Pihatyöt Hakusanalla pihatyöt löytyi 255 yritystä.

Talo pitkästä tavarasta vai paketista?

Uusi ja oma omakotitalo on monen haave. Juuri itselle sopivan talon rakennustavan miettiminen alkaa siitä kuinka paljon osaa itse tehdä ja kuinka paljon on aikaa. Tarjolla on monia vaihtoehtoja. Talon voi rakentaa kokonaan itse alusta alkaen, ostaa talopaketin tai sitten talon voi ostaa avaimet käteen –kaupalla.

Vaihtoehtoja löytyy talopaketeistakin. Precut –talopaketti sopii ihmiselle, jolla on kykyä ja halua rakentamiseen. Precut – talopaketissa tilaaja rakentaa talon valmiiksi mitoitetusta ja määrämittaan sahatusta puutavarasta työmaalla. Rakennustaitoa omaamattomalle elementtitalo on varmempi valinta. Siinä ostajan kontolle jää talon sisäosien rakentaminen ja sisustaminen.

Elementtitaloissa on siirrytty parikymmentä vuotta sitten suosiossa olleista pienelementeistä suurelementteihin. Samalla huoneen korkuisten elementtien pituus on kasvanut alle kahdesta metristä jopa 12 metriin. Elementeillä tehdään talon runkoon ulkoseinät, väliseinät, ala- ja yläpohjat. Aikaa vieviä kattotöitä ei tilaajan myöskään tarvitse tehdä. Elementit nostetaan paikalleen nosturin avulla. Elementtitalot vaativat tilaajalta ennen talon toimittamista ainoastaan talopaketin valinnan ja sähkökuvien toimittamisen, jotta sähköputket saadaan asennettua elementtien sisään jo tehtaalla eivätkä sähkötyöt jää paikan päälle tehtäväksi.

Aikataulu ja kustannukset

Jos talon rakentaa pitkästä tavarasta, rakentamisen aikataulu venyy helposti 2-3 vuoteen ja tällöin työtunteja kertyy noin 4 000. Tämä aikataulu edellyttää jo ammattimaisia pääurakoitsijoita. Talopaketin valinnut pääsee muuttamaan asuntoon 1,5-2 vuoden jälkeen, mutta omia työtunteja projekti vie silti noin 3 000, jos kaikki talopaketin ulkopuolelle jäävät työt tehdään itse.

Huomioitavaa on myös se, että talopakettitarjous kattaa vain 25-35 % rakennusprojektin kokonaiskustannuksista. Monelle talopaketin ostajalle ilmenee yllätyksiä matkan varrella. Yleisin näistä taitaa olla se, että vesikatto on asennettu paikoilleen, mutta yläpohjan lämmöneristystä ei ole asennettu. Työkaluja pääsee siis myös käyttämään, vaikka valitsisikin vaihtoehdoksi valmiin talopaketin.

Valmistalopaketin etu on se, että rakentamisprojektiin ei mene aikaa vaan talo valmistuu nopeasti. Tontin osto, lupien hakeminen ja pohjan rakentaminen kuuluvat talopaketin tilaajan vastuulle, mutta talofirma hoitaa loput. Talopakettia harkitsevan on myös paljon helpompi määrittää tarkat kustannukset, sillä talopaketilla on tarkka hinta. Pitkästä tavarasta rakentava sen sijaan pystyy ainoastaan arvioimaan lopullisen hinnan ja usein sekin valitettavasti ylittyy useammalla tuhannella eurolla.

Prosessi

Sekä valmiin talopaketin että pitkästä tavarasta rakentavan rakennushanke alkaa tontin ostamisella. Usein talopaketin ostaja valitsee ensin talon, mutta suositeltavampaa olisi valita tontille talo. Tontille pitää myös rakentaa tie, sähkölinjat ja tarkistaa onko alueella jo kunnallistekniikka. Radonsäteilyä epäilevän kannattaa ottaa yhteyttä Säteilyturvakeskukseen. Useissa tilanteissa rakennuspaikan maaperästä kannattaa tehdä pohjatutkimus. Ellei taloa osta pientalourakoitsijalta ”avaimet käteen” –ajatuksella itse rakentavan täytyy hankkia rakennusluvan lisäksi pääurakoitsijat eli arkkitehtitoimisto, sähkö-, LVI- ja rakennesuunnittelija. Talopaketin ostajilla talopakettien toimittajat huolehtivat näistä. Maapohjan kuntoon laittamisen jälkeen seuraava vaihe on runkotyöt. Pitkästä tavarasta rakentava tekee ne itse, mutta talopakettiin päätynyt saa ne tehtaalta valmiina. Talopakettiin kuuluu vähintään rakennuksen rungon, vesikaton toimittaminen sekä asentaminen. Talopakettia myyvä yritys pitää myös huolen siitä, että rakennusaineita, rakennustarvikkeita ja tarvittavia maaleja löytyy talopaketin mukana tulevien tarvikkeiden joukosta.

Talopaketeistakin löytyy eroavaisuuksia. Jotkut talot rakennetaan paikan päällä oikeaan pituuteen katkotusta puutavarasta ja toiset rakennetaan laajimmillaan sisä- ja ulkopintoja myöten valmiista tilaelementeistä. Lähtökohtaisesti talopaketti sisältää talon ulkoseinäelementit, joita toimitetaan eri valmiusasteilla. Pienelementtitalossa ikkunat asennetaan vasta työmaalla mutta suurelementtitaloissa ikkunat, ovet, eristystyöt, ulkoverhous ja pellitykset ovat jo tehtaalla asennettu. Runkoratkaisujen lisäksi on olemassa muunlaisia talopaketteja kuten esim. tilaelementtitalopaketti, joka kattaa miltei jo kaikki rakennustyöt. Se kootaan tehtaalla valmiiksi, ja tuodaan sitten kahdessa tai kolmessa osassa työmaalle. Sisustusta vaille oleva tilaelementti on helppo tapa rakentaa. Valmiissa tilaelementtitalossa on pinnoitteet, ilmanvaihto ja sähkö- sekä LVI-työt tehty. Myös sisustustyöt asiakas voi saada halutessaan talopaketin toimittajalta. Valintojen mukaan esim. kylpyhuoneet ja saniteettitilat on tehty jo tehtaalla valmiiksi. Tilaelementtitalo rakentuu työmaalla asumiskuntoon päivässä.

Tulevaisuuden näkymät

Rakennustutkimus RTS Oy:n mukaan talopakettien osuus uusista omakotitaloista on jo noin yli 60 %. Suurena syynä tähän on käden taitojen katoaminen, mutta myös aikatauluongelmat. Talon rakentaminen vaatii perheeltä paljon. Vähintään vuoden ajan suurin osa vapaa-ajasta vietetään tontilla. Tilanne voi olla myös taloudellisesti haastava, useissa tapauksissa entinen asunto joudutaan myymään uuden rahoittamiseksi. Tällöin joudutaan pohtimaan ratkaisuja väliaikaiseen asumiseen. Talon rakentaminen on myös varmuudella yksi palkitsevimmista työkohteista. Kaikille se ei kuitenkaan sovi, sillä omaa osaamista ja taloudellisia resursseja helposti yliarvioi. Harva on myöskään valmistautunut työmaalla tapahtuvien myöhästelyjen aiheuttamiin lykkäyksiin ja viivästyksiin.

Lähde:
http://www.rakennaoikein.fi

Tulokset 1 - 50 | Sivu 1 2 3 4 5 6

Järjestä hakuarvon | nimen | paikkakunnan | toimialan | tietomäärän mukaan

1. 

Maanrakennusliike P. Helin Oy / Anterra Oy

HELSINKI

Puh. (09) 350 7160
Puh. 0400 421 068
Faksi (09) 345 5465
Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1963, tekijämme ovat ammattitaitoisia ja osaavia, teemme työt sovitusti ja aikataulussa. • Maanrakennustyöt • Tienrakennustyöt • Kunnallistekniikka • Louhinta j..

Lukittu hakusana Pihatyöt

LOUHINTALIIKKEITÄ JA MURSKAUSLIIKKEITÄ
MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ
PURKUTÖITÄ..

http://www.luettelomedia.com/Maanrakennusliike-P.-Helin-Oy-/-Anterra-Oy-HELSINKI-160060.htm
2. 

Cityremcon Oy

HELSINKI

Puh. (09) 325 7684
Puh. 0400 500 474
Maarakennus- ja rakennustoimintaa 25 vuoden kokemuksella pääkaupunkiseudun alueella. Purku, piikkaustyöt, salaojitukset, maansiirto- ja kaivuutyöt, lumenauraus ja poissiirto, trukkipiikkityöt. Kal..

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ
RAKENNUSSANEERAUSTA
KULJETUSLIIKKEITÄ

http://www.cityremcon.fi
3. 

Maansiirto J. Salminen Oy

SELKI

Puh. 0400 894 366
Maansiirto J. Salminen Oy on v. 2002 perustettu maansiirtoalan yritys. Teemme kaivutyöt, pohjarakentamisen ja maansiirtotyöt Suur-Helsingin alueella; Helsinki, Espoo, Vantaa, Vihti Toimenkuvaamm..

KULJETUSPALVELUJA
MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ
NOSTOKONEITA, NOSTOLAITTEITA JA NOSTOPALVELUJA..

http://www.maansiirtosalminen.fi
4. 

Koneurakointi Jari Niemelä Oy

JUUPAJOKI

Puh. 0400 913 159
Koneurakointi Jari Niemelä Oy on maarakentamisen palveluita, nykyaikaisella kalustolla, tuottava yritys. Yritys on perustettu v. 2001. Pääasiallisena toiminta-alueena on koko Pirkanmaa. - Kunnallis..

KIVIÄ JA KIVIASENNUKSIA
MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ
VESIRAKENTAMISTA JA RUOPPAUSTA..

http://www.maanrakennusjariniemela.fi
5. 

MAP-Service Oy

TUUSULA

Puh. 0400 471 159
Mapservice Oy Siivospalvelut tarjoaa ammattitaitoista, luotettavaa ja ripeää siivouspalvelua sekä yrityksille että yksityisille. Toimimme pääasiassa Etelä-Suomen alueella. Mapservice Oy Maanrakenn..

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ
REMONTTEJA
SIIVOUSPALVELUJA

http://www.mapservice.fi
6. 

HPP-Tekniikka Oy

NAANTALI

Puh. 0400 403 554
Faksi (02) 435 6535
Olemme erikoistunut vaativien kohteiden, mm. siltojen, vesitornien, altaiden, säiliöiden ja muiden betonirakenteiden korjauksiin. PP-Inject Oy:ltä tuotteet injektointiin ! Injektoimme ammattitaidol..

BETONITÖITÄ
INJEKTOINTITÖITÄ JA INJEKTOINTITARVIKKEITA
MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ..

http://www.injektointi.com
7. 

Lapin Ympäristösuunnittelu Oy / Oulun Pihatyö

OULU

Puh. 050 548 1015
Pihasuunnittelu, viherrakentaminen, metsänpohja, kuntta, maisemasuunnittelu, ympäristörakentaminen, kivirakentaminen, pihatyöt, kivityöt, suunnittelu, rakentaminen Viherrakentaminen, pihasuunnittelu,..

VIHERRAKENTAMISTA

8. 

Koiviston Vihertyö Oy

HELSINKI

Puh. 0400 683 092
kivirakentaminen, viherrakentaminen, pihatyöt, pihojen saneeraukset, piha-alueiden hoito, pihojen hoito, maarakennustyöt, pohjatyöt, salaojitukset, Helsinki, Espoo, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

KIVIÄ JA KIVIASENNUKSIA
MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ
VIHERRAKENTAMISTA

9. 

Teholehtinen Oy

TAMPERE

Puh. 040 573 0261
Yrityksemme palvelee asiakkaitamme jo yli 40 vuoden kokemuksella! • SWEPCO- kattopinnoitteet • EZ katu-asfalttipaikkausmassa • rakennus- ja teollisuustarvikkeiden tuotemyynti • rakennus- ja teollisu..

RAKENNUSLIIKKEITÄ
RAKENNUSTARVIKKEITA JA RAKENNUSAINEITA
RAKENNUTTAJAPALVELUJA

10. 

Tuuskaivuu Oy

TUUSULA

Puh. 0400 853 259
rakennusten pohjatyöt, pohjatyöt, talonpohjat, maansiirto, maarakennus, maarakennusta, rakennusten purkutyöt, purkutyöt, pihatyöt, keski-uusimaa, uusimaa, vantaa, tuusula Kaikki maarakennusalan työt K..

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

11. 

Hämeen Viherpojat Oy

HÄMEENLINNA

Puh. 0400 497 882
Kokonaisvaltaista ympäristö- ja viherrakentamista pk-seudulla jo yli kymmenen vuoden ajan. Kun tilaat työn meiltä, laatu kuuluu asiaan eikä maksa erikseen. Rakennusurakoitsijana vastaamme koko ketjust..

VIHERRAKENTAMISTA

12. 

Kivi- ja Vihertyö Petri Turunen

HELSINKI

Puh. 040 702 2072
Kivi- ja vihertyö Petri Turunen, on perustettu keväällä 2001. Päätoimimme on kaikki pihoihin ja viheralueisiin liittyvä suunnittelu ja rakentamistyö. Rakennamme Avaimet käteen -periaatteella tai asiak..

VIHERRAKENTAMISTA

13. 

Paloheinän Pihatyöt

HELSINKI

Puh. 044 0451053
14. 

Pihatyöt Siilahti E.

KUKKILA

Puh. 050 554 6550
Puh. 050 340 6963

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

15. 

Jaakon Kone ja Pihatyöt

KAUHAVA

Puh. 040 843 4561

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

16. 

JR-Pihatyöt Oy

TUUSULA

Puh. 0500 773 188
17. 

Suomenkylän Pihatyö

KUNINKAANKYLÄ

Puh. 040 371 2704

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

18. 

Villen Pihatyö

TURKU

19. 

Hempan rakennus- ja pihatyö

KUHMO

Puh. 044 0555096
20. 

Kylätalkkari, Ruokolahden pihatyö

RUOKOLAHTI

Puh. 040 845 1359

KIINTEISTÖPALVELUJA

21. 

Koiviston kone- ja pihatyö

HYLLYKALLIO

Puh. 044 3337430
22. 

Ylistaron koti- ja pihatyö

YLISTARO

Puh. 046 6381206
23. 

KH-Pihatyö Oy

HELSINKI

Puh. 010 270 8000
Faksi (09) 565 3221

KIINTEISTÖPALVELUJA

24. 

Juupajoen Rakennus- ja Pihatyö Oy

KORKEAKOSKI

Puh. 040 547 7631
Faksi (03) 335 8539

RAKENNUSSANEERAUSTA

25. 

Loimaan Seudun Pihatyö R&R Ay

LOIMAA

Puh. 050 524 6732
Puh. 050 369 8897
26. 

Loimaan Seudun Pihatyö SR Tmi

LOIMAA

27. 

Rakennus- ja pihatyö Tuusjärvi Oy

LUSI

Puh. 044 3009490
28. 

Varkauden Kone ja Pihatyö Oy

TIMOLA

Puh. 050 411 2680

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

29. 

Viher- ja pihatyö Matias Finni

KORTESJÄRVI

Puh. 040 832 0441
30. 

Koneurakointi Vepsäläinen M

JÄPPILÄ

Puh. 0500 271 360
Puh. 050 360 3995

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

31. 

Maansiirto Harry Mäkelä Oy

JYVÄSKYLÄ

Puh. 020 761 3900
Puh. 0400 960 991
Faksi 020 761 3901

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

32. 

SAKRAK

KAJAANI

Puh. 044 555 9747

RAKENNUSSANEERAUSTA

33. 

Urakointi Kolmio Oy

HELSINKI

Puh. 050 351 3581

RAKENNUSSANEERAUSTA

34. 

Hietasmaa Oy

TAMPERE

Puh. 040 730 3744
35. 

Anolan Vuokratyö Oy

NAKKILA

Puh. 0400 152 067

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

36. 

MX Rakennus Oy

HYVINKÄÄ

Puh. 040 483 8010
Puh. 040 483 8011

RAKENNUSLIIKKEITÄ

37. 

Maarakennus Alakiuttu Aimo Oy

KIVINIEMI

Puh. (08) 540 1549
Puh. 040 700 3117
Faksi (08) 540 2649

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

38. 

Konepalvelu H Tahvanainen Oy

JOENSUU

Puh. 040 744 3716
Puh. 0400 315 364

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

39. 

Koneurakointi Veljekset Rantala Oy

YLIVIESKA

Puh. 0500 280 521

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

40. 

Kalmari Antti Tmi

Puh. 050 561 3582

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

41. 

HQ Rakennus Oy

HELSINKI

Puh. 010 322 3750
Puh. 050 409 8794

RAKENNUSLIIKKEITÄ

42. 

Kiinteistöpalvelu Räsänen Oy

ESPOO

Puh. 0400 445 884

KIINTEISTÖPALVELUJA

43. 

TS-Urakointi Tmi

PIRKKALA

Puh. 0400 780 994

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

44. 

Espoon Laaturemontti Oy

ESPOO

Puh. 045 133 9945

RAKENNUSSANEERAUSTA

45. 

Maansiirtoliike Manninen Oy

SIUNTIO

Puh. 0400 649 236
Faksi 07310101365

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

46. 

Munkkiniemen Remonttiapu Oy

HELSINKI

Puh. 0400 688 379

RAKENNUSSANEERAUSTA

47. 

Beafin Oy

VANTAA

Puh. 040 831 9357

MITTAUSPALVELUJA
RAKENNUSLIIKKEITÄ

48. 

JMR WORK

VANTAA

Puh. 044 3135600

ASFALTTITÖITÄ JA TIENRAKENNUSTA

49. 

Rakennustimantti Oy

KLAUKKALA

Puh. 0400 721 061

TIMANTTIPORAUSTA JA TIMANTTISAHAUSTA

50. 

Koneurakointi Ahlfors Oy

ESPOO

Puh. (09) 855 7652
Puh. 040 510 8328
Faksi (09) 855 7652

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

Tulokset 1 - 50 | Sivu 1 2 3 4 5 6

Järjestä hakuarvon | nimen | paikkakunnan | toimialan | tietomäärän mukaan

Tilauspuusepäntyöt, messurakentaminen - Messurakenne Oy
Tutustu monipuoliseen omakotitonttitarjontaamme!
Logistiikka-messut Tampereella 13.-15.9.2016
Maksa palkka laskulla!
Tykkää Luettelomediasta Facessa!
Lue lisää
(1/29)
pihatyöt helsinki vantaa espoo viherrakentaminen maarakennustyöt uusimaa tuusula kivityöt maarakennustöitä purkutyöt salaojitukset lumityöt vihertyöt pohjatyöt louhintaliike maanrakennustyöt maanrakennustöitä maarakennus maarakennusurakointi salaojitus bobcat-urakointi bobcat-urakointi suur-helsinki järvenpää kaivuutyöt kaivuutyöt pääkaupunkiseutu kaivuutyöt suur-helsinki kerava pihatyöt suur-helsinki salaojatyöt vaihtolavakuljetukset pohjarakentaminen vihti viherrakennustyöt huoneistoremontti maalaustyöt maarakennusta rakennusliike tampere viherrakennus kivirakentaminen maisemasuunnittelu pihasuunnittelu ympäristörakentaminen pääkaupunkiseutu anterra helin kuivatus kuivatussaneeraus louhinnat louhinta louhintaa maanrakennus maanrakennusurakointi murskaus murskausliike purkutöitä tienrakennus tuentatyöt tuentatöitä vesieristys vesieristyssaneeraus bobcat-urakointi pääkaupunkiseutu kaapeliojakaivuut kaapeliojakaivuut pääkaupunkiseutu kaapeliojakaivuut suur-helsinki kaivuutyöt suur- helsinki kirkkonummi koneurakoinnit koneurakoinnit pääkaupunkiseutu koneurakoinnit suur-helsinki kunnallistekniset työt kunnallistekniset työt pääkaupunkiseutu kunnallistekniset työt suur-helsinki lumenauraus lumenauraus pääkaupunkiseutu lumenauraus suur-helsinki lumensiirto suur-helsinki lumityöt pääkaupunkiseutu lumityöt suur-helsinki nurmijärvi pihatyöt pääkaupunkiseutu piikkaustyöt piikkaustyöt pääkaupunkiseutu piikkaustyöt suur-helsinki poissiirto poissiirto suur-helsinki purku purku pääkaupunkiseutu purku suur-helsinki purkutyöt pääkaupunkiseutu purkutyöt suur-helsinki salaojatyöt pääkaupunkiseutu salaojatyöt suur-helsinki salaojitukset pääkaupunkiseutu salaojitukset suur-helsinki trukkipiikkityöt trukkipiikkityöt pääkaupunkiseutu trukkipiikkityöt suur-helsinki vihertyöt pääkaupunkiseutu vihertyöt suur-helsinki etelä-suomi kaivinkoneurakointi kaivinkoneurakointi suur-helsinki kaivuutyöt espoo kaivuutyöt helsinki kaivuutyöt vantaa kaivuutyöt vihti kunnallistekniikan kaivuutyöt kunnallistekniikan kaivuutyöt suur-helsinki lakaisupalvelut lavettikuljetukset lumenkuljetus espoo lumenkuljetus helsinki lumenkuljetus pääkaupunkiseutu lumenkuljetus vantaa lumenkuljetus vihti maa-ainesten seulonta maa-ainesten seulonta suur-helsinki maansiirtotyöt maansiirtotyöt suur-helsinki maarakennusurakointi espoo maarakennusurakointi etelä-suomi maarakennusurakointi helsinki maarakennusurakointi pääkaupunkiseutu maarakennusurakointi suur-helsinki maarakennusurakointi vantaa maarakennusurakointi vihti multatoimitukset multatoimitukset suur-helsinki nostotyöt ojankaivuut ojankaivuut suur-helsinki pesupalvelut pohjarakentaminen espoo pohjarakentaminen helsinki pohjarakentaminen pääkaupunkiseutu pohjarakentaminen suur-helsinki pohjarakentaminen vantaa pohjarakentaminen vihti pyöräkuormaajatyöt espoo pyöräkuormaajatyöt etelä-suomi pyöräkuormaajatyöt helsinki pyöräkuormaajatyöt pääkaupunkisetu pyöräkuormaajatyöt vantaa rakennusten pohjakaivuut rakennusten pohjakaivuut suur-helsinki seulontaurakointi espoo seulontaurakointi etelä-suomi seulontaurakointi helsinki seulontaurakointi pääkaupunkiseutu seulontaurakointi vantaa soratoimitukset soratoimitukset suur-helsinki suur-helsinki talvikunnossapito espoo talvikunnossapito etelä-suomi. talvikunnossapito pääkaupunkiseutu talvikunnossapito helsinki talvikunnossapito vantaa teiden teot teiden teot suur-helsinki vaihtolavakuljetus vaihtolavat viherrakentaminen espoo viherrakentaminen etelä-suomi viherrakentaminen helsinki viherrakentaminen suur-helsinki viherrakentaminen vantaa jätevesien käsittelyjärjestelmät pirkanmaa jätevesipuhdistamot jätevesipuhdistamot pirkanmaa jätevesipuhdistamot tampere kaivuutyöt pirkanmaa kaivuutyöt tampere kaivuutöitä pirkanmaa kerrostalojen piharemontit kivaykset pirkanmaa kunnallistekniikka kunnallistekniikka pirkanmaa kunnallistekniikka tampere kunnallistekniikkaa pirkanmaa laiturin pohjatyöt pirkanmaa laiturinpohjat pirkanmaa laituriperustukset pirkanmaa maanrakennustyöt pirkanmaa maarakennustyöt pirkanmaa maarakennustyöt tampere maasuodattimet maasuodattimet pirkanmaa maasuodattimet tampere maisemointi pirkanmaa metsämaan muokkaukset pirkanmaa metsänparannustyöt metsänparannustyöt pirkanmaa metsänparannustyöt tampere mullan jalostus pirkanmaa mullan seulonta mullan seulonta tampere mökin pohjatyöt pirkanmaa nurmikon pohjat pirkanmaa nurmikon rakentaminen pirkanmaa nurmikot pirkanmaa nurmityöt nurmityöt pirkanmaa nurmityöt tampere ojitukset pirkanmaa omakotipohjat pirkanmaa omakotitalojen pohjarakentaminen pirkanmaa omakotitalon pohjatyöt pirkanmaa piharemontit pirkanmaa pihatyöt pirkanmaa pihatyöt tampere pirkanmaa pirkanmaalla pohjarakentaminen pirkanmaa pohjarakentaminen tampere pohjatyöt pirkanmaa rakennusperustukset rakennusperustukset pirkanmaa rakennusperustukset tampere rakennuspohjat rakennuspohjat pirkanmaa rakennuspohjat tampere rakennusten pohjat pirkanmaa rakennusten pohjatyöt pirkanmaa rivitalojen piharemontit ruoppaukset pirkanmaa salaojitukset pirkanmaa tampereen seutu teollisuusrakentaminen tien rakennus pirkanmaa tienrakennus pirkanmaa torialueiden rakentaminen pirkanmaa vesirakentaminen pirkanmaa viemäröintityöt pirkanmaa viheraluetyöt pirkanmaa viherrakennustyöt pirkanmaa viherrakennustyöt tampere viherrakennustöitä pirkanmaa virkistysalueiden rakentaminen pirkanmaa istutus kiinteistöhuolto kivitöitä laatoitus lattiatyöt lumityöt uusimaa maakaivuu maalaus maalausurakointi maankaivuu maanrakennusta maarakennustyöt tuusula maarakennustyöt uusimaa maarakentaminen multaus nurmetus pihakiveykset pihatyöt uusimaa remontteja sisätilan remontti remontti salaojat siivous siivouspalvelu siivouspalvelut siivoustyöt tuusula siivoustyöt uusimaa sisätilojen maalaus sopimussiivoukset sopimussiivous tapetointi tapetointyöt toimistosiivoukset toimistosiivous betonirakenteet betonirakenteiden korjauksia betonirakenteiden korjaus betonirakenteiden korjausta betonirakenteiden korjaustyöt betonirakenteiden purku betonirakenteiden purkua betonitöitä epoksitiivistykset epoksitiivistys epoksitiivistystä erikoispinnoitukset erikoispinnoitus imeytykset imeytyksiä imeytys imeytystä injektoinnit injektointeja injektointi injektointia injektointityö injektointityöt injektointitöitä juotoslaastin pumppauksia juotoslaastin pumppaus juotoslaastin pumppausta juotoslaastipumppaukset juotoslaastipumppaus laastipaikkaus laastipaikkausta louhintaliikkeitä lujitustyöt lujitustöitä maansiirtotyö maansiirtotöitä oulu perustusten vahvistaminen perustusten vahvistamista rakennusliikkeitä ruiskubetonoinnit ruiskubetonointi ruiskubetonointia sillan korjaus sillankorjaus siltojen pinnoitus siltojen pinnoitusta soodapuhallukset soodapuhallus soodapuhalusta tartuntalujuusmittaukset tartuntalujuusmittauksia tartuntalujuusmittaus timanttiporaus timanttiporausta timanttisahaus timanttisahausta turku vahvistustyöt vahvistustöitä vetokoetulospöytäkirja vetokoetulospöytäkirjat vetokokeet vetokokeet easy-m -vetolaitteella vetokokeita vetokokoe easy-m -vetolaitteella viherrakennusta viherrakennustyö betonityö viherrakennustöitä kuntta metsänpohja rakentaminen suunnittelu piha-alueiden hoito pihojen hoito pihojen saneeraukset asfaltin paikkaus asfalttimassa asfalttipinnoitus bitumimassa bitumimassat bitumipinnoitus epoksimaalaus hevosurheilupohjien rakennuttajapalvelu hevosurheilupohjien rakennuttajapalvelut huoneistoremontti tampere huopakaton paikkaus huopakaton pinnoitus huopakattopinnoitukset huopakattopinnoitus pirkanmaa huopakattopinnoitus tampere julkisivumaalaus katon paikkausaineet katon paikkausaineita katonpaikkaus massat katonpaikkausaineet kattopinnoitteet kattopinnoitteiden myynti kattopinnoitteita kattopinnoitukset kattopinnoitus korjausrakentaminen korjausrakentaminen tampere kuivanapitokorjaus kylmäasfalttimassa lattiamaalaus lattian maalaus maalaustyö maneesien pohjat maneesien pohjatyöt peltikaton maalaus peltikaton paikkaus peltikaton pinnoitus peltikattopinnoitukset peltikattopinnoitus peltikattopinnoitus pirkanmaa peltikattopinnoitus tampere pihatyö polyuretaanipinnoite radonkorjaukset radonkorjaus suunnittelu radonkorjauspalvelu radonkorjauspalvelut radonmittaukset radonmittaus rakennusliike pirkanmaa rakennusliike tampere rakennussaneeraukset tampere rakennussaneeraus rakennussaneeraus tampere rakennustarvikkeet rakennustarvikkeiden teknillinen neuvonta rakennustarvikkeiden tuotemyynti rakennustarvikkeita rakennuttajapalvelu rakennuttajapalvelut rakentaminen pirkanmaa rakentaminen tampere ratsastuskenttien pohjat ratsastuskentät raviradat remonttityö remonttityöt teho teollisuustarvikkeiden teknillinen neuvonta teollisuustarvikkeiden tuotemyynti teollisuustarvikkeita urakoitsijapalvelu urakoitsijapalvelut vesikaton paikkaus vesikattotyö vesikattotyöt keski-uusimaa maansiirto rakennusten pohjatyöt rakennusten purkutyöt talonpohjat betonikiveys betonilaatoitus graniitti graniittikivet graniittikiveys hyvikää istutukset kasvit kauniainen kenttäkiveys kuorikate leikkivälineet lohja luonnonkivet mittaus mukulakiveys nurmikko nurmikot pensaat perustustyöt pihalaatoitus piharakentaminen nurmijärvi pihavarusteet pihavarusteiden pystytykset portaat puut reunakivet reunakivi riihimäki sadevesiviemäröinti seinänvierussepelöinti seulanpääkiveys siirtonurmet suihkulähde talvityöt tukimuurit viemäröinti viherhoito viherrakentaminen nurmijärvi kiveykset kiveys muurit muurityöt pihakiveys puutarhatyöt viherrakentaja vihersuunnittelu
ThyssenKrupp - Alumiinin ammattilainen