Erikstone Oy, julkisivugraniittilaatta taustauritetut ohuet julkisivu graniittilaatat Uusimaa Helsinki Etelä-Suomi

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
25.08.2021 15:53
Kategoria:
Erikstone Oy, taustauritetut ohuet julki sivugraniittilaatat Uusimaa Helsinki Etelä-Suomi
Elementtijulkisivuja varten toimitamme tehtaille mittatarkkoja taustauritettuja ohutlaattoja. Pintakäsittelyvaihtoehtoina ovat yleensä kiillotus, mattahionta tai hiekkapuhallus. Varastostamme heti toimituksiin taustauritetut ohuet julkisivugraniittilaatat. Varastomme taustauritetut harmaat graniitti ohutlaatat ovat mattahiottuja.
Olemme marmori-, graniitti-, kalkkikivi- ja travertiinimateriaaleihin erikoistunut kauan alalla toiminut kiviliike. Hintamme ovat oman maahantuontimme ansiosta aina edulliset. Graniittilaatat valmistetaan luonnonkivestä sahaamalla. Pintakäsittelyn voi saada kiillotettuna, hiottuna, poltettuna, timanttiharjattuna tai ristipäähakattuna. On kuitenkin muistettava että kaikki kivilajit eivät sovellu poltettaviksi ja että hakattu pinta vaatii yleensä vähintään 30 mm paksun laatan.
Graniittilaattoja käytetään sekä ulko- että sisätiloissa. Julkisia käyttökohteita ovat muun muassa torialueet. Ulkokohteita ovat elementtijulkisivut, kivijalat, puutarhat ja terassit. .
Ohutlaattoina, 10 tai 12 mm paksuisina.Graniittilaatat julkisivuun
Julkisivuelementteihin ja julkisivuihin paikalla kiinnitettäväksi toimitamme taustakarhennettuja ohutlaattoja. Kauttamme saa myös perinteiset paksummat, mekaanisesti kiinnitettävät julkisivulaatat. Valikoimiimme kuuluvat useimmat kaupalliset kivilaadut.

Graniittilaatta on tyylikäs ja kestävä valinta piha- tai terassilaataksi sekä kodin eri pintojen laatoitukseen. Graniitista lohkaistu tai sahattu reunakivi sopii polkujen ja piha-aluiden rajaamiseen.
Tuotteet

- jättikokoiset marmorilaatat
- graniittilaatat
- marmorilaatat
- kalkkikivilaatat
– seinälaatat
– lattialaatat
– julkisivukivet
– poltettupintaiset laatat
– ristipäähakatut laatat
– seinälaatat
– lattialaatat
– julkisivukivet
– poltettupintaiset laatat
– ristipäähakatut laatat


Erikstone Oy
Keskuskatu 6
04600 MÄNTSÄLÄ

Puh. (019) 687 3300
sähköposti: es@erikstone.fi

WWW: www.erikstone.com
Lisätietoja yrityssivulta: Erikstone Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen