Ovet Hakusanalla ovet löytyi 1395 yritystä. Haun tarkentaminen on suositeltavaa.

Talo pitkästä tavarasta vai paketista?

Uusi ja oma omakotitalo on monen haave. Juuri itselle sopivan talon rakennustavan miettiminen alkaa siitä kuinka paljon osaa itse tehdä ja kuinka paljon on aikaa. Tarjolla on monia vaihtoehtoja. Talon voi rakentaa kokonaan itse alusta alkaen, ostaa talopaketin tai sitten talon voi ostaa avaimet käteen –kaupalla.

Vaihtoehtoja löytyy talopaketeistakin. Precut –talopaketti sopii ihmiselle, jolla on kykyä ja halua rakentamiseen. Precut – talopaketissa tilaaja rakentaa talon valmiiksi mitoitetusta ja määrämittaan sahatusta puutavarasta työmaalla. Rakennustaitoa omaamattomalle elementtitalo on varmempi valinta. Siinä ostajan kontolle jää talon sisäosien rakentaminen ja sisustaminen.

Elementtitaloissa on siirrytty parikymmentä vuotta sitten suosiossa olleista pienelementeistä suurelementteihin. Samalla huoneen korkuisten elementtien pituus on kasvanut alle kahdesta metristä jopa 12 metriin. Elementeillä tehdään talon runkoon ulkoseinät, väliseinät, ala- ja yläpohjat. Aikaa vieviä kattotöitä ei tilaajan myöskään tarvitse tehdä. Elementit nostetaan paikalleen nosturin avulla. Elementtitalot vaativat tilaajalta ennen talon toimittamista ainoastaan talopaketin valinnan ja sähkökuvien toimittamisen, jotta sähköputket saadaan asennettua elementtien sisään jo tehtaalla eivätkä sähkötyöt jää paikan päälle tehtäväksi.

Aikataulu ja kustannukset

Jos talon rakentaa pitkästä tavarasta, rakentamisen aikataulu venyy helposti 2-3 vuoteen ja tällöin työtunteja kertyy noin 4 000. Tämä aikataulu edellyttää jo ammattimaisia pääurakoitsijoita. Talopaketin valinnut pääsee muuttamaan asuntoon 1,5-2 vuoden jälkeen, mutta omia työtunteja projekti vie silti noin 3 000, jos kaikki talopaketin ulkopuolelle jäävät työt tehdään itse.

Huomioitavaa on myös se, että talopakettitarjous kattaa vain 25-35 % rakennusprojektin kokonaiskustannuksista. Monelle talopaketin ostajalle ilmenee yllätyksiä matkan varrella. Yleisin näistä taitaa olla se, että vesikatto on asennettu paikoilleen, mutta yläpohjan lämmöneristystä ei ole asennettu. Työkaluja pääsee siis myös käyttämään, vaikka valitsisikin vaihtoehdoksi valmiin talopaketin.

Valmistalopaketin etu on se, että rakentamisprojektiin ei mene aikaa vaan talo valmistuu nopeasti. Tontin osto, lupien hakeminen ja pohjan rakentaminen kuuluvat talopaketin tilaajan vastuulle, mutta talofirma hoitaa loput. Talopakettia harkitsevan on myös paljon helpompi määrittää tarkat kustannukset, sillä talopaketilla on tarkka hinta. Pitkästä tavarasta rakentava sen sijaan pystyy ainoastaan arvioimaan lopullisen hinnan ja usein sekin valitettavasti ylittyy useammalla tuhannella eurolla.

Prosessi

Sekä valmiin talopaketin että pitkästä tavarasta rakentavan rakennushanke alkaa tontin ostamisella. Usein talopaketin ostaja valitsee ensin talon, mutta suositeltavampaa olisi valita tontille talo. Tontille pitää myös rakentaa tie, sähkölinjat ja tarkistaa onko alueella jo kunnallistekniikka. Radonsäteilyä epäilevän kannattaa ottaa yhteyttä Säteilyturvakeskukseen. Useissa tilanteissa rakennuspaikan maaperästä kannattaa tehdä pohjatutkimus. Ellei taloa osta pientalourakoitsijalta ”avaimet käteen” –ajatuksella itse rakentavan täytyy hankkia rakennusluvan lisäksi pääurakoitsijat eli arkkitehtitoimisto, sähkö-, LVI- ja rakennesuunnittelija. Talopaketin ostajilla talopakettien toimittajat huolehtivat näistä. Maapohjan kuntoon laittamisen jälkeen seuraava vaihe on runkotyöt. Pitkästä tavarasta rakentava tekee ne itse, mutta talopakettiin päätynyt saa ne tehtaalta valmiina. Talopakettiin kuuluu vähintään rakennuksen rungon, vesikaton toimittaminen sekä asentaminen. Talopakettia myyvä yritys pitää myös huolen siitä, että rakennusaineita, rakennustarvikkeita ja tarvittavia maaleja löytyy talopaketin mukana tulevien tarvikkeiden joukosta.

Talopaketeistakin löytyy eroavaisuuksia. Jotkut talot rakennetaan paikan päällä oikeaan pituuteen katkotusta puutavarasta ja toiset rakennetaan laajimmillaan sisä- ja ulkopintoja myöten valmiista tilaelementeistä. Lähtökohtaisesti talopaketti sisältää talon ulkoseinäelementit, joita toimitetaan eri valmiusasteilla. Pienelementtitalossa ikkunat asennetaan vasta työmaalla mutta suurelementtitaloissa ikkunat, ovet, eristystyöt, ulkoverhous ja pellitykset ovat jo tehtaalla asennettu. Runkoratkaisujen lisäksi on olemassa muunlaisia talopaketteja kuten esim. tilaelementtitalopaketti, joka kattaa miltei jo kaikki rakennustyöt. Se kootaan tehtaalla valmiiksi, ja tuodaan sitten kahdessa tai kolmessa osassa työmaalle. Sisustusta vaille oleva tilaelementti on helppo tapa rakentaa. Valmiissa tilaelementtitalossa on pinnoitteet, ilmanvaihto ja sähkö- sekä LVI-työt tehty. Myös sisustustyöt asiakas voi saada halutessaan talopaketin toimittajalta. Valintojen mukaan esim. kylpyhuoneet ja saniteettitilat on tehty jo tehtaalla valmiiksi. Tilaelementtitalo rakentuu työmaalla asumiskuntoon päivässä.

Tulevaisuuden näkymät

Rakennustutkimus RTS Oy:n mukaan talopakettien osuus uusista omakotitaloista on jo noin yli 60 %. Suurena syynä tähän on käden taitojen katoaminen, mutta myös aikatauluongelmat. Talon rakentaminen vaatii perheeltä paljon. Vähintään vuoden ajan suurin osa vapaa-ajasta vietetään tontilla. Tilanne voi olla myös taloudellisesti haastava, useissa tapauksissa entinen asunto joudutaan myymään uuden rahoittamiseksi. Tällöin joudutaan pohtimaan ratkaisuja väliaikaiseen asumiseen. Talon rakentaminen on myös varmuudella yksi palkitsevimmista työkohteista. Kaikille se ei kuitenkaan sovi, sillä omaa osaamista ja taloudellisia resursseja helposti yliarvioi. Harva on myöskään valmistautunut työmaalla tapahtuvien myöhästelyjen aiheuttamiin lykkäyksiin ja viivästyksiin.

Lähde:
http://www.rakennaoikein.fi

Tulokset 1 - 50 | Sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Järjestä hakuarvon | nimen | paikkakunnan | toimialan | tietomäärän mukaan

1. 

Edux-Ovet Oy

NIVALA

Puh. (08) 445 8700
Faksi (08) 445 8724

IKKUNOITA
OVIA JA PORTTEJA

2. 

Avec-Ovet / Avec Skandinavia Oy

TAMPERE

Puh. (03) 348 5031
Faksi (03) 348 5098
Peiliovet, koristelistapeiliovet, puupaneeliovet, autotallin ovet, lasiovet,

OVIA JA PORTTEJA

3. 

Forssan Metallityöt Oy

FORSSA

Puh. 020 710 9622
Puh. 040 728 2216
Faksi (03) 422 2239
FORSSAN METALLITYÖT OY on edistyksellinen palo- ja murtosuojaovien valmistaja, joka huomioi asiakkaansa erityistarpeet. Olemme markkiaosuudeltamme Suomen suurin umpipalo-ovien valmistaja. Käytämme k..

OVIA JA PORTTEJA

http://www.forssanmetallityot.fi
4. 

Champion Door Oy

NIVALA

Puh. (08) 445 8800
Faksi (08) 442 956
Champion Door on johtava kotimainen suurten teollisuusovien valmistaja. Päätuotteitamme ovat suuret teollisuuden kangasnosto-ovet, nosturiaukkojen ovet, satamarakennusten ja lentokonehallien ovet, rul..

OVIA JA PORTTEJA
TEOLLISUUSOVIA

http://www.championdoor.com
5. 

Skaala Oy

YLIHÄRMÄ

Puh. 010 8354 700
Faksi (06) 484 6950
Ikkuna, ikkunat, ikkunoita, ulko-ovet, ulko-ovi, sisäovi, sisäovet, maisemaovi, maisemaovet, parvekelasitukset, terassilasitukset, ikkunatehdas, sisustusovet, julkisten tilojen ovet, ovi, ovet

IKKUNOITA

http://www.skaala.com
6. 

Jaatimet Oy

SOMERO

Puh. 0207 401 111
Faksi 0207 401 110
Jaatimet Oy on teräsovien, lasiseinäjärjestelmien ja lasijulkisivujen kokonaistoimittaja. Jaatimet valmistaa palo-ovia ja paloikkunoita, teräsovia ja lasijulkisivuja. Jaatimet Oy:n aktiivinen tuot..

IKKUNOITA
OVIA JA PORTTEJA

http://www.jaatimet.fi
7. 

Turner Door Oy

KALAJOKI

Puh. 0207 330 330
Turner Door Oy on johtava nosto-ovien toimittaja Suomessa. Turner Door Oy:n toimintaperiaatteena on markkinoida ja asentaa laadukkaita nosto-ovia ja kuormausjärjestelmiä Suomessa ja Pohjoismaissa.

IKKUNOITA
OVIA JA PORTTEJA

http://www.turner.fi
8. 

Metallityö Välimäki Oy

NOKIA

Puh. (03) 233 7700
Faksi (03) 233 7777
Metallityö Välimäki Oy on v. 1982 Nokialle perustettu perheyritys. Liikeideanamme on valmistaa tehokkaasti kohtuuhintaisia, hyvin toimivia metalliovia ja ikkunoita. Huippuosaamisellamme vastaamme ..

ALUMIINIRAKENTEITA
IKKUNOITA
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA..

http://www.mvoy.fi
9. 

ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy

ESPOO

Puh. 010 386 9000
Faksi (09) 803 7393
ASSA ABLOY Entrance Systems on johtava kansainvälinen ovi- ja logistiikkaratkaisujen toimittaja. Huolellisesti valittu ovi- ja kuormaustilatuotteiden ohjelmamme yhdistettynä sovelluskohtaiseen osaamis..

OVIA JA PORTTEJA
KUORMAUSSILTOJA
TEOLLISUUSOVIA

http://www.assaabloyentrance.fi
10. 

Door-Team Oy

PORI

Puh. 044 373 7002
Faksi (02) 635 1100
Myymme ja asennamme sekä huollamme nosto-ovia, taitto-ovia ja erilaisia rulla-ovia sekä kuormauslaitteita. Myös teollisuuden aitaratkaisut, puomiratkaisut ja porttiratkaisut kuuluvat valikoimaamme se..

OVIA JA PORTTEJA

http://www.doorteam.fi
11. 

Tarvasjoen Teräsovi Oy

SALO

Puh. (02) 484 8131
Puh. 0500 222 801
Faksi (02) 484 8171
Tarvasjoen Teräsovi Oy on tilauskonepaja, joka valmistaa laadukkaita alumiini- ja teräsrakenteisia ovia, ikkunoita, julkisivurakenteita ja valokattoja yms. Vakiokokojen lisäksi valmistetaan myös asiak..

IKKUNOITA
OVIA JA PORTTEJA

http://www.tarvasovi.fi
12. 

Kosken Alumiinivalmiste Oy

TARVASJOKI

Puh. (02) 484 010
Faksi (02) 484 0130
Kosken Alumiinivalmiste Oy on metallialan yritys. Olemme toimineet vuodesta 1984. Keväällä 2005 laajensimme toimintamme palonsuojalasien sekä murronsuojalasien sahaukseen. Toimipaikkamme sijaitsee T..

IKKUNOITA
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA
OVIA JA PORTTEJA

http://www.koskenalumiinivalmiste.fi
13. 

Sapa Building Systems

ESPOO

Puh. (09) 867 8280
Faksi (09) 8678 2820
Sapa Building Systems on pohjoismaiden markkinajohtaja erilaisten alumiinijärjestelmien toimittajana. Liiketoimintamme alumiinituotteissa jakautuu kolmeen osaan ja vastaamme koko ketjusta; aina profii..

ALUMIINIA
ALUMIINIRAKENTEITA
METALLIRAKENTEITA

http://www.sapabuildingsystem.fi
14. 

Prima-rakentajat Oy

LEPPÄVESI

Puh. 020 775 1350
Puh. 040 749 0982
Faksi 020 775 1351
Prima-rakentajat Oy on vuonna 1991 perustettu pientalojen ulkopintojen korjausrakentamiseen erikoistunut yritys. Suomen johtavana julkisivujen korjausrakentajana pystymme tarjoamaan täydellisen julkis..

IKKUNOITA
KATTOJA JA KATTOMATERIAALEJA
KATTOTÖITÄ..

http://www.prima-rakentajat.fi
15. 

JS-Profiili Oy

UIMAHARJU

Puh. 050 585 8331
Vuonna 1995 perustettu JS-Profiili Oy valmistaa alumiini/teräsovia, lasiseiniä ja valokattorakenteita. Toiminta alueemme on Itä- ja Etelä-Suomi Alumiiniovet Teräsovet Alumiini-ikkunat Teräsik..

ALUMIINIRAKENTEITA
JULKISIVUTÖITÄ
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

http://www.js-profiili.fi
16. 

Alutec Oy

YLIVIESKA

Puh. (08) 410 5500
Faksi (08) 424 441
Alutec Oy on 1979 perustettu alumiini- ja lasirakentamiseen erikoistunut yritys, toimialueena koko maa. Olemme yksi Suomen suurimmista alumiiniovien valmistajista. Alutec-tuotteita käytetään mm...

ALUMIINIPROFIILEJA
ALUMIINIRAKENTEITA
IKKUNOITA..

http://www.alutec.fi/?ad=luettelomedia
17. 

Koillismaan Lasi Ky

KUUSAMO

Puh. 020 756 2350
Puh. 050 309 9130
Koillismaan Lasi on monipuolinen lasialan yritys. Valmistamme suihkutilakalusteita kuten suihkuseiniä, suihkunurkkauksia, liukuovia, saunan ovia ja kääntöseiniä. Tuotevalikoimaamme kuuluvat my..

KYLPYHUONEKALUSTEITA JA KYLPYHUONETARVIKKEITA
LASITUSTÖITÄ
PARVEKELASITUKSIA JA PARVEKELASITUSJÄRJESTELMIÄ

http://www.suihkutilat.fi
18. 

Kuusaan Metalli Oy

VOIKKAA

Puh. (05) 752 5500
Faksi (05) 328 0481
Erikoisalamme on julkisivurakenteet kuten teräsrakenteiset ovet ja ikkunat, sekä metallirakenteet ja alumiinityöt. Lisäksi olemme erikoistuneet ruostumattoman ja haponkestävän teräksen käsittelyyn. Me..

METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

http://www.kuusaanmetalli.fi
19. 

Kumart Oy

NASTOLA

Puh. (03) 762 4665
Kumart Oy on vuonna 1985 perustettu puuteollisuuden alihankintaa harjoittava perheyritys. Valmistamme asiakkaan tilaamat tuotteet mahdollisimman hyvistä raaka-aineista, tehokkaasti ja joustavasti huom..

PUUSEPÄNTUOTTEITA
ALIHANKINTAA JA SOPIMUSVALMISTUSTA RAKENNUSLIIKEILLE
KALUSTETEOLLISUUDEN SOPIMUSVALMISTUSTA JA KOMPONENTTEJA..

http://www.kumart.fi
20. 

Piklas Oy

PYHÄNTÄ

Puh. 020 770 7375
Olemme monipuolinen ikkuna ja ovitehdas. Valmistamme vuosittain noin 70 000 ikkunaa ja paneeliovea. Valmistamamme puualumiini-ikkuna on pitkäikäinen ja lähes huoltovapaa. Ikkunamme sopivat erinoma..

PUUSEPÄNTUOTTEITA

http://www.piklas.fi
21. 

Ikkunatehdas Lasivuorimaa

KOTKA

Puh. (05) 226 5100
Puh. 0500 559 646
Faksi (05) 228 7211
Vuonna 1950 perustettu perheyritys Ikkunatehdas Lasivuorimaa toimii omissa 4500 m2 tuotantotiloissa Kotkassa, valtatie E18 varrella. Vastuunalaisina yrittäjinä toisessa sukupolvessa toimivat Jari,..

ALUMIINIJULKISIVUT JA LASIJULKISIVUT
ALUMIINIOVET
PERINNEIKKUNAT JA PUUIKKUNAT

http://www.lasivuorimaa.fi
22. 

Hakulan Puu Oy

LIETO

Puh. (02) 489 2100
Hakulan Puu Oy on erikoistunut rakentamistarvikkeiden myyntiin. Palvelemme jokaista rakentajaa peruskorjaajasta rakennusteollisuuteen. Palvelemme ma-to 7 – 17 pe 7 – 18 la 9 – 14 Terv..

PUUTA JA PUUTAVAROITA
RAKENNUSTARVIKKEITA JA RAKENNUSAINEITA

http://www.hakulanpuu.fi
23. 

Hermetel Oy

ORIMATTILA

Puh. (03) 887 470
Hermetel Oy tuottaa elementtirakenteiset eristetyt hygieeniset puhdastilat, kylmä- ja pakastetilat sekä tuotantotilat toimiviksi kokonaisuuksiksi mittatilaustyönä. Valmistamamme kylmä- ja pakasteti..

KYLMÄKONEITA, KYLMÄKONELAITTEITA JA KYLMÄKONEASENNUKSIA

http://www.hermetel.com
24. 

Satakunnan vankila

Puh. 029 568 4300
Faksi 029 568 4304
Satakunnan vankila on työhön, ammatilliseen koulutukseen ja työkykyä lisäävään kuntouttavaan toimintaan suuntautunut suljettu, että avolaitos. Tuotamme ja markkinoimme omilla tuotemerkeillä laaduk..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
LIIKENNEMERKKEJÄ
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA..

http://www.rikosseuraamus.fi
25. 

Riihimäen vankila

RIIHIMÄKI

Puh. 029 568 1200
Faksi 029 568 1206
Metalliteollisuus: MONIPUOLISTA KONEPAJA-, LEVY- JA HITSAUSTYÖTÄ ALIHANKINTATYÖNÄ SEKÄ METALLIN KONEISTUSTYÖTÄ VANKILAN AMMATTIOPPILASKOULUN ALIHANKINTANA. Puusepäteollisuus: KODIN JA JULKISTEN TI..

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

http://www.rikosseuraamus.fi
26. 

Lumon Oy

VANTAA

 по-русски
Puh. 020 7403 200
Faksi 020 7403 300
Lumon parvekelasit ja terassilasit. Lumon on parvekelasituksen markkinajohtaja Suomessa ja Euroopassa. Lumonin mottona on ”Viihtyisyyttä pitkälle tulevaisuuteen” ja tämä kuvaa koko Lumonin toiminnan p..

ALUMIINIPROFIILEJA
IKKUNOITA
JULKISIVUMATERIAALEJA..

http://www.lumon.fi
27. 

Metallityö Taipal-Ovi Oy

TAIPALSAARI

Puh. 040 848 2740
Teräsovet, alumiiniovet, ulko-ovet sisäovet, liikehuoneistojen ovet Teräsikkunat, alumiini-ikkunat, porrashuoneiden ovet Teollisuuden nosto-ovet, teollisuusovet, autotallin ovet

IKKUNOITA
OVIA JA PORTTEJA

28. 

Pirkkalan Alumiini ja Lasi Oy

PIRKKALA

Puh. 0400 851 395
Lasi- ja alumiinirakentamisen erikoisliike. Yli 25 -vuoden kokemuksella. Käyttökohteet mm. Asuntoyhtiöt, liiketilat Porrashuoneisiin, liiketiloihin Parvekkeet, terassit Liiketilat Pienta..

LASIA JA LASITUOTTEITA
LASITUSTÖITÄ
OVIA JA PORTTEJA

29. 

Porvoon Puutyö Oy

PORVOO

Puh. (019) 549 664
Puh. 0400 461 159
Porvoon Puutyö Oy valmistaa laasukkaita ulko-ovia ja ikkunoita mittatilaustyönä. Valikoimaamme kuuluvat myös sisäovet sekä teräs- ja alumiiniovet, jotka mantteloitu/päällystetty puulla. Ota ..

IKKUNOITA
OVIA JA PORTTEJA

30. 

Aluteräs Oy

HAUKIPUDAS

Puh. (08) 564 6400
LAATUA JA PALVELUA- Aluteräs Oy Aluteräs Oy tekee alumiini- ja teräsprofiilirakenteisia julkisivuja. Aluteräs Oy palvelee pääasiassa Oulun talousalueella. Asiakkaitamme ovat pääasiassa rakennusliik..

ALUMIINIRAKENTEITA
IKKUNOITA
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA..

31. 

Kensapuu Oy

HIMANKA

Puh. (06) 878 0200
Faksi (06) 878 0233
Kensapuu Oy on Suomen johtavia kalusteovivalmistajia. Nykyaikaiset valmistusmenetelmät ja parhaat raaka-aineet yhdessä kotimaisen ammattitaidon kanssa takaavat huippulaadun. Kalusteovet, kalusteoviv..

KEITTIÖKALUSTEITA JA KEITTIÖVARUSTEITA
KYLPYHUONEKALUSTEITA JA KYLPYHUONETARVIKKEITA
OVIA JA PORTTEJA..

32. 

Stirpe Oy Ab

LAPVÄÄRTTI

Puh. (06) 228 3300
Faksi (06) 222 1845
STIRPE -liukuovet ja säilytysjärjestelmät. Tuotteemme tehdään aina asiakaskohtaisesti - parhaista materiaaleista. Siksi ratkaisumme on aina uniikki - käsityönä sinulle tehty laatutuote. Ja mikä parast..

JULKISTEN TILOJEN KALUSTEITA JA SISUSTUSTA
LIUKUOVIA JA SÄILYTYSJÄRJESTELMIÄ
OVIA JA PORTTEJA..

http://www.stirpe.com
33. 

Ikkunasaneeraus Jäätvuori P Oy

KOUVOLA

Puh. 029 080 1980
Ikkunasaneeraus P. Jäätvuori Oy on kumppanisi lasiasioissa, oli tarpeesi sitten terassi- tai parvekelasitus, ikkunat tai ovet. Toimitamme tuotteemme asennettuna avaimet käteen periaatteella tai ..

IKKUNOITA
OVIA JA PORTTEJA
PARVEKELASITUKSIA JA PARVEKELASITUSJÄRJESTELMIÄ

34. 

JTK-Power Oy

VÖYRI

Puh. 0207 812 300
Faksi (06) 361 0383
JTK Power Oy on pääasiassa äänenvaimentimien suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut keskiraskas konepaja joka on erikoistunut palo-ovien, väestösuojaovien muiden vaativien teräsrakenteiden valmis..

KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA
VÄESTÖNSUOJELUA JA VÄESTÖNSUOJELUVARUSTEITA

35. 

Ikkuna Fortuska Oy

LEMPÄÄLÄ

Puh. 0400 338 909
ikkuna, ikkunoita, ikkunoiden, puuikkuna, puuikkunat, puuikkunoiden, alumiini-ikkuna, alumiini-ikkunoiden, puualumiini-ikkuna, puualumiini-ikkunoiden, mökki-ikkuna, mökki-ikkunoiden, valmistus, asennu..

ALUMIINIRAKENTEITA
IKKUNOITA
RAKENNUSSANEERAUSTA..

36. 

Desipo Oy

MÄNTYHARJU

Puh. 0207 419 120
Meillä on vankka kokemus sisäovien valmistamisesta. Kokemus tuo varmuutta ja osaamista valmistaa asiakkaan toiveiden mukaisia tuotteita. Vakiotuotantoomme kuuluvat laakaovirakenteiset sisäovet, vaneri..

OVIA JA PORTTEJA

37. 

Karelia-Ikkuna Oy

HAMMASLAHTI

Puh. (013) 120 266
Faksi (013) 120 966
Talollesi lämmin, pitkäikäinen ja energiatehokas kumppani on Karelia-Ikkuna. Meiltä saat parhaista raaka-aineista valmistettuja ikkunoita, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi. Lämpimät ikkunamme li..

IKKUNOITA

38. 

Maalaus ja Entisöinti Karmiini

HELSINKI

Puh. 040 595 9891
Maalaus ja Entisöinti Karmiini tekee laadukkaasti sisämaalaustyöt. Olipa kyseessä vanhan remontointi tai uudiskohde, meiltä maalaus sujuu huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Teemme katot, seinät, ove..

MAALAUSLIIKKEITÄ JA MAALAREITA

39. 

Rauman Puusepät Tmi

KAARO

Puh. (02) 823 2666
Puh. 0400 823 986
Faksi (02) 823 2656
Puuikkuna, puuikkunat, puuikkunoita, puuovi, puuovet, puuovia, puuportaat, puuportaita, rakennuspuusepäntuotteet, rauma, raumalla, rauman seudulla, ikkuna, ikkunat, ikkunoita, ovi, ovet, ovia

PUUSEPÄNTUOTTEITA

40. 

Lappeenrannan Lasi Ja Peilihiomo Oy

LAPPEENRANTA

Puh. 010 231 0790
Puh. 0400 228 210
Faksi (05) 451 2564
Lappeenrannan Lasi Ja Peilihiomo Oy:ltä autonlasit sekä lasit ikkunoista terassilaseihin, kodin sisustukseen mm. kalustelasit, välitilanlasit, peilit ja kehystykset. Asennamme laadukkaat Pilkington ..

LASITUSTÖITÄ
LASILIIKKEITÄ

41. 

Kodikas Keittiö

PORI

Puh. (02) 632 6210
Faksi (02) 632 6210
Olemme valmistaneet, myyneet ja asentaneet kalusteita jo yli 20 vuoden kokemuksella Porin seudulle. Konttorimme sijaitsee Teljäntorilla Porin keskustassa, josta operoimme koko maakunnan alueella. Oma ..

KEITTIÖKALUSTEITA JA KEITTIÖVARUSTEITA
KYLPYHUONEKALUSTEITA JA KYLPYHUONETARVIKKEITA
KYLPYHUONEREMONTIT..

42. 

Kimto

KOTKA

Puh. 0400 550 855
Peltikatot, tiilikatot, ovet, ikkunat, kattoturvatuotteet, Protan katot, vinyyliverhoukset, julkisivutyöt, julkisivutöitä

JULKISIVUTÖITÄ
KATTOTÖITÄ

43. 

Forssan Teräsrakenne Oy

FORSSA

Puh. (03) 422 2717
Puh. 050 512 3003
Faksi (03) 422 2917
Metallirakenne, metallirakenteet, metallirakenteita, mittatilausta, mittatilaus, työ, työt, töitä, mittatilaustyö, mittatilaustöitä, metallirakentamista, metallirakentaminen, ovet, ikkunat, julkisivu,..

METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

44. 

Kurottajapalvelu Paaso-Rantala

VILLÄHDE

Puh. 0400 492 069
Nostokoneita, nostopalveluja, nosturit, nosturipalvelut, nosturi, kurottaja, kurottaja Lahti, kurottaja Heinola, kurottaja Orimattila, kurottaja Villähde, kurottaja Porvoo, maansiirto, maansiirto Laht..

NOSTOKONEITA, NOSTOLAITTEITA JA NOSTOPALVELUJA

45. 

HSL Group Oy

MYLLYOJA

Puh. 010 277 6500
Faksi 010 465 0510
HSL Groupin toimialaan kuuluvat järjestelmäväliseinäratkaisut ja muut palvelut. Arvojamme ovat laadukkuus, kustannustehokkuus, ekologisuus ja suomalaisuus. HSL Group on Suomen johtava järjestelmävälis..

VÄLISEINIÄ JA VÄLISEINÄJÄRJESTELMIÄ

46. 

HSL Group Oy

HELSINKI

Puh. 010 277 6500
Faksi 010 465 0510
HSL Groupin toimialaan kuuluvat järjestelmäväliseinäratkaisut ja muut palvelut. Arvojamme ovat laadukkuus, kustannustehokkuus, ekologisuus ja suomalaisuus. HSL Group on Suomen johtava järjestelmävälis..

VÄLISEINIÄ JA VÄLISEINÄJÄRJESTELMIÄ

47. 

Suomen Pellettitalo

KIIKALA

Puh. 040 515 2285
Olemme puutavaraa ja rakennustarvikkeita myyvä yritys. Ostamme myös ylijäämä- ja poistoerät. Varastossa tällähetkellä ovia, ikkunoita, puutavaraa yms. rakennustarvikkeita. Harkot Hirret ikkunat ..

48. 

Hartman Rauta Oy Ab

VAASA

Puh. (06) 326 6111
Faksi (06) 326 6399
Hartman on itsenäinen ja kilpailukykyinen rautakauppa, jolla on takanaan yli 155 vuoden alan kokemus. Toimintamme on jaettu kahteen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat Rakentaminen & Sisustaminen ja T..

RAKENNUSTARVIKKEITA JA RAKENNUSAINEITA
TEOLLISUUDEN KONEITA, LAITTEITA JA TARVIKKEITA
TYÖKALUJA

49. 

Testirauta Oy

KANGASALA

Puh. (03) 364 2363
Puh. 050 339 6730
Faksi (03) 364 2369
Testirauta Oy:n toimialana on alihankintakoneistus pääosin järeille avarrusta ja jyrsintää vaativille työkappaleille. Ammattitaitoinen henkilökunta ja luotettava toiminta on luonut kestävän alihan..

KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ

50. 

Kaluste ARK Oy

KLAUKKALA

Puh. 010 219 2760
Yrityksemme on erikoistunut kalusteasennuksiin ja rakennussaneerauksiin. Asiakaskuntaamme kuuluvat kalustetehtaat ja rakennusliikkeet sekä taloyhtiöt. Palvelemme tarvittaessa myös yksityisasiakaita. ..

PURKUTÖITÄ
RAKENNUSSANEERAUSTA
KIINTOKALUSTEASENNUKSIA

Tulokset 1 - 50 | Sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Järjestä hakuarvon | nimen | paikkakunnan | toimialan | tietomäärän mukaan

Tilauspuusepäntyöt, messurakentaminen - Messurakenne Oy
HPP-Tekniikka Oy - Betonirakenteiden korjaukset koko Suomen alueella.
Vaativat levy- ja teräsrakenteet - Trameta Oy
Teollisuusovet Champion Doorilta!
Soraliike Lehtovaara Oy - Maa-ainesten jalostus ja myynti
Kuopion Teho-Louhinta Oy
Lue lisää
(1/86)
ovet ikkunat ovi ikkuna ovia ikkunoita ulko-ovet alumiiniovet palo-ovet taitto-ovet teräsovet lasiseinä alumiini-ikkunat lasiseinät teräsovi ulko-ovi palo-ovi julkisivurakenteet teräsikkunat teräsovia alumiinirakenteet metalliovet helsinki puuikkunat alumiini-ikkuna alumiiniovi lasiovet liukuovet teollisuusovet sisäovet metalliovi etelä-suomi parvekeovet pohjanmaa uusimaa alumiiniovia metallirakenteet tampere vantaa parvekelasit terassilasit autotallin ovet erikoisovet liukuovi nosto-ovet parvekelasitukset terassilasitukset metalli-ikkunat pirkanmaa lasipalo-ovet metalliovia teräsrakenteet turku lasiovi espoo lahti oulu peililiukuovet puuikkuna parvekeovi erikoisovi taitto-ovi turvaovi nosto-ovi pikarullaovet sisäovi puualumiini-ikkunat teräsrakenteita pori varsinais-suomi ikkunarakenteet lasipalo-ovi eristyslasit parvekekaiteet valokatot alumiini julkisivut alumiini-ikkunoita itä-uusimaa julkisivutyöt julkisivutöitä pohjois-pohjanmaa vaasa lasiseiniä lasitustyöt parvekelasitus terassilasitus lasiterassit suihkuseinät kouvola julkisivu parvekelaseja turvalasi turvalasit asennus autotallin ovi autotallinovi lattialuukut liukupalo-ovi luodinkestävät ovet profiiliovet umpiovi varaston ovet varaston ovi e30 ei60 kangasnosto-ovet palo-ovia palorullaovet pikarullaovi rullaovet rullaovi teollisuusovi lasijulkisivut lasiseinäjärjestelmät metalli-ikkuna murtosuojaovet palolasi teräsikkuna teräsulko-ovet teräsulko-ovi kuormausjärjestelmät kuormausovitiivisteet kuormaussilta puualumiini-ikkuna katokset lasikatot lasikattoja metalli-ikkunoita savunpoistoikkunat aidat nostopöydät portit puhdastilaovet puomit rullakalterit satakunta ovirakenteet tilauskonepaja korjauslasitukset lasitus terassiovet tuulikaapit valokatto väliovet hämeenlinna joensuu jyväskylä kanta-häme kuopio lappeenranta mikkeli peltikatot peruskorjaus puuikkunoita päijät-häme rauma remontti seinäjoki terassi terassit alumiinirakenteita itä-suomi lasitustyö lasitustöitä valokattorakenteet lasiterassi parveke kuusamo kylpyhuonekalusteet saunan ovet saunan ovi saunanovi suihkuseinä alumiinityöt julkisivurakenteita kuusankoski runkorakenteet runkorakenteita kalusteovet pintakäsittely erikoisikkuna erikoisikkunat paneeliovi eristeet harkot listat maalit puutavaraa rakennuslevyt rakennustarvikkeet teräkset laitosovet ikkunasaneeraukset kaiteet kaiteita karkaistu lasi kokkola parvekelasi terassilaseja terassilasi ikkunalasit lasiovia liukulaseja liukulasi mittatilausovi porvoo puuovet puuovi komerot peililiukuovi peililiukuovia väliseinät parvekelasituksia keittiökalusteet alumiinilasiseinä järjestelmäväliseinä järjestelmäväliseinäratkaisu järjestelmäväliseinätoimittaja paloseinä peltirankaseinä puulasiseinä seinäke täyslasiseinä umpielementtiseinä väliseinä väliseinäjärjestelmä koristelistapeiliovet peiliovet puupaneeliovet erikoisluukku erikoisluukut fm ovet fm ovi fm-ovet haitaritikkaat hätäluukut luodinkestävä ovi luodinkestäväovi murtosuojattu ovi murtosuojattuovi murtosuojatutovet palo-ovet turku profiiliov profiiliovi taitto-ovikoneistot tarkastusluukut teräspalo-ovet turvaovet umpipalo-ovi vankiloiden ovet varastonovi dukfoldeport dukfoldeporter dukvikport dukvikportar e120 e60 e90 ei120 ei90 ew120 ew30 ew60 ew90 hangaarien ovet hangar doors hangarportar industrial doors industriportar kangasnosto-ovi lentokonehallien ovet liuskaovet liuskaovi liuskaverho-ovet liuskaverhot lämpöovet lämpöovi maatalousovet palorullaovi paloverhot pressuovet pressuovi rullapalo-ovet rullapalo-ovi satamaovet savuverhot suurovet termo-ovet termo-ovi varastojen ovet ikkunatehdas julkisten tilojen ovet maisemaovet maisemaovi sisustusovet lasiseinäjärjestelmä liukupalo-ovet lämpökatko-ovet lämpökatko-ovi murtosuojaovi paloturvatuotteet paloturvatuotteita teräslasiovet teräslasiovi teräslasipalo-ovet teräslasipalo-ovi teräslasiseinät thermofin autotallinnosto-ovet autotallinnosto-ovi halliovet halliovi kalajoki kippiovet kippiovi kuormaus kuormaustiiviste kuormaustiivisteet lamellinosto-ovi lamelliovi lastausläppä lounais-suomi nosto-ovihuolto oviautomatiikat ovivalmistus pohjois-suomi suomi teollisuuden nosto-ovet teollisuuden nosto-ovi teollisuusovien hulto turner turner door forster ikkunaseinät jansen metallirakenteiset ovet metallirakenteiset ulko-ovet profiili-ikkunat purso teräsrakenteiset ovet viherhuoneet albany assa abloy automaattihenkilökulkuovet automaattinen ovijärjestelmä automaattiovet balanssiovi besam cardo crawford crawford door oy grawford door huolto ilmatäytteinen tiiviste koneturvallisuusovet kunnossapito kuormaustila kuormaustilatuotteet kääntöovikoneisto lamellinosto-ovet liukuovikoneisto mekaaninen tiiviste mekaaniset kuormaussillat ovensulkijat oviautomatiikka oviverhopuhaltimet pyöröovi räjähdyssuojaovet saranaovi sähköhydrauliset kuormaussillat tiivisteet turvakalterit tuulikaappirakenteet tyynytiiviste valvontajärjestelmät yhdistelmäsilta aita aita teollisuuteen aita-asennus teollisuudelle aitoja door teams door- team door-team oy pori door-team oy teppo tamminen door-team.fi kangasnosto-ovet pirkanmaa kuormauslaitteet kuormaussillat murto-suojat nosto ovi nosto-ovien asennukset nosto-ovien huollot oven avaajat oviasennukset kiinteistöille ovikoneistot pikarulla-ovet portteja porttikoneistot rulla ovi tamminen team door teollisuukiinteistöjen oviasennukset. pori teppo tamminen teppo tamminen pori turku pirkanmaa turku portti varsinasi-suomi www.door-team.fi cnc- alihankintaa erkkerirakenteet julkisivuikkunat konepaja lasipalorakenteet lasipalovet palolasirakenteet savunpoistoluukut tarvasovi alumiini-ovia jauhepolttomaalaus konekäyttöiset ovet lasipalo-ovia lasirakenteet lasiväliseinät murronsuojalasit palonsuojalasit rahtimaalaukset valokatoksia 086 1050 1074 sx 1086 2050 2060 2074 2086 2115 2125 2k-lasi 3050 3074 3086 3k-lasi 4150 4150 sx 4150ef 5050 alumiiniprofiilit artline asunto-ovi aurinkosäleiköt avattavia ikkunoita ce-merkintä comfort curtain wall e-karmi ei15 ei230 ei260 ei30 elementtijulkisivu en 12207 en 12208 en 12210 en 12400 en 13830 en 14351 energiatehokas ikkuna env 1627 eristetty profiili eristämätön extreme forum forum lehti harjakatto holvikaarikatto hyvä lämmöneristävyys ikkunaovet ilmanpitävyys järjestelmä kellariovet kompakti-ikkuna kupolikatto lasijulkisivu luotisuojaovet lämpökatkoprofiili murtosuojaluokka 2 murtosuojaluokka 3 nosto-liukuovet osastoivat palorakenteet palojulkisivut palolasiseinät paloluokka paloovi plus porrashuoneen ovet profiili puhdistus ja kunnossapito pulpettikatto pyramidikatto rakennusjärjestelmät rc2 rc3 sa saba sapa sapa building system sapa tekninen neuvonta sapa valmistaja sateenpitävyys savunpoistoikkuna savunpoistoluukku savutiiveys sbs sfb 2160 sg sisäänavautuva ikkuna sm ssg structural glazing sx taittoikkuna terassiliukuovet thermo toistuva avautuminen tuulenpaineenkestävyys ulosavatuva ikkuna ulosavautuva ylä- tai alasaranoitu äänen eristys äänen eristävyys ääni eristys etelä-pohjanmaa etelä-savo hyvinkää ikkunaremontit ikkunaremontteja imatra julkisivukorjaukset julkisivuremontit kattoremontit kattoremontteja kattoremontti kattosaneeraukset kattosaneerauksia kemi keski-pohjanmaa keski-suomi parvekeovia peltikattoja pohjois-karjala pohjois-savo prima-ikkunat prima-ovet puu-alumiini-ikkunoita rakentaminen salo saneeraus saneerausta savo savonlinna tornio ulko-ovia ulkoverhoukset ulkoverhouksia ulkoverhous alumiinijärjestelmiä alumiinijärjestelmä alumiinijärjestelmät alumiinilasipalo-ovet ikkunarakenteita lasikattorakenteet lasipalo ikkunat osastoivat lasipalo-ovet ovirakenteita palo-ovirakenteet seinärakenteet seinärakenteita teräsprofiilijärjestelmiä teräsprofiilijärjestelmät valokattorakenteita alumiinikaide alumiinikaiteet ce palorakenteet parvekesäleiköt parveketuotteet ylivieska kaihtimet kylpyhuonekalusteet espoo kylpyhuonekalusteet helsinki kylpyhuonekalusteet lahti kylpyhuonekalusteet ruka kylpyhuonekalusteet tampere kylpyhuonekalusteet turku kylpyhuonekalusteet vantaa kääntyvä suihkuseinä kääntöseinä kääntöseinät lasiliukuovet lasinen lasiset lasitaitto-ovet lasitaitto-ovi markiisit pystylamellit ruka rullaverhot saunan lasiovet saunan väliseinä suihkukaapit suihkukaappi suihkuliukuovet suihkun kääntöseinät suihkunurkkaukset suihkunurkkaus suihkuovet suihkuovi suihkutilan liukuovet suihkutilaratkaisut taitto-ovi suihkuseinä taitto-ovinurkkaukset taitto-ovinurkkaus taittuva suihkuseinä alumiinitöitä hst-työt kotka ohutlevyrakenteet ohutlevyrakenteita rst-työt ruostumaton teräs teräsikkunoita teräsrunkorakenteet teräsrunkorakenteita voikkaa akustiikkalevyjä alihankinaa kalusteteollisuudelle kaapin ovet alihankintaa alihankintaa erikoispuusepille alihankintaa kaluste- ja rakennusalan maahantuojille alihankintaa kaluste- ja rakennusalan tukkuliikkeille alihankintaa keittiökalusteteollisuudelle alihankintaa rakennusliikkeille cnc työstö cnc-jyrsintää jyrsintä kalusteiden palosuojauskäsittelyä kalusteteollisuuden alihankintaa kattolevyjä keittiökalusteteollisuuden alihankintaa lasituskehät leikkikenttäkalustus leikkikenttärakentamisen alihankintaa levyn maalausta levyn maalaus levyn sahaus levyn sahausta mdf-levy myymäläkalustus palonsuojausta pintakäsittelyssä kumart palosuojaus pintakäsittelyssä pintakäsittelöyä prässäystä puusepänteollisuuden sopimusvalmistusta puuteollisuuden alihankinta seinälevyjä seinälevyt sopimusvalmistus puuteollisuudelle sopimusvalmistusta puuteollisuudelle toimistorakentamisen alihankintaa ulko-oviteollisuuden alihankintaa vaneroinnit vanerointia avattava ikkuna ikkunakauppa ikkunoiden lisävarusteet kiinteä ikkuna kolmelasiset ikkunat lasiaukollinen ovi matalaenergia-ikkuna ovi ikkunalla paneeliovet puualumiini ikkuna puualumiini ikkunat pyhäntä sisäikkuna ulko-ovien lisävarusteet alumiini-lasi dk-ikkuna dka-ikkuna dka-ikkunat edux- parvekeovet edux-parvekeovi edux-puuovet edux-puuovi erikois puuikkunat h-ikkuna h-ikkunat lasikaide lasikaiteet mittaikkuna mittaikkunat mittaovet mittaovi mittaovia mittatilausikkunat parvekeikkunat perinneikkuna perinneikkunat perinneikkunoita schüco julkisivu schüco julkisivut. schüco julkisivurakenteet schüco-ikkuna schüco-ikkunat schüco-ovet schüco-ovi talvipuutarha talviterassi talviterassit tammi-ikkunat terassinovet terassinovi terassiovi terassiovia vari-ikkuna vari-ikkunat vision-lasiterassi vision-lasiterassit vision-terassi vision-terassit 10-paneelit aitalaudat aitarimat anturamuotit bitumitarvikkeet erikoislistat höylätavara höylätty puutavara jalkalista kaidelankut kattolista kestopuu kiinnitystarvikkeet kipsilevyt laastit lastulevyt lattiaeristeet lattialankku lattialaudat lieto maalattu lauta painekyllästetty puutavara paneelit putket puulattia puuta puutavaraliike rakennuspuutavara rakennustarvikeliike raudoitusverkot routaeristeet sahatavara sahaus sisustuslevyt styroksit ulkoverhouspaneeli ulkovuorilaudat uretaanilevyt vanerit clean room eristystilat gsm-suojatilat heiluriovet hygieeniset puhdastilat ilmaverhot jäähdyttämöhyllyt kylmiöelementit kylmiöelementtejä kylmiöt kylmähuone-elementit kylmähuoneet kylmäkonttivuokraus kylmätilaelementit kylmätilakontit kylmätilakontteja kylmätilat kylmätilojen saranaovet laitoskylmiöt laivakylmiöt laivojen kylmätilat laivojen pakastetilat leikkaussalielementit leikkaussaliovet leikkaussaliratkaisut läpiantokaapit pakaste-elementit pakastehuone-elementit pakastehuoneet pakastekontit pakastekontteja pakastekonttivuokraus pakastetilaelementit pakastetilat pakastetilojen saranaovet pakkashuoneet pakkastilakontit puhdastila puhdastilaelementit puhdastilaelementtijärjestelmät puhdastilaratkaisut puhdastilat ruokavarastojen kylmiöt ruokavarastojen kylmätilat ruokavarastojen pakastetilat säteilysuojaovet toimitilaovet tuotantotilat typpikaapit uv-kaapit vainajakylmiöt vuokrakontit alihankinta alihankinta metalli avolaitos entistystä hitsaustyöt ikkunakorjaukset ikkunaurakointi kenneltuotteet koirankopit koiratarhat lallin tuote leikkimökkejä liikennemerkit liikennemerkkejä liikenteenohjauslaitteet liikenteenohjaustuotteet luomuri maataloustuotteet metallialihankinta metallikalusteet metallituotteet metallituotteita ohutlevytyöt opasteet ovikorjaukset ovisaneeraukset pintakäsittelyä pulverimaalaus pystytystarvikkeet rakennusosien entisöinti rautarakennetyöt savmet suljettuvankila trafiikki vankila kokoonpano- ja pakkaustöitä alihankintana lasten puisia leikkikaluja metallilevyjen leikkausta metallin alihankintatyötä metallin koneistustyötä puisia kodin kalusteita ja käyttöesineitä puukalusteiden korjausta ja entisöintiä puusepäntyötä särmäystä ja hitsaustyötä alumiinirakenne balcony glazing hyllykallio julkisivutyö jyskä kaidejärjestelmät kajaani karkaistua lasia kempele lasirakentaminen lasirakentamista marienhamn parvekejärjestelmät parvekekaide parvekekaiteita parvekkeet parvekkeita raisio rovaniemi sisustuslasit terasseja turenki turvalaseja alumiinirunko alumiinirunko pirkanmaa alumiinirunkoiset lasiseinät alumiinirunkoiset lasiseinät pirkanmaa alumiinirunkoiset ulko-ovet alumiinirunkoiset ulko-ovet pirkanmaa avainpesät energiansäästö eristyslasi lasi lasipalvelu näyteikkunat ovensulkimet ovituotteet paldor rakennuslasituotteet rakennuslasituotteet pirkanmaa saniteettiväliseinä saniteettiväliseinät pirkanmaa terassilasitukset pirkanmaa tuulikaappi vetimet vetimet pirkanmaa alumiiniovi päällystettynä puulla erikois ovet puusta erikoisikkunan valmistus erikoisovien valmistus jalopuiset erikoisovet jalopuiset ovet jalopuuovet jalopuuovet helsinki jalopuuovet uusimaa jalopuuovia massiivipuu massiivipuukalusteet massiivipuutuotteet mittatilaustyönä mittatilausovet ovet helsinki ovet porvoo ovien kunnostus ovipuuseppä ovitehdas paneeliovet helsinki paneeliovi helsinki peiliovi peiliovi helsinki porrashuoneovet profiiliovi puulla puiset erikoisovet puukalusteet puulla mantteloidut teräsovet puupenkki puupäällysteiset teräsovet puupöytä puuseppä puuseppä helsinki puusepän työt puusepänliike helsinki puusepänliike uusimaa puusepäntuotteet sisäovet helsinki sisäovet uusimaa sisäovi sisäovia sisään-ulos aukeavat sisäänaukeava parvekeovi sisäänaukeavat ovet tammi tammiovet tammiovet helsinki tammiovi tammiovi helsinki tammiovi porvoo tammiovia tammipaneeliovi teräsprofiiliovi päällystettynä puulla teräsrakenteinen ovi puulla mantteloitun ulko ovet uusimaa ulko-ovet helsinki ulko-ovi helsinki ulko-ovi itä-uusimaa ulko-ovi uusimaa ulko-ovien kunnostus ulkoovet uniikkiovet uniikkiovi väliovet helsinki väliovi väliovia alumiinisisäovet alumiinisisäovi alumiiniulko-ovet alumiiniulko-ovi alumiinivalokattojärjestelmä alumiinivalokattojärjestelmät haukipudas julkisivujen rakentaminen julkisivujärjestelmät metallinen lasipalo-ovi metalliset lasipalo-ovet paloikkuna paloikkunat terässisäovet terässisäovi himanka kalusteovi kalusteovivalmistaja kalvo-ovet kalvo-ovi mdf-kalusteovet mdf-kalusteovi mdf-ovet mdf-ovi kevyet väliseinät kevytväliseinät koko suomi lapväärtti liukuovia liukuovikomero liukuovikomerot stirpe oy stripe säilytysjärjestelmiä säilytysjärjestelmä säilytysjärjestelmät säilytyskaapit vaatekomero vaatekomerot valtakunnallisesti alumiini-ikkuna kouvola alumiini-ikkunat kouvola alumiinikaiteet kouvola alumiiniovet kouvola alumiiniovi kouvola ikkuna kouvola ikkuna-asennus kouvola ikkunat kouvola metalli-ikkunat kouvola metalliovet kouvola ovet kouvola ovia kouvola parvekelasit kouvola parvekelasitukset kouvola parvekelasituksia kouvola parvekelasitus kouvola parvekeovet kouvola parvekeovi kouvola terassilasituksia kouvola ulko-ovet kouvola ulko-ovi kouvola vaihtopuitteet kouvola dieselmoottorien äänenvaimentimet kompressorien äänenvaimentimet meluntorjunta savupiippurakenteet väestönsuojaluukku väestönsuojaluukkuja väestönsuojaluukut väestönsuojaovet väestönsuojaovi väestönsuojaovia väestönsuojelu väestönsuojelutarvikkeet väestönsuojien ovet äänenvaimennus äänenvaimentimet alumiini-ikkunoiden asennukset ikkunoiden mittatilauksena mittatilausikkuna mökki-ikkuna mökki-ikkunoiden puualumiini-ikkunoiden puuikkunoiden rakennuspalvelu remontointi valmistus desibeliovet laakaovet laakaovi lyijyovet lyijyovi ovien valmistus porrastaso-ovet sairaalaovet sairaalaovi vaneriovi äänieristysikkuna äänieristysovet äänieristysovi äänieristysovi mäntyharju aukipitolaite aukipitolaitteet hyttypuite hyttypuitteet karelia korvausilmaventtiili korvausilmaventtiilit painike painikkeet ristikko ristikot sälekaihdin sälekaihtimet varasto-ovet varasto-ovi efektipinnat ikkunan maalalus kattojen maalaus koristemaalaus lattian maalaus listojen maalaus ovien maalaus seinien maalaus seinät sisämaalaukset sisämaalaus puuovia puuportaat puuportaita rakennuspuusepäntuotteet raumalla rauman seudulla akrvaario akryylimuoveja akryylimuovi akryylimuovit akvaariot alumiinikehykset alumiinikehys auton lasit erikoislaseja erikoislasit eristyslaseja erityslaseja erityslasit hartsipaikkaukset hartsipaikkaus hyttysverkkoja hyttysverkot ikkunalaseja ikkunalasi ilmoitustauluja ilmoitustaulut kaidelaseja kaidelasi karkaistuja laseja karkaistulasi karkaistut lasit kehykset kehyksiä kehyspeilejä kehyspeili kehystykset kehystyksiä kehystys keittiöiden välitilalaseja keittiön välitilalaseja keittiön välitilalasi kiven iskeymän korjaukset kiven iskeymän korjaus kiveniskeymien korjaukset kiveniskeymän korjaus koristepeili koristepeilit korjauslasituksia korjauslasitus kuviomuovi kuviomuovit laminaattilaseja laminaattilasi laminoidut lasit laminointu lasi laminoituja laseja lankalasi lankalasit lasihiomo lasihiomot lasihionnat lasihionta lasihylly lasihyllyjä lasikaluste lasikalusteet lasikalusteita lasikorjaukset lasikorjaus lasiliike lasiliikkeet lasiliikkeitä lasinen hylly lasinen ovi lasiset hyllyt lasiset ovet lasisia hyllyjä lasisia ovia lasitukset lasitusliike lasitusliikkeet lasitusliikkeitä lasivitriini lasivitriinit liukulasit liukupeili liukupeilit lämpöaseja lämpölaseja lämpölasi lämpölasit lämpölasitukset lämpölasitus muoveja muovi muovikehykset muovikehys muovit murtosuojalasi murtosuojalasit ovilasi ovilasit palolasit peilejä peili peililiukuoviat peilit puukehykset puukehys pöytälasi pöytälasit saunalasiseiniä saunalasiseinä saunan lasiseinä saunaovi saunojen lasiseiniä saunojen lasiseinät saunojen ovet saunojen ovia seinäpeili seinäpeilit sisustuspeilit sisutuspeili sivulasi sivulasit sivupeilejä sivupeili sivupeilien korjaukset sivupeilin korjaus takalasi takalasit taustapeilejä taustapeili terassilasituksia terraaariot terraario tulenkestävä lasi tulenkestävät lasit tuulilaseja tuulilaseja imatra tuulilaseja itä-suomi tuulilasi tuulilasi korjaus tuulilasien halkeamat tuulilasien paikkaukset tuulilasien paikkauksia tuulilasihalkeama tuulilasikorjaukset tuulilasikorjaus tuulilasikorjaus imatra tuulilasiliike lappeenranta. tuulilasikorjaus lappeenranta tuulilasin halkeama tuulilasin hionta tuulilasin korjaus imatra tuulilasin korjaus lappeenranta tuulilasin paikkaukset tuulilasin paikkaus tuulilasipaikkaus tuulilasit tuulilasit lappeenranta tuulilasit. tuulilaseja välitilalaseja välitilalasi ääneneristyslasi ääneneristyslasit äänieristetty lasi äänieristetyt lasit asennuspalvelut huoneistoremontit huoneistoremontteja keittiökalusteita keittiöremontit keittiöremontti kylpyhuoneremontit kylpyhuoneremontteja kylpyhuoneremontti laminaattiasennukset laminaattiasennuksia maalaustyöt maalaustöitä märkätilaeristykset parkettiasennukset parkettiasennuksia suunnittelupalveluja suunnittelupalvelut tapetointi tapetointityöt tapetointitöitä vaihto-ovet vanhoihin kaappeihin vesieristys vesieristys-sertifikaatti vesieristysseritfikaatti vesieristyssertifikaatti wc-kalusteet wc-kalusteita kattoturvatuotteet protan katot tiilikatot vinyyliverhoukset kaide katoksia katos kattoikkuna kattoikkunat kattoikkunoita metallikaide metallikaiteet metallikaiteita metallirakenne metallirakentaminen metallirakentamista metallirakenteita mittatilaus mittatilausta mittatilaustyö mittatilaustöitä runkorakenne sisälasiseiniä sisälasiseinä sisälasiseinät teräs teräskaide teräskaiteet teräskaiteita teräsrakenne työ työt töitä auraukset aurauspalvelut halleihin hallien harjaukset heinola kaivuutyöt kaivuutyöt heinola kaivuutyöt lahti kaivuutyöt orimattila kausala kurottaja kurottaja heinola kurottaja lahti kurottaja orimattila kurottaja porvoo kurottaja villähde kymenlaakso kymi lumen auraukset lumityöt maansiirto maansiirto heinola maansiirto lahti maansiirto orimattila mäntsälä nostokoneita nostopalveluja nosturi nosturipalvelut nosturit orimattila puun kaadot puun kaatoa puunkaadot puunkaatoa talleihin tallien hirret kattolaatat kattotiilet lattiapontit panelit hormistot hormit hygieniatuotteet kateet katteet kiukaat käsityökalut laatat lastuavat työkalut lattiamatot lattiapäällysteet liimat lipputangot liput lämmityslaitteet takat lämpöeristeet maalaustarvikkeet metallintyöstökoneet metallit metalliteollisuusmaalit paineilmatyökalut pietarsaari pihatarvikkeet puuntyöstökoneet puutavaratuotteet rakennusteräkset rautakauppa rautakauppoja sadevesijärjestelmät saunatarvikkeet savipiiput siivoustuotteet sisustustarvikkeet sähkötarvikkeet sähkötyökalut tapetit teollisuusmaalit teollisuustarvikkeet työkalut työsuojelutuotteet veneet aarporaus aarporausta jyrsintää koneistustyöt järeille työkappleille pitkäjyrsintä brokk brokk-purkurobotti huoneistot ikkunasennukset uudellamaalla järvenpää kalusteasennukset kalusteasennukset helsingin seudulla keittiöasennukset keittiökalusteasennukset keittiökalusteasennuksia helsingin seutu keittiöt kerava kiinteistöjen muutostyöt muutostyöt kiintokalusteasennukset kiintokalusteasennuksia helsinki komeroiden asennukset uusimaa komeroiden asennuksia helsinki korjausrakentaminen korjausrakentaminen taloyhtiöille kylpyhuonekalusteasennukset helsingin seudulla kylpyhuonekalusteita uusimaa liiketilojen kiintokalusteasennuksia helsinki nurmijärvi oviasennuksia peruskorjausta taloyhtiöille helsinki purkurobotti sertifioidut vesieristystyöt sisäsaneeraukset taloyhtiöiden saneeraukset toimistojen saneeraukset toimistot toimistotilojen kiintokalusteasennukset tuusula uudisrakennustyöt helsinki saneerausta uudisrakentaminen helsinki vesieristystyöt
ThyssenKrupp - Alumiinin ammattilainen