AxFlow Oy Helsinki, Keskipakopumput Uusimaa Helsinki, Muovivuoratut prosessipumput, Keskipakopumppu

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
23.02.2021 13:29
Kategoria:
Richter Chemie-.Technik on maailman johtavia fluorimuovivuorattujen keskipakopumppujen valmistajia. Richter keskipakopumput ovat prosessipumppuja, jotka soveltuvat erinomaisesti syövyttäville ja vaarallisille kemikaaleille. Valikoimasta löytyy niin magneettivetoisia kuin akselitiivisteellisiäkin vaihtoehtoja sekä vaihtoehtoja myös kiintoaineita sisältävien nesteiden siirtoon.

Richter keskipakopumppujen ominaisuudettulevat esiin kohteissa joissa arvostetaan prosessipumppujen luotettavuutta ja kestävyyttä. Atex hyväksyttyinä ja CE merkittyinä ne ovat kaikilta osin Euroopan direktiivien mukaisia.

Muovivuoratut Richter keskipakopumput soveltuvat lukemattomiin eri teollisuusalojen kuten kemian, petrokemian, lääketeollisuuden, puolijohdannaisteollisuuden, massa- ja paperiteollisuuden, jätevesien, jätteidenkierrätys- ja metallinvalmistusprosessien kuin yleisen prosessiteollisuudenkin kohteisiin joissa haponkestävä teräs ei anna riittävää suojaa korroosiota vastaan tai kevyiden lietteiden kaltaisten puhtaiden tai kiintoainetta sisältävien nesteiden siirtoihin sekä lastaus- ja purkukohteisiin.

kysy lisää:

Puh. +358 10 836 9900
axflow(at)axflow.fi
Lisätietoja yrityssivulta: AxFlow Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen