TARKASTUSPALVELU, DEKRA Industrial Oy, TARKASTUSPALVELUT Uusimaa, Etelä-Suomi, Pohjois-Suomi, pohjanmaa, Lounais-Suomi, Pirkanmaa

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
18.11.2020 13:45
Kategoria:
DEKRA on sitoutumaton kansainvälinen tarkastuspalveluja tarjoava tarkastusyhtiö.
Yli 200 -henkinen asiantuntijajoukkomme hallitsee alan viimeisimmän tietämyksen, tekniikan ja standardit ja pyrkii edistämään teollisuuslaitosten turvallisuutta, käyntivarmuutta, ympäristöystävällisyyttä ja tuottavuutta.

DEKRAlla on kolme liiketoiminta-alueetta tarkastuspalveluissaan, ajoneuvojen testaus, teollisuuden laitteiden tarkastus ja testaus sekä henkilöstöasioihin liittyvät palvelut (esim. koulutus). DEKRA on kolmanneksi suurin tarkastus– ja testausyhtiö maailmassa.

Me DEKRAlla teemme työtä turvallisen toiminta- ja elinympäristön eteen. Tarkastukset ovat jokapäiväinen työväline eikä vain pakollinen vaatimus. Tarkastuspalvelumme tehtävänä on pitää huolta siitä, että perusturvallisuus sekä hyväksynnät ovat kunnossa, jotta kaikki toimii oikein ja sovittujen normien mukaan. Yli 200 -henkinen asiantuntijajoukkomme jatkuva koulutus ja menetelmien kehittäminen ovat takuuna osaamisestamme.

Tarkastuspalveluihimme kuuluvat mm:

- NDT, Rikkomaton aineenkoetus
- DT, Rikkova aineenkoetus
- Painelaitteet
- Sähkölaitteistot
- Palonilmaisulaitteistot
- sammutuslaitteistot
- Kuljetuskonttitarkastukset
- keskijännitekaapelitarkastus
- osittaispurkausmittauspalvelu


DEKRA Industrial Oy

Vantaan pääkonttori
puh. +358 9 878 020
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa
Lisätietoja yrityssivulta: DEKRA Industrial Oy
Myy laskusi meille!thyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen