Kilpiykköset Oy, Ulko-opasteet, Kiinteistöopasteet Savo, Savonlinna, Uusimaa, Keski-Suomi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Itä-Suomi

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
26.09.2023 11:25
Kategoria:
Kilpiykköset Oy, Ulko-opasteet, Kiinteistöopasteet Savo, Savonlinna, Uusimaa, Keski-Suomi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Itä-Suomi
Kiinteistöopasteet ja ulko-opasteet rakennuksiin lähes 50 vuoden kokemuksella Kilpiykkösiltä.
Kiinteistöopasteet ovat opasteita, jotka auttavat ohjaamaan ihmisiä ja antavat tietoa kiinteistössä tai rakennuksessa. Kiinteistöopasteet voivat sisältää esimerkiksi viittoja, kylttejä tai merkkejä, jotka osoittavat eri tilojen sijainnin. Kiinteistöopasteet ovat tärkeitä, jotta ihmiset voivat liikkua helposti ja löytää tarvitsemansa paikat kiinteistössä. Kiinteistöopasteet voivat myös sisältää turvallisuuteen liittyviä opasteita, kuten palo- tai poistumisturvallisuuteen liittyviä ohjeita. Kiinteistöopasteet voivat olla sekä sisä- että ulkotiloissa ja ne suunnitellaan yleensä selkeiksi ja helposti havaittaviksi.
Kilpiykkösiltä saat kiinteistöopasteet kokonaisvaltaisesti rakennusalan, liiketilojen, kiinteistöyritysten tai teollisuuden tarpeisiin.

Kiinteistöopasteet laadukkaista ja kestävistä materiaaleista
- Rakennuksen nimiopasteet
- Luovat hyvän ensivaikutelman ja toivottavat tulijat tervetulleiksi.
- Ulko-opasteiden avulla kävijöiden on helppo löytää perille ja liikennemerkit ja varoituskilvet lisäävät alueella liikkuvien turvallisuutta.
- Materiaalivalikoimastamme saamme työstettyä juuri kiinteistön ilmeeseen sopivat ulko-opasteratkaisut, jotka kestävät ympärivuotista käyttöä.

- Aluekartat
- Liikennemerkit
- Alueopasteet
- Infotaulut
- Autopaikkakilvet
- Jätekatoksen opasteet ja kilvet
- Kiinteistönumerokilvet ja talonumerot
- Postilaatikko nimikyltit
- Varoitus- ja työmaakilvet Kilpiykköset valmistaa alueopastekartat ja yrityskyltit.

Kilpiykkösiltä löytyy hyvä valikoima käytössä hyväksi todettuja sisäopasteratkaisuja. Saamme työstettyä kiinteistön ilmeeseen sopivat sisäopasteet, jotka sujuvoittavat asiointia kiinteistössä.

- Ovikyltit
- Porras-, aula- ja hissiopasteet
- Jälkivalaisevat opasteet
- Riippuvat opasteet
- Karttaopasteet
- Infotaulut
- Laitekyltit
- Varoituskyltit ja turvaopasteet

Vaihdettaviin ovikyltteihin on helppo vaihtaa ajankohtaiset tiedot. Kilpiykköset on toimittanut näitä paljon eri oppilaitosten ja toimistotilojen käyttöön.
Laadukkaista materiaaleista syntyy kestävät kyltit ja opasteet kotimaisena työnä

Autamme valitsemaan käyttökohteeseen soveltavan sekä aikaa ja kulutusta kestävän materiaalin. Kyltit ja opasteet valmistetaan kotimaisena työnä Savonlinnassa. Tarvittaessa ammattitaitoinen asennus onnistuu.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY, NIIN KERROMME LISÄÄ:

YHTEYSTIEDOT

Kilpiykköset Oy

Alasuontie 11
57210 SAVONLINNA

- Puh. 0400 199 161
- Sähköposti: marko@kilpiykkoset.fi
www.kilpiykkoset.fi



Kilpiykköset Oy, Ulko-opasteet, Kiinteistöopasteet Savo, Savonlinna, Uusimaa, Keski-Suomi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Itä-Suomi
Lisätietoja yrityssivulta: Kilpiykköset Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen