Jättikokoiset marmorilaatat Uusimaa, Erikstone Oy, Marmorilaatat Uusimaa Helsinki Vantaa Espoo Etelä-Suomi

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
25.08.2021 15:11
Kategoria:
UUTTA! Nyt meiltä jättikokoiset 10 mm marmorilaatat, jopa 1220 x 610 x 10 mm. Todella näyttävää pintaa! Käyttökohteita hotelliaulat, ravintolat, spat, isot kylpyhuoneet jne
Marmori-, graniitti- ja kalkkikivituotteita aina edullisesti

Olemme marmori-, graniitti-, kalkkikivi- ja travertiinimateriaaleihin erikoistunut kauan alalla toiminut kiviliike, jonka omistajilla on usean vuosikymmenen kokonaisvaltainen kokemus luonnonkivistä; raakakivien louhinnasta ja jalostustuotannosta, kansainvälisestä kaupasta sekä asiantuntevasta projektimyynnistä. Oman maahantuontimme ansiosta hintamme ovat tunnetusti aina edulliset. Meillä on tarjottavana laaja valikoima marmoreita, kalkkikiviä, travertiineja ja graniitteja luotettavilta kivitehtailta. Nopeisiin toimituksiin löytyy erikoistarjouksia myös jättikoisissa marmorilaatoissa.

Tuotteet

- jättikokoiset marmorilaatat
- graniittilaatat
- marmorilaatat
- kalkkikivilaatat
– seinälaatat
– lattialaatat
– julkisivukivet
– poltettupintaiset laatat
– ristipäähakatut laatat
– seinälaatat
– lattialaatat
– julkisivukivet
– poltettupintaiset laatat
– ristipäähakatut laatat


Erikstone Oy
Keskuskatu 6
04600 MÄNTSÄLÄ


Puh. (019) 687 3300
Sähköposti: es@erikstone.fi

WWW: www.erikstone.com

Kaunis kiiltävä marmori on aina ollut suunnittelijoiden ja kuluttajien suosiossa. Laaja värikirjo yhdistettynä materiaalin hienorakeisuuteen tarjoaa upeita väri ja ulkonäkö vaihtoehtoja laadukkaaseen, kodikkaaseen ja ylelliseen sisustustamiseen.
Jättikoikoisia marmorilaattoja käytetään sisätiloissa lattia- ja seinälaattoina. Ulkotiloihin Jättikoikoisia marmorilaattoja ei suositella. vain jokunen laatu kestää Suomen vaihtelevissa oloissa edes joitakin vuosia ilman näkyviä vaurioita. Monet meistä muistavat hyvin Finlandia-talon marmorijulkisivun vaiheikkaan historian.
Jotkut tarkoitukseen soveltuvat marmorit ovat suosittuja luksushotellien kylpyhuonetasoina. Keittiötasoissa marmori on yleensä liian pehmeää. Kiillotettu marmori voi vahingoittua terävistä työkaluista ja happamista aineista. Päinvastoin kuin luullaan useat marmorit ovat kuitenkin tiivimpiä kuin monet graniitit, tahrat vain näkyvat vaaleassa pinnassa helpommin kuin tummassa graniitissa.
Jättikokoiset marmorilaatat Uusimaa, Erikstone Oy, Marmorilaatat Uusimaa Helsinki Vantaa Espoo Etelä-Suomi
Lisätietoja yrityssivulta: Erikstone Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen