Pyhäjärven kaupunki

PYHÄSALMI

Ollintie 26
PL 15
86801 PYHÄSALMI

Puh. (08) 769 7111
Faksi (08) 769 7100




KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

Viihtyisä Pyhäjärvi, luontoa, palveluja ja kulttuuria. Ihanteellinen paikka asumiseen, yrittämiseen tai lomailemiseen. Otathan yhteyttä.

Sijaitsemme logistisesti ja matkailullisesti erinomaisesti Suomen keskipistealueella Jyväskylän ja Oulun puolessa välissä. Logistisesta sijainnista johtuen kehitämme valtateiden (4 ja 27) risteysalueella liikenteeseen, logistiikkaan ja luonnonvaroihin painottuvaa yritys- ja osaamiskeskittymää.Viihtyisä Pyhäjärvi, luontoa, palveluja ja kulttuuria. Ihanteellinen paikka asumiseen, yrittämiseen tai lomailemiseen.
Pielavedelle vievän seututie 560:n varrella sijaitsee suuri siirtolohkare Rillankivi, jossa yhtyvät kolmen kunnan − Pyhäjärven, Pielaveden ja Pihtiputaan − sekä kolmen maakunnan − Pohjois-Pohjanmaan, Pohjois-Savon ja Keski-Suomen − rajat.

Otathan yhteyttä.
/img/c/709241.jpg

Palvelut

Teollisuustontteja Transparkin-teollisuusalueella.

Nelostien ykköspaikka - TRANSPARK liikenteellisesti erinomainen sijainti

Nelostie on Suomen päästä päähän kulkeva valtatie, jota leimaa erittäin korkea raskaan liikenteen määrä. Valtaosa Etelästä pohjoiseen suuntautuvasta liikenteestä käyttää nelostietä. Tämä on myös yhteys Eurooppaan. Oulun ja Jyväskylän puolivälissä on tunnettu pysähdyspaikka Vaskikello. Tässä risteytyy myös Savon ja Pohjanmaan yhdistävä valtatie 27. Risteysalue onkin poikkiväylän merkittävä taukopaikka, jonka ammattiliikenne tuntee hyvin etelästä pohjoiseen ja lännestä itään sekä päinvastoin.
/img/c/742564.jpg

Yhteystiedot

Lisätietoa tonteista:

Tekninen johtaja
Sami Laukkanen
p. 044 4457 684
sami.laukkanen(at)pyhajarvi.fi

Pyhäjärven kaupunki / Hallintotoimi
Ollintie 26
86800 Pyhäsalmi

Kaupunginjohtaja
Henrik Kiviniemi
p. 044 445 7701

Sähköposti: pyhajarvi@pyhajarvi.fi

WWW: www.pyhajarvi.fi
/img/c/744304.jpg

Hakusanat

tontit, teollisuustontit, omakotitontit, rivitalotontit, asuinrakennustontit, liiketontit, paritalotontit, laatutontit niemelänranta, teollisuustontteja, omakotitontteja, rantatontti, järvenraantatontti, järven rantatontti, rivitalotontteja, asuinrakennustontteja, liiketontteja, paritalotontteja, laatutontteja, niemelänranta, pyhäjärvi, tontti, omakotitontti, teollisuustontti, rivitalotontti, liiketontti, transpark, Transparkin teollisuusalue, 4-tien teollisuustontit, nelostien teollisuusalue, nelostien teollisuustontit, pyhäjärvi, pyhäsalmi, pohjois-pohjsnmaa, pohjanmaa, keski-suomi, pohjois-savo, rantatontit, järvenranta tontit, järvenrantatontit, niemelänranta, unelmatontit, Pyhäjärven Callio, Pyhäjärven kaivos, FutureMINE
/img/c/745739.jpg

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen