P. Sinivuori Oy, Alakatto sisäkatto Uusimaa Helsinki Vantaa Espoo

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
12.05.2021 14:29
Kategoria:
Sisäkatto - Alakatto
Sisäkatto on merkittävässä roolissa rilaisissa rakennuskohteissa. Alakatto on yksi tärkeimmistä tekijöistä ja vaikuttaa suoraan tilan viihtyisyyteen. Nykyään kiinnitetään entistä enemmän huomiota akustisiin alakattotuotteisiin, jotta tiloissa saavutettaisiin mieluisa äänimaailma sekä siihen, että alakatto täyttää tekniset vaatimukset. Alakatto myös suojaa, peittää ja antaa tilalle siistin yleisilmeen. Metallisia sisäkattoja ja hygienialevyjä käytettäessä puhdistettavuus on merkittävä etu, joka pidentää alakaton käyttöikää.
Alakattolevyistä löytyy runsaasti vaihtoehtoja eri materiaaleista, joista tyypillisimmät ovat puukuitu, viilu, mineraalivilla, kipsi ja metalli. Alakattoja asennetaan julkisiin tiloihin, yritysten toimitiloihin, sairaaloihin, kouluihin, päiväkoteihin ja asuinrakennuksiin. .
Alaslaskettu sisäkatto
Alaslaskettu ja avattava sisäkatto suojaa ja peittää alakaton yläpuolista tekniikkaa. Tiloissa, joiden kattoholveissa on paljon tekniikkaa ja vähän kiinnityspintaa- alaslaskettu sisäkatto on oiva vaihtoehto.


Suoritamme sisäkattotöitä Uudenmaan läänissä.

- Sisäkattotyöt
- Alakattotyöt
- Akustoinnit

Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

P. Sinivuori Oy

Puh. Sinivuori Pekka 0400 752 115
Faksi (09) 548 1533
Sähköposti: pekka.sinivuori@gmail.com

http://psinivuori.fi/

Valinkauhantie 19
01640 VANTAA
Lisätietoja yrityssivulta: P. Sinivuori Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen