Wavin-Labko Oy

TAMPERE

Visiokatu 1
33720 TAMPERE

Puh. 020 128 5200
Faksi 020 128 5530




PUTKIA

putket, putki, putkia

Liiketoiminnan esittely

Suomalaisella Wavin-Labko Oy:llä on yli 50 vuoden kokemus erilaisten erotinratkaisujen, haja-asutusalueen jätevesiratkaisujen, putki- ja kaivoratkaisujen sekä hulevesiratkaisujen kehittämisestä, suunnittelusta ja valmistuksesta.

Vuosien varrella kertynyt tietotaito ja sertifioitu laatujärjestelmä varmistavat tuotteiden laadun, luotettavuuden sekä soveltuvuuden Suomen vaativiin olosuhteisiin. Wavin-Labkon vahvuuksia ovat ympäristöystävälliset tuotteet, monipuolinen tuotevalikoima ja vahva ammattitaito.

Wavin-Labko Oy on osa kansainvälistä Wavin-konsernia, jolla on toimipisteitä 25 maassa. Pääkonttorin lisäksi Wavin-Labkolla on Suomessa kaksi tuotantolaitosta, neljä myyntikonttoria sekä koko maan kattava jälleenmyyntiverkosto.
/img/c/741345.png

Tuotteet

Tuotevalikoima kattaa laajasti erilaiset liike- ja palvelurakentamisen, omakoti- ja vapaa-ajan asuntojen sekä kiinteistö- ja kunnallistekniikan uudis- sekä saneerausrakentamisen tarpeet:

- Liike- ja palvelurakentamisen erotinkaivojärjestelmät
- Haja-asutusalueen jätevesienkäsittelyjärjestelmät
- Kiinteistö- ja kunnallistekniikan putkisto- ja kaivojärjestelmät
- Hule- ja sadevesien käsittelyjärjestelmät
/img/c/741346.png

Lisätiedot

Wavin-Labkon tuotteiden laatuun voi luottaa vaativissakin olosuhteissa - tuotteemme täyttävät Suomen tiukat jätevesien käsittelylle asetetut määräykset. Kaikki säiliömme valmistetaan Suomessa, tehtaillamme Kangasalla tai Joutsassa. Todisteena laadukkaasta kotimaisesta työstä tuotteillemme on myönnetty avainlippu-merkki.

RATKAISUT KIINTEISTÖJEN JÄTEVESIEN KÄSITTELYYN
Haja-asutusalueen jätevesienkäsittelyyn Wavin-Labko tarjoaa Suomen laajimman tuotevalikoiman. Valikoimastamme löytyy sopiva järjestelmä sekä jatkuvasti käytössä oleviin kiinteistöihin että vapaa-ajan rakennuksiin.

Meillä on myös laaja ratkaisuvalikoima rasvaisten ja öljyisten jätevesien käsittelyyn. Rasvanerottimemme sopivat ruokateollisuuden tarpeisiin ja lattiakaivoerottimilla jätevesistä erotetaan hiekkka ja öljy sekä muut haitalliset aineet.

RATKAISUT SADE- JA HULEVESIENHALLINTAAN
Wavin-Labkolla on kattava ja koko ajan kehittyvä tuote- ja ratkaisuvalikoima sade- ja hulevesien keräämiseen ja käsittelyyn liikenne- ja viheralueilla. Valikoimastamme löytyvät teollisuus-, toimisto- ja liikepaikkarakentamiseen soveltuvat erotin-, kasetti- ja putkiratkaisut sade- ja hulevesien käsittelyyn, varastointiin, johtamiseen ja kuljettamiseen.

KIINTEISTÖJEN JA KUNNALLISTEKNIIKAN PUTKI- JA KAIVOJÄRJESTELMÄT
Putkisto- ja kaivojärjestelmissä Wavin-Labkolla on tukenaan kansainvälisen Wavin-konsernin vahva kokemus ja osaaminen. Wavin on kattavalla ja laadukkaalla kiinteistö- ja kunnallistekniikan tuotevalikoimallaan Euroopan johtava muovisten putkijärjestelmien toimittaja. Wavin-Labkon putki- ja kaivovalikoima kattaa erilaiset uudis- ja saneerausrakentamisen tarpeet.
/img/c/741347.png

Hakusanat

säiliöt, erottimet, erotinkaivojärjestelmät, lattiakaivot, öljynerottimet, rasvanerottimet, hiekanerottimet, jätevesijärjestelmät, jäteveden käsittely, umpisäiliöt, lokasäiliöt, biokem, panospuhdistamo, maapuhdistamot, imeytysjärjestelmät, saunakaivot, mökkijärjestelmät, viemäriputket, putket, desibeliviemäri, viemäröinti, kiinteistöviemärit, kunnallisviemärit, kaapelinsuojaus, hulevesien käsittely, sadevesikasetit
/img/c/741348.png

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen