TJT-Kaluste Oy

NUMMELA

Liiketoiminnan esittely

Hotelli- ja ravintola-alan kiintokalusteet ammattitaidolla ja yksilöllisesti räätälöitynä sekä päivittäistavarakaupan kalusteratkaisut, palvelualan ja julkisen sektorin kalustaminen, sisustus ja tilaratkaisujen toteutukset. Yrityksemme pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Nummelassa. Toteutamme kalustusratkaisuja ympäri Suomen ja kansainvälisestikin. Olemme Suomalaisen Työn Liiton Avainlipun haltija.
/img/c/744467.jpg

Tuotteet

- Muunto

Muunto on edustava ja moneen taipuva tilaratkaisu toimistoihin, kotiin, julkitiloihin ja vaikkapa hotelleihin. Muunnon monipuolisuus perustuu innovatiiviseen seinäpanelointiin ja laajaan tarvikevalikoimaan joita yhdistämällä syntyy niin harmoninen kuin räväkämpikin kokonaisuus. Tarjolla lukemattomia persoonallisia ratkaisuja.


- MDF- ja teräspaneelijärjestelmät sekä teräksiset runkokalustejärjestelmät

MDF-paneelin etuina ovat runsaat pinnoitusvaihtoehdot sekä helppo työstettävyys, joiden ansiosta paneelijärjestelmä soveltuu monimutkaisiinkin kohteisiin. TJT-Kalusteessa kehitetty (Hyödyllisyysmalli 5025) teräspaneelijärjestelmä on vaativiin käyttöolosuhteisiin kehitelty paneeliratkaisu, joka kestää kovaa kulutusta ja säilyttää edustavuutensa pitkään.Oma metalliosasto takaa erilaisten runkojärjestelmien, teräskalusteiden ja komponenttien joustavan tuotannon.


- Corian-tuotteet
/img/c/744468.jpg

Palvelut

- Kalusteiden tekninen suunnittelu, valmistaminen, toimittaminen ja asentaminen
- Konseptikalusteiden tuotekehitystä
- Prototyyppien suunnittelua ja valmistusta
- Konseptikalusteiden verkkotilaus- ja hallintapalvelun
- Suunnitteluapu visuaalisen ilmeen näkymiseen kalusteissa ja tiloissa

Yhteystiedot

Vehmaankuja 1,
03100 Nummela
+358 9 2252 820
info@tjt-kaluste.fi
Y 2055277-7
/img/c/744469.jpg

Hakusanat

kiintokalusteet, palvelutilojen kalusteet, sisustus, sisustusratkaisut, erikoiskalustaminen, esillepanokalusteet, esillepanoratkaisut, shop-in-shop-kalusteet, palvelutiskit, vastaanottotiskit, kahvilalinjastot, ravintolalinjastot, järjestelmäkalusteet, säilytystilakalusteet

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen