Satateräs Oy, Siirtolaitteita nostolaitteita Uusimaa Keski-Suomi Satakunta Pirkanmaa Varsinais-Suomi

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
07.03.2022 15:36
Kategoria:
Satateräs Oy nostolaitteita – siirtolaitteita
Satateräs Oy on Siikaisissa sijaitseva nostolaitteita ja siirtolaitteita valmistava täydenpalvelun konepaja. Satateräksen tuotteita ovat mm. massiiviset siltanosturit, nosturiradat, kääntöpuominosturit, profiilinosturijärjestelmät, nosto-orret, köysi- ja ketjunostimet.
Palveluihimme kuuluu myös oma huoltopalvelumme Crane Service..
Erilaisia nostimia ja nostolaitteita vakiotuotteina kuin räätälöityinä.
Vakiotuotteiden ohella suunnittelemme myös merkittävissä määrin asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä nostolaiteratkaisuja. Kaikki valmistamamme tuotteet ovat CE-merkittyjä ja ne saavat täyden vaatimustenmukaisuusvakuutuksen.
Vuonna 1975 perustetulla Satateräksellä on on vankat juuret perheyrityksenä. Alusta saakka Satateräs erottui muista metallialan toimijoista, sillä suurin osa tuotteista on kokonaan omaa tuotantoa suunnittelusta valmistukseen.
Satateräksen tuotanto valmistaa ainoastaa laatutuotteita, innovatiivisia ja uusinta tekniikkaa käyttäviä nostolaitteita.
Alusta loppuun saakka toteutettuja siirtolaitteita.
Henkilöstömme muodostaa tiiviin työskentelyketjun– pitkäaikainen kokemus yhdistyy usein tuoreisiin näkökulmiin kun pitkään talossa työskennelleet toimivat yhdessä uudempien tekijöiden kanssa. Meidän oma tuotanto luonnollisesti käyttää paljon omia tuotteita työskentelyssään, näin ollen olemme itse itsemme kriittisimpiä asiakkaita. Tämä antaa meille arvokasta käytännön kokemusta omien tuotteidemme toiminnasta ja kestävyydestä.
Tuotteitamme ovat muun muassa:

- Siltanosturit
- Kääntöpuominosturit
- Profiilinosturit
- Nostoapuvälineet
- Radio-ohjaimet
- Henkilönostokorit
- Kippikontit
- Köysi- ja ketjunostimet

LUE meistä lisää ja TUTUSTU: www.satateras.fi

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY, NIIN KERROMME LISÄÄ:

YHTEYSTIEDOT

Satateräs Oy
Meijeritie 1, 29810 SIIKAINEN
- Puh. (02) 550 1200
- Sähköposti: info@satateras.fi


LATAA kaikki yhteystiedot

- Nostolaitteita siirtolaitteita Uusimaa, Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Savo, Pohjois-Karjala, Keski-Suomi, Kainuu, Pohjanmaa, Keski-Suomi, Satakunta, Varsinais-Suomi, Pirkanmaa, Lappi
Lisätietoja yrityssivulta: Satateräs Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen