Tosemetal Oy

NAANTALI

Putkikatu 18
21100 NAANTALI

Puh. 0500 969 143




SAVUPIIPPUJA

savupiiput, savupiippu, savupiippuja

Liiketoiminnan esittely

Tosemetal on Naantalissa toimiva metallin alihankintaa tekevä yritys.
Tosemetallin päätoimialoja ovat ohutlevytuotanto ja teräs- ja rautarakenteiden valmistus. Alihankintatyöt suuntautuvat esim. laivanrakennus-, rakennus-, ilmastointi- ja sähköalan yrityksille.


Ota yhteyttä ja kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö tai kotisivuillamme olevan kaavakkeen kautta! www.tosemetal.fi
/img/c/739292.jpg

Tuotteet

Oman tuotantomme tuotteisiin kuuluvat mm.ovikatokset, pyöräkatokset, ovikatteet, talon katokset sekä pihakatokset. Valmistamme myös savupiipun suojahatut, piipun sisäputket, venepukit ja erilaiset ohutlevytyöt. Myös asennukset lähialueella.

Ovikatokset

Tosemetal:n suunnittelema ja tuottama ovikatos sopii useisiin eri talomalleihin ja niin puu-, tiili-, kuin rapattuihin julkisivuihin. Tarvittaessa ovikatokset räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Savupiipun sisäputket

Savupiipun veto-ongelmien ja toiminnan parantamiseen on helppo sekä edullinen ratkaisu: savupiippuun asennettava sisäputki. Sisäputken ja savupiipun väliin jäävän tilan voi eristää vaikka vuorivillalla. Rakenne on tukeva ja täyttää yleiset paloturvallisuusmääräykset. Tosemetal valmistaa savupiipun sisäputkia paloturvallisesta happoteräksestä. Toimitukseen mukana tulevat selkeät asennusohjeet. Sisäputken pituus 1000mm, etenemä n. 950mm.

Pyöräkatokset

Tosemetal:n valmistama teollinen rakennusmarkkinoiden uutuustuote, metallirakenteinen pyöräkatos suojaa polkupyörää säiden vaihtelulta sekä luo pihaympäristöstä miellyttävän vaikutelman isäntäväelle ja vieraille astua taloon peremmälle. Tosemetalin suunnittelema ja valmistama pyöräkatos sopii useisiin eri talomalleihin, niiden piha-alueisiin ja julkisivuihin. Pyöräkatos on kaunis katsella ja helppo käyttää. Tarvittaessa tuote räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Savustimet

Mikään ei maistu yhtä hyvältä kuin omin käsin vasta pyydetty ja loimutettu kala. Jätkän loimusavustimella valmistuvat myös liharuuat ja kasvikset. Koko ateria kypsyy helposti samalla savustimella. Jätkän loimusavustin sopii loimutukseen, savustukseen ja myös grillaukseen. Valitse itsellesi sopivin Jätkä käyttötapojesi mukaan. Loimusavustimet valmistetaan kiiltohehkutetusta, ruostumattomasta teräksestä. Loimun mukana saat hyödyllisen käyttö- ja ruokaohjevihkosen.

Jätkänkynttilät

Jätkänkynttilöillä valaiset pihaa, pihatietä ja sisäänkäyntiä. Useammalla Jätkänkynttilällä voit luoda kauniita valaistuja ryhmiä. Jätkänkynttilöiden läpileikatut tähtikuviot lisäävät tulen ilmettä. Jätkänkynttilät sopivat kaikkien ulkotulien ja halkojen polton suojaksi. Teräksestä valmistettu suojus on paloturvallinen; se ei kaadu kovassakaan tuulessa ja estää siten ulkotulen kaatumisen ja tulen leviämisen. Helppokäyttöinen suojus suojaa tulta myös sateelta ja sammumiselta. Jätkänkynttilät valmistetaan kiiltohehkutetusta ruostumattomasta teräksestä.

Venepukit

Veneen talvitelakointi venepukkeja käyttäen on helppoa. Lujat pukit pitävät veneesi paikoillaan mantereen syysmyrskyissä hellästi ja varmasti. Tosemetal venepukit valmistetaan tukevasta rakenneteräksestä. Malli sopii kaikkiin tasaperäveneisiin.

Savupiipun suojahatut

Tosemetal valmistaa piipun suojahattuja haponkestävästä teräksestä. Piipun hattu tehdään asiakkaalle mittatilaustyönä. Toimitukseen kuuluvat asennusohjeet ja kaikki kiinnitystarvikkeet.

- Savupiipun sisäputket
- piipunhatut
- Ovikatokset
- pyöräkatokset
- Venepukit
- loimusavustimet
- Rautarakenteet
- Teräsrakenteet
/img/c/739293.jpg

Palvelut

Alihankinta

Tosemetalin palveluihin ohutlevytuotanto ja teräs- ja rautarakenteet.
Alihankintatoiminta suuntautuu mm. laivanrakennus-, rakennus-, ilmastointi- ja sähköalan yrityksille.

Hakusanat

Ovikatokset, Savupiipun sisäputket, Venepukit, Pyöräkatokset, Piipunhatut, Jätkän loimusavustimet, loimusavustimet, Jätkänkynttilät, alihankintaa laivateollisuuteen, levytyökeskuspalvelut, metallityöt, ohutlevytuotanto, ohutlevytyöt, särmäys, Ovikatokset Lounais-Suomi, Savupiipun sisäputket Lounais-Suomi, Venepukit Lounais-Suomi, Pyöräkatokset Lounais-Suomi, Piipunhatut Lounais-Suomi, Jätkän loimusavustimet Lounais-Suomi, loimusavustimet Lounais-Suomi, Jätkänkynttilät Lounais-Suomi, alihankintaa laivateollisuuteen Lounais-Suomi, levytyökeskuspalvelut Lounais-Suomi, metallityöt Lounais-Suomi, ohutlevytuotanto Lounais-Suomi, ohutlevytyöt Lounais-Suomi, särmäys Lounais-Suomi, turku, Ovikatokset turku, Savupiipun sisäputket turku, Venepukit turku, Pyöräkatokset turku, Piipunhatut turku, Jätkän loimusavustimet turku, loimusavustimet turku, Jätkänkynttilät turku, alihankintaa laivateollisuuteen turku, laivateollisuus alihankintaa, laivateollisuusalihankintaa, laivateollisuuden alihankintaa, teräsrakenteet Turku, Metallirakenteet Turku, teräsrakenteitaTurku, Metallirakenteita Turku
/img/c/739294.jpg

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen