P. Sinivuori Oy, Akustointi akustointityöt Uusimaa Helsinki Vantaa Espoo

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
12.05.2021 14:40
Kategoria:
Akustointi poistaa meluhaitat
Liiallinen melu voi aiheuttaa kuulovaurioita ja vaikeuttaa keskustelujen ja äänimerkkien kuulemista. Akustointi on ratkaisu tähän ongelmaan.
Mitä suuremmasta ja korkeammasta tilasta on kyse, sitä enemmän siellä kaikuu ja sen tärkeämmäksi akustoinnin tarve tilassa muodostuu. Sisäkattopinnan ollessa vino ongelma korostuu entisestään. Rappukäytävissä ääni kulkeutuu erityisen hyvin ala- ja yläkerran välillä, ellei äänen kulkureitillä ole akustoivia pintoja.
Tilassa, jossa jälkikaiunta-aika on pitkä, puheen ymmärtäminen vaikeutuu merkittävästi ja esimerkiksi työn tehokkuus, oppiminen ja viihtyminen kärsivät. Akustoinnilla ja huoneakustiikkaa parantamalla voidaan vähentää melun haittoja työteholle ja parantaa työntekijöiden ja asiakkaiden tyytyväisyyttä ja viihtyisyyttä.

Akustointi tekee sisätilojen äänimaailmasta ihanteellisen
Sisätilojen laadukas akustointi tekee ihmeitä viihtyvyydelle. Akustointia tarvitaan nykypäivänä kaikkialla rakennuksissa, joissa ihmiset asuvat, viettävät vapaa aikaa tai työskentelevät. Meiltä saat apua ja ratkaisuja vaativienkin kohteiden akustointiin.

Suoritamme akustointityöt Uudenmaan läänissä.

- Akustointityöt
- Sisäkattotyöt
- Alakattotyöt
- Akustoinnit

Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

P. Sinivuori Oy

Puh. Sinivuori Pekka 0400 752 115
Faksi (09) 548 1533
Sähköposti: pekka.sinivuori@gmail.com

http://psinivuori.fi/

Valinkauhantie 19
01640 VANTAA
Lisätietoja yrityssivulta: P. Sinivuori Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen