Tornokone Oy

KERAVA

Liiketoiminnan esittely

Tornokone on maailman johtavan pumppuvalmistaja Putzmeisterin edustaja Suomessa. Tornokone on vakiinnuttanut asemansa Suomessa ja olemme palvelleet asiakkaitamme yli vuosikymmenen ajan. Putzmeister on markkinajohtaja alallaan Suomessa ja jo yli puolet Suomen betonipumppauskalustosta on Putzmeister merkkisiä. Toimitamme betoniteollisuuden koneita ja laitteita joka Suomen kolkkaan.

Olemme tehneet yhteistyötä jo kymmeniä vuosia edustamiemme päämiesten kanssa ja saattekin kauttamme Putzmeisterin ja Liebherriin laadukkaat betonipumput, -asemat, käsittelylaitteet ja kuljetuskaluston varaosien ja tarvikkeiden lisäksi.
Kokemuksemme myötä tunnemme toimialan hyvin ja tiedämme, millainen kalusto palvelee alan toimijoita parhaiten missäkin tilanteessa.

Välitämme myös käytettyä betoniteollisuuden kalustoa alan toimijoille. Tarjoamme myös myymällemme kalustolle katsastus- ja huoltopalveluita sekä järjestämme koulutukset koneiden ja laitteiden käyttöönottoon sekä niiden turvalliseen käyttöön.
/img/c/747468.jpg

Tuotteet

• Putzmeister betonipumput ja -jakelupuomit
• Putzmeister laasti- ja rappauspumput
• Liebherr betoniasemat, pyörintäsäiliöautot ja hihna-autot
• Betoniteollisuuden koneet ja laitteet
• Betoni- ja laastipumppujen varaosat ja tarvikkeet
• Käytetyn betoniteollisuuden laitteiden välitys
• Betonipumppujen katsastus- ja huoltopalvelut
• Betoniasemat ja jätebetonin käsittelylaitteet sekä -laitokset
• Betonin kuljetuskalusto; pyörintäsäiliö- ja hihna-autot
• Letkut, lukot ja tarvikkeet
• Valuhteet
/img/c/747473.jpg

Palvelut

• Varaosat ja tarvikkeet
• Huoltopalvelu
• Katsastuspalvelu
• Koulutus
• Käytetyn betoniteollisuuden laitteiden välitys
/img/c/747469.jpg

Yhteystiedot

www.tornokone.fi/yhteystiedot/

Tekninen tuki ja 24/7 päivystys:

Oskar Selenius / 040 074 4612 / oskar.selenius@tornokone.fi
Ted Lesch / 050 306 5157 / ted.lesch@tornokone.fi

Huollon ajanvaraukset:

Oskar Selenius / 040 074 4612 / oskar.selenius@tornokone.fi
Juhani Kaisjoki / 040 152 5905 / juhani.kaisjoki@tornokone.fi
Kaj Järvinen / 040 040 3786 / kaj.jarvinen@tornokone.fi
/img/c/747474.jpg

Lisätiedot

Huollot, käyttöönottohuollot ja koulutukset betoniteollisuuden koneille ja laitteille
Kaikkien myymiemme koneiden ja laitteiden yhteydessä suoritamme käyttöönottohuollot, katsastukset ja koulutukset. Tällä tavoin haluamme varmistaa, että myymämme koneet ja laitteet toimitetaan toimintakuntoisina, ja että niitä käytetään ja huolletaan oikein.

Tornokone huolto
1. Huolto / korjaamo
Kolme Putzmeister mekaanikkoa työskentelevät valtakunnallisen huollon parissa sekä Keravan korjaamollamme että asiakkkaiden luona.

2. Etäyhteys / Teleservice
Lähes kaikkiin Putzmeister-koneisiin on saatavilla etäyhteys -järjestelmä.
Liittämällä koneen Putzmeisterin modeemilla Cockpit järjestelmään, vianmääritys ja säädöt voidaan tehdä Tornokoneen kautta etänä. Järjestelmä säästää paljon aikaa ja matkakuluja.

3. Erinomainen tekninen tuki
Mekaanikkomme saavat jatkuvasti lisätietoa ja koulutusta Putzmeister tehtaalta, sekä osallistuvat kerran vuodessa viikon mittaiseen tehdaskoulutukseen. Koulutuksen ja kokemuksen avulla monia vikoja voidaan korjata puhelimessa tehtävän neuvonnan avulla. Tarvittaessa tulemme asiakkaan luokse kattavasti varustellun huoltoautomme kanssa.

4. Puhelimitse tehtävä tuki ja neuvonta
Uskallamme väittää, että puhelintukemme on omaa luokkaansa!

5. Huolto ja takuu
Kaikkiin koneisiin sisältyy kattava 12 kuukauden takuu. Lisähintaan koneisiimme saatavilla nyt myös pidennetty tehtaan takuu.
/img/c/747472.jpg

Hakusanat

autobetonipumput, autobetonipumppuja, city pumput, pumit, pumeja, pyörintäsäiliö laastipumput, ruiskubetonipumput, ruiskubetonipumppuja, tunnelibetonipumput, tunnelibetonipumppuja, työmaabetonipumput, työmaabetonipumppuja, työmaajakelupuomit, työmaajakelupuomeja, betoniasemat, betoniasemia, jäämäbetonin käsittelylaitos, Putzmeister, Liebherr, hihna-auto, telebelt, käytetty betonipumppu, käytettyjä betonipumppuja, Putzmeister autobetonipumput, työmaapumput, Autobetonipumppu, Autobetonipumput, jakelupuomit, Pumit, laastikoneet, laastipumppu, laastipumput, pumppubetoniauto, pumppubetoniautot, - ja rappauskoneet, Liebherr betoniasemat, pyörintäsäiliöautot, hihnakuljettimet, Betonipumppu varaosat, laastipumppujen varaosat, betonipumpputarvikkeet, betonipumpputarvikkeet, Käytetyn betoniteollisuuden laitteiden välitys, Betonipumppujen katsastus, betonipumppuhuoltopalvelut, Betonipumppukatsastus, betonipumppu huoltopalvelut, Betonipumppu katsastus, betonipumppuhuolto, betonipumppu huolto, Betoniasemat, jätebetonin käsittelylaitteet, jätebetonilaitokset, Betonin kuljetuskalusto, pyörintäsäiliöauto, hihna-autot, Betonikuljetuskalusto, pyörintäsäiliöautot, hihna-auto, Betoniasemien ohjausjärjestelmät, betonisekoittimet, Hihna-autot, Mittaustekniikka, Pyörintäsäiliöautot, Torniasemat, Vaaka-asenteiset asemat, Massletku, betonitarvikkeet, vuokrattava betonikalusto, Käytetyt betonipumput, Käytetyt hihna-autot, Käytetyt pumit, Käytetyt pyörintäsäiliöautot, Varsinais-Suomi Satakunta, Häme, Pirkanmaa, Karjala, Savo, Keski-Suomi, Pohjanmaa, Pohjois-Suomi, Lappi, Uusimaa, Itä-Suomi, Länsi-Suomi, Etelä-Suomi, Kymenlaakso, Kymmenedalen, Lappi, Lappland, Pirkanmaa, Birkaland, Pohjanmaa, Österbotten, Pohjois-Karjala, Norra Karelen, Pohjois-Pohjanmaa, Norra Österbotten, Pohjois-Savo, Norra Savolax, Päijät-Häme, Päijänne, Tavastland, Satakunta, Uusimaa, Nyland, Varsinais-Suomi, Egentliga Finland

Markkinapaikan ilmoitukset

Ilmoitettu
11.10.2023 11:45
Kategoria
Betoni

Tornokone Oy, Laastipumput laastipumppu Uusimaa Pirkanmaa Pohjanmaa Keski-Suomii

Tornokone Oy, Laastipumput laastipumppu Uusimaa Pirkanmaa Pohjanmaa Keski-Suomii Laastipumput: Valikoimastamme löydät laadukkaat Putzmeister...

Ilmoitettu
11.10.2023 11:44
Kategoria
Betoni

Tornokone Oy, Betonipumppu Autobetonipumppu Uusimaa Pirkanmaa Pohjanmaa Keski-Suomi

Tornokone Oy, Betonipumppu Autobetonipumppu Uusimaa Pirkanmaa Pohjanmaa keski-Suomi Tornokone Oy toimittaa betoniteollisuuden koneita ja lai...

Ilmoitettu
11.10.2023 11:32
Kategoria
Betoni

Tornokone Oy, Betoniasemat Betoniasema Uusimaa Pirkanmaa Pohjanmaa Keski-Suomii

Tornokone Oy, Betonipumppu Autobetonipumppu Uusimaa Pirkanmaa Pohjanmaa Keski-Suomii Tornimalliset Liebherr betoniasemat Betomat-sarjan modu...

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen