Sinipassivointia, Reikko Oy, sinipassivointi, keltapassivointi, mustapassivointi, viherpassivointi Häme, Pohjanmaa, Kainuu, Itä-Suomi, Savo, Karjala,

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
09.10.2019 14:33
Kategoria:
Reikko Oy:llä kaikenlaiset kappaleet saavat tasaisen ja standardien mukaisen sinkkipinnan.

- keltapassivointi
- mustapassivointi
- viherpassivointi
- sinipassivointi
- pintakäsittelyä
- sinkkipinnoitus

Sähkösinkitys on metallikappaleen päällystämistä sinkkikerroksella, ( vahvuuden ollessa tavanomaisimmin 10–15 µm. Äärivahvuudet ovat 5–40 µm. Päällystys tehdään elektrolyysialtaassa monien puhdistus- ym. vaiheiden jälkeen. Muodostuva pinta on tasainen ja kiiltävä. Korroosiokestävyydestä tulee erinomaista.

Pystymme käsittelemään isojakin kappaleita. Uusimpiin sinkitysaltaisiin mahtuu kooltaan 4200 × 1500 × 620 mm olevat kappaleet. Suurempia sähkösinkitysaltaita ei Suomessa tiettävästi ole.

Kappaleen sinkittyä, se tarkastetaan huolellisesti ja tarvittaessa sinkkipinnan vahvuus todetaan mittaamalla. Mittalaite tulostaa automaattisesti raportin mittaustuloksesta. Tämä raportti toimitetaan asiakkaalle tavaran mukana.

Toimeksiantojen keskimääräinen läpimenoaika meillä on alle 2 vrk.

Käytössämme nykyaikaiset ja ympäristöystävälliset 3-arvoiset sini- ja keltapassivointi sekä mustapassivointi (eivät sisällä 6-arvoista kromia).

Katso lisää kotisivulinkistä ja ota yhteyttä!
www.reikko.com

Sähkösinkitys Reikko Oy
Suutarinmäentie115
29250 Nakkila
Soinilan teollisuusalue

-puh. vaihde (02) 531 0880
-fax (02) 537 2011
-sähköposti: info@reikko.fi
Lisätietoja yrityssivulta: Sähkösinkitys Reikko Oy
Myy laskusi meille!thyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen