TADANO, Ajoneuvonosturit Ajoneuvonosturi Uusimaa Pirkanmaa Lounais-Suomi Pohjanmaa Keski-Suomi Pohjois-Suomi

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
08.09.2023 11:17
Kategoria:
TADANO, Ajoneuvonosturit Ajoneuvonosturi Uusimaa Pirkanmaa Lounais-Suomi Pohjanmaa Keski-Suomi Pohjois-Suomi
TADANO vastaa hydraulisten teleskooppipuomisten ja ristikkopuomisten ajoneuvonosturi myynnistä, huollosta ja varaosista.
TADANO myy ja huoltaa ajoneuvonosturit.
Tadano ajoneuvonosturit ovat maailman suurimman nosturien valmistajan japanilaisia ja eurooppalaisia huipputuotteita. Mallistoon kuuluvat vaunu- ja autoalustaisten nosturien lisäksi suositut ATF-mallit, joissa maasto-ominaisuudet yhdistyvät nopeuteen ja hyvään ajettavuuteen tiellä.
Tadano nostureissa yhdistyy turvallisuus, laatu ja tehokkuus
TADANOn ajoneuvonosturi -, nosto- ja materiaalinkäsittelytuotteiden ja -palvelujen maailmanlaajuinen valmistaja, joka toimittaa elinkaariratkaisuja, jotka maksimoivat asiakkaiden sijoitetun pääoman tuoton.

TADANO ajoneuvonosturi palvelee monia toimialoja, mukaan lukien rakentaminen, infrastruktuuri, valmistus, kuljetus, jalostus, energia, apuohjelmat, louhinta ja kaivostoiminta


Monipuolinen TADANO-ajoneuvonosturi tehdään erinomaisella suunnittelulla, tekniikalla ja insinööritaidolla. Poikkeuksellisen suorituskyvyn ja ohjattavuuden ansiosta TADANO ajoneuvonosturi voi voivat kulkea melkein missä tahansa maastossa maan päällä ja voivat auttaa sinua vaativien töiden hoitamisessa nopeasti, turvallisesti ja tehokkaasti. Ajoneuvonosturi on mahdollista saada eri mittaisilla ​​puomipituuksilla ja siinä 0n älykäs sekä ergonominen ohjaamosuunnittelu, joka tarjoaa kuljettajalle poikkeuksellisen mukavan ja tukevan ajoasennon. TADANO ajoneuvonosturi tarjoaa täydellisen sekoituksen joustavuudesta ja tuottavuudesta ja takaavat suuren sijoitetun pääoman tuoton.

Toimitamme maailmanlaajuisesti ajoneuvonosturit monille toimialoille, mukaan lukien rakentaminen, infrastruktuuri, valmistus, kuljetus, kuljetus, jalostus, energia, apuohjelmat, louhinta ja kaivostoiminta.

Ajoneuvonosturi valintakriteereitä:
- nosturin sijoitus nostopaikalle
- nostoetäisyys kääntökeskiöstä
- taakanpaino
- nostokorkeus
- maapohjan kantavuus ja maanalaiset rakenteet
- esteet jotka rajoittavat nostoa
- ja kulkutiet nostopaikalle
- taakan kuljetus nostopaikalle

Yhteystiedot

Tadano
Ilveskaari 29, 01900 Nurmijärvi

Postios. PL 59 02401 Kirkkonummi

Jere Kallio 040 8209 926
jere.kallio@tadano.com


www.tadanoeurope.com













































TADANO, Ajoneuvonosturit Ajoneuvonosturi Uusimaa Pirkanmaa Lounais-Suomi Pohjanmaa Keski-Suomi Pohjois-Suomi
Lisätietoja yrityssivulta: Tadano
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen