Solmaster Oy

HOLLOLA

Tiiriskankaantie 6-8
15860 HOLLOLA

Puh. (03) 780 2363
Faksi (03) 780 2870




TEOLLISUUSKEMIKAALIT JA PUHDISTUSAINEET

teollisuuskemikaalit, puhdistusaineet, puhdistusaine

Liiketoiminnan esittely

Solmaster Oy on kansainvälinen metalliteollisuutta, rakentamista ja kunnossapitoa palveleva yhtiö. Jatkuva tutkimustyömme ja laadun valvontamme takaavat turvalliset ja luontoystävälliset tuotteet kestävän kehityksen hyväksi. Tehokkaat, monipuoliset ja laadukkaat tuotantolinjamme mahdollistavat nopeat asiakastoimitukset sekä yksilöllisen palvelun.

Yli 35 vuotta kestäneen toimintamme aikana tuotevalikoima on laajentunut voimakkaasti ja käsittää tällä hetkellä jo noin 200 erilaista tuotetta. Monet tuotteista perustuvat biologisesti hajoaviin, luonnollisiin raaka-aineisiin – Ympäristöystävällisyys on meille tärkeää ja olemmekin siinä alan johtava edelläkävijä.

Huolehdimme ympäristöstämme myös pakkausten kierrätyksen ja hyötykäytön osalta. Osallistumme näin elinkeinoelämän luomaan järjestelmään, jota Pakkausalan Ympäristörekisteri PYR Oy ylläpitää. Korkeasta laadusta ja ympäristöystävällisyydestä takeena ovat myös ISO 9001 ja ISO 14001 järjestelmät.

Solmaster Oy:n toiminnan peruspilareita ovat:

-Innovatiivinen tuotekehitys
-Asiakkaan kuunteleminen
-Toiminta kestävän kehityksen puolesta
-Pohjoismaiset arvot, luotettavuus, rehellisyys
-Perheyrittäjyys ja yhteiskuntavastuu
/img/c/709741.gif

Tuotteet

- Aerosolit
- Elintarviketeollisuuden nestemäiset puhdistus- ja desinfiointiaineet
- Kuljetuskaluston pesuaineet
- Käsihygienia
- Lastuamisnesteet
- Lattiapinnoitteet
- Muottiöljyt
- Rakennuskemikaalit
- Siivouskemikaalit
- Suoja-aineet
- Siivuoustarvikkeita
- Teollisuuskemikaalit
- Työstönesteet
/img/c/721619.gif

Yhteystiedot

www.solmaster.fi


Toimisto / Laskutusosoite:
Solmaster Oy
Tiiriskankaantie 6-8
15860 HOLLOLA


Tehdas / Toimitusosoite:
Solmaster Oy
Yrittäjänkatu 6
15170 LAHTI

Puh. (03) 780 2363
Fax (03) 780 2870
solmaster@solmaster.fi

Hakusanat

Teollisuuskemikaaleja, teollisuusliuottimet, teollisuusruiskut, öljynimetyspuomit, öljynimetysmatot, elintarviketeollisuuden puhdistusaineet, puhdistusaineet, elintarviketeollisuuden desinfiointiaineet, Kuljetuskalustonpesuaineet, autonpesuaineet, lattiapinnoitteet, rakennuskemikaalit, siivouskemikaalit, suoja-aineet, teollisuuskemikaalit, öljyt, hydrauliöljyt, johdeöljyt, muottiöljyt, sahateollisuuden öljyt, työstönesteet, Lattiapintojen massat, Lattiapinnoitteet, lattiapinnoite, pinnoite, pinnoitteet, lattiapinnoiteurakointia, lattiapinnoiteurakointi, KOURA Käsienpesuhyytelö, Hiertomassa, Epoksilakka, Epoksipinnoite, Mosaiikkihiutale, tekniikkatilat, Akryylimassa, Jalkalistaepoksi, Polyuretaanilakka, Maalinpoistoaineet, EKO Maalinpoistoaine, Rakennuskemikaalit, Maalarinliuotin, Terassinpesu, Peltipesu, Teollisuusliuotin, hydrauliöljyt, Johdeöljyt, Muottiöljyt, EKO Muottiöljy, Sahateollisuuden öljyt, Työstönesteet, Kasvitäysöljy, Kierteytystahna, Hiontaneste

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen