Kalliosuunnittelu Oy Rockplan Ltd Helsink, Rakennesuunnittelua, Rakennesuunnittelu

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
31.01.2019 14:30
Kategoria:
Rakennesuunnittelu
- Rockplanin rakennesuunnittelupalvelu muodostuu alaan erikoistuneesta rakennesuunnittelutiimistä ja sen taidosta soveltaa rakenteellinen osaaminen vaativien kohteiden rakenteiden suunnitteluun.

- Rockplanin rakennesuunnittelutiimillä on laaja kokemus rakenteiden suunnittelusta ja toteutuksesta vaativissa kohteissa. Kokemus on muodostunut monien eri kohteiden päätöksentekoa palvelevista hanke- ja luonnossuunnitteluvaiheen kriittisistä teknis-taloudellisista valinnoista sekä toteutussuunnittelun turvallisista suunnitelmista.

- Kokemuksensa ja erikoistaitojensa ansiosta rakennetiimi hallitsee sekä rakenteelliset ja rakennusfysikaaliset kysymykset että tekniset, laadulliset ja taloudelliset valinnat, jotka ovat näiden investointihankkeiden turvallisen ja taloudellisen toteutuksen perusta.

- Rakennetiimin jäsenet toimivat tiiviissä vuorovaikutuksessa hankkeeseen muodostetun ryhmän kanssa ja valitsevat rakennejärjestelmävaihtoehdoista nykyaikaisten laskentamenetelmien avulla optimaalisen ratkaisun. Sille laaditaan tarkat rakennesuunnitelmat, joiden avulla rakenneteknisesti vaativien kohteiden järkevä toteutus on mahdollista. Suunnittelukokonaisuuteen kuuluu aina kohteen erikoispiirteiden tunnistaminen ja niiden riskien hallinta, ja ryhmä laatii rakenteiden valintaan liittyvät selvitykset ja ohjeet hankkeen toteutusta varten.

Palvelut

- Hankekehitys
- Pääsuunnittelu
- Arkkitehtisuunnittelu
- Rakennusgeologinen suunnittelu
- Kalliomekaniikka
- Kalliorakennussuunnittelu
- Kalliorakennushankkeiden pääsuunnittelu
- Rakennesuunnittelu
- Geologiset palvelut
- Geologiset kartoitukset
- Geologiset tutkimusanalyysit
- Geologiset rakennettavuusselvitykset

Asemamiehenkatu 2
00520 HELSINKI
09 8689 0300
www.rockplan.fi
Lisätietoja yrityssivulta: Kalliosuunnittelu Oy Rockplan Ltd
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen