Senewa Group Oy

HÄMEENLINNA

Liiketoiminnan esittely

Senewa Group Oy toimii paremman elinympäristön puolesta.

Asiantuntijayritys Senewa Group Oy keskittyy rakennushankkeiden talotekniikan suunnitteluun, energiasuunnitteluun, tuotekehitykseen sekä tutkimukseen.
Henkilökuntamme muodostuu LVIA- ja sähkö- sekä energiasuunnittelijoista ja heillä on vuosikymmenien kokemus niin uudisrakentamisesta kuin peruskorjauksistakin.

Kohteitamme ovat liikehuoneistot, teollisuustilat, julkinen rakentaminen, toimitilakohteet sekä ja vaativa asuntotuotanto.

Toimipaikat

Hämeenlinna

Senewa Group Oy,
Kasarmikatu 24 C
13100 Hämeenlinna
Puh: 010-3090 210
Sähköp. hml@senewagroup.fi

Turku

Senewa Group Oy,
PL 75
20101 TURKU
Puh: 010-3090 213
Sähköp. turku@senewagroup.fi


Pori

Senewa Group Oy,
Kalevanpuisto 12 A
28120 PORI
Puh: 010-3090 211
Sähköp. pori@senewagroup.fi

Palvelut

Päätoimialoina ovat LVISA-suunnittelu, -valvonta sekä -tuotekehitys että energiatekniset laatuprojektit ja passiivi-/nollaenergiahankkeet.

• Talotekniikan kokonaisvaltainen suunnittelu
• Lämpösuunnittelu
• Vesi- ja viemärisuunnittelu
• Ilmastointisuunnittelu
• Automaatiosuunnittelu

Lisätiedot

• Senewa Group Oy on peruskorjaus- että uudisrakennushankkeiden talotekniikan suunnitteluun, energiasuunnitteluun, tuotekehitykseen sekä tutkimukseen keskittynyt asiantuntijayritys.
• Henkilökuntamme muodostuu LVIA- ja sähkö- sekä energiasuunnittelijoista.

Hakusanat

LVI-suunnittelua, LVISA-suunnittelua, rakennusautomaatiosuunnittelua, talotekniikkaa, talotekniikan suunnittelu, automaatiosuunnittelu, ilmastointisuunnittelu, ilmastointisuunnittelut, lämpösuunnittelut, vesi ja viemärisuunnittelu, vesi- ja viemäri suunnittelu, talotekninen suunnittelu, sähkösuunnittelua, automaatiota, laatuprojektit, lvisa-valvonta, LVISA-suunnittelu, LVISA-valvonta, LVISA -tuotekehitys, energiatekniset laatuprojektit, passiivienergiahankkeet, nollaenergiahankkeet, Talotekniikkaa Etelä-Suomi, talotekniikka Hämeenlinna, talotekniikka Pori

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen