikkova testaus (DT).

Olemme sitoutumaton tarkastusyhtiö, jolla on viranomaishyväksyntä. Toimimme asiantuntijana vaatimusten mukaisuuden arvioinnissa. Käytössämme ovat hyväksi todetut, uudenaikaisimmat testausmenetelmät, tekniikat, tietämys sekä standardit. Rakennamme perustaa Suomalaiselle menestykselle ja autamme asiakkaitamme pääsemään tavoitteisiinsa.

Yrityksen testauspalveluihin kuuluvat:

- NDT, Rikkomaton aineenkoetus
- DT, Rikkova aineenkoetus
- Painelaitteet
- Sähkölaitteistot
- Palonilmaisulaitteistot
- sammutuslaitteistot
- Kuljetuskonttitarkastukset
- keskijännitekaapelitarkastus
- osittaispurkausmittauspalvelu


DEKRA Industrial Oy

DEKRA Industrial Oy

Vantaan pääkonttori
puh. +358 9 878 020
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa
Lisätietoja yrityssivulta: DEKRA Industrial Oy
Myy laskusi meille!thyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen