Sähkö-Jore Oy

TURENKI

Liiketoiminnan esittely

Olemme sähköurakointiin erikoistunut yritys. Hoidamme kaikki sähkötyöt suunnitteluista kunnossapito- ja alihankintatöihin. Meillä on myös sähkötarvikemyyntiä.
Sähkö – Jo Re tekee aliurakointia isoille rakennusfirmoille, kuten YIT ja NCC, hoitaen myös kokonaisvaltaisesti sähkösuunnittelun ja -urakoinnin kohteissa. Käytämme tarvittaessa urakoinnissa ja suunnittelussa omia aliurakoitsijoita.

Teemme sähköasennuksia, työmaamme ovat Helsinki–Hämeenlinna-akselilla, joskaan kehä kolmosen sisäpuolelle ei juuri ole menty. Tarvittaessa toimimme myös Päijät-Hämeen seudulla.

Vahvuuksiamme on KVR-urakointi ja hyvä keskinäinen työnjako. Yritys on niitä harvoja sähköurakoitsijoita, jotka hoitavat kohteet kokonaisurakkana kokonaisvastuurakentamisen periaattein avaimet käteen. Veljeksistä Karilla on vahva kokemus urakkalaskennasta ja ostamisesta, Reijo vastaa teknisestä johdosta ja Jouni toimii toimitusjohtajana ja hänen vastuullaan ovat työmaat.
/img/c/744976.png

Tuotteet

- työmaan sähkötarvikkeet
- asennuskaapelit
- asennuskalusteet
- valaisimet
- lämmittimet
/img/c/745703.jpg

Palvelut

- Alihankintatyöt
- Sähköurakoinnit
- Sähkösuunnitelmat
- ATK-kaapeloinnit
- Loistehon kompensoinnit
- ATK-kaapeloinnit
- Kunnossapitotyöt
/img/c/745704.jpg

Hakusanat

sähköurakointi, sähköasennukset, sähköasennus, sähkösuunnitelma, loistehon kompensointi, sähkömies, sähköasentaja, ATK-kaapelointi, kunnossapitotyö, kunossapitotyöt, alihankintatyöt, sähkötarvikemyynti, sähkötarvikkeita, Hämeenlinna, Kanta-Häme, Häme, Turenki, Uusimaa, Päijät-Häme, Etelä-Suomi, Lauttasaari, Katajaharju, Westend, Otaniemi, Tapiola, Haukilahti, Niittykumpu, Olarinluoma, Mankkaa, Suurpelto, Olari, Lystinmäki, Iirislahti, Matinkylä, nuottalahti, Finnoo, Suomenoja, Friisiä, Nöykkiö, Latokaski, Iivisniemi, Soukka, Espoonlahti, Kivenlahti, Saunalahti, Kattilalaakso, tillinmäki, Lasilaakso, Kauklahti, Masala, Vanttila, Sundsberg, Kivenlahti, Tillinmäki, Nöykkiö, Latokaski, Suomenoja, Friisilä, Matinkylä, Nuottalahti, Iivisniemi, Haukilahti, Olari, Mankkaa, Niittykumpu, Niittymaa, Suurpelto, Tapiola, Otaniemi, Kauklahti, Suvela, Tuomarila, Viherlaakso, Porkkala, Masala, Jorvas, Luoma, Leppävaara, Lintuvaara, Laaksolahti, Kilo, Järvenperä, Jorvi, Pitäjänmäki, Mäkkylä, Lassila, Haaga, Pohjois-haaga, Munkkiniemi, Munkkivuori, Niemenmäki, Pikku-Huopalahti, Meilahti, Ruskeasuo, Kuusisaari, Lehtisaari, Katajaharju, Lauttasaari, Ruoholahti, Etu-Töölöö, Etelä-Haaga, Konala, Myyrmäki, Pähkinärinne, Martinlaakso, Tali, Vermo, Pajamäki, Munkkiniemi, Meilahti, Töölö, Haaga, Etelä-haaga, Länsi-Pasila, Itä-Pasila, Käpylä Huopalahti, Kannelmäki, Lauttasaari, Nurmijärvi, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Helsinki
/img/c/744974.jpg

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen