Vieremän kunta

VIEREMÄ

Myllyjärventie 1
74200 VIEREMÄ

Puh. 0400 370 160




KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

Vieremä sijaitsee Itä-Suomen läänissä ja kuuluu Ylä-Savon talousalueeseen. Kunnan halki kulkee kantatie 88. Iisalmeen on matkaa 25 km, Kuopioon 110 km ja Ouluun 170 km. Iisalmesta on päivittäin pikajunayhteyksiä sekä etelään että pohjoiseen useita vuoroja. Sujuvat yhteydet kaikkialle maailmaan tarjoaa Kuopion lentokenttä, joka on n. 1,5 tunnin ajomatkan päässä Vieremältä.Vieremä tunnetaan myös aktiivisesta yritystoiminnasta. Vieremään on kehittynyt metalliteollisuutta, maidontuotantoa.


Vieremän Toimitilat Oy rakennuttaa, vuokraa ja myy yrityksille rakentamiaan toimitiloja. Yhtiön ja kunnan yhteistyönä on syntynyt teknologiateollisuuden keskittymä, Kumppanuusyrityskylä. Alueella toimii teknologiayrityksiä mm metsäkonealalla. Kumppanuusyrityskylästä löytyy vielä edullisia tontteja uusille yrityksille.

Yhteystiedot

Vieremän kunta
Myllyjärventie 1
74200 Vieremä

puh. 0400 370 160

email: etunimi.sukunimi@vierema.fi
yleinen email: viereman.kunta@vierema.fi

Hakusanat

Tontit, tontteja, vapaita tontteja, vapaat tontit, asuminen, matkailu, elinkeinoelämä, elinkeinoelämän tukeminen, yrityspalveluja, yrityspalvelut, yrityspalveluja, koulutus, koulutusta, koulutuspalveluja, elinkeinopalvelut, elinkeinopalveluita, vieremä, Kankaan teollisuustontit, Kankaan teollisuusalue

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen