Pihatyöt

Hakusanalla pihatyöt löytyi 204 yritystä.

Talo pitkästä tavarasta vai paketista?

Uusi ja oma omakotitalo on monen haave. Juuri itselle sopivan talon rakennustavan miettiminen alkaa siitä kuinka paljon osaa itse tehdä ja kuinka paljon on aikaa. Tarjolla on monia vaihtoehtoja. Talon voi rakentaa kokonaan itse alusta alkaen, ostaa talopaketin tai sitten talon voi ostaa avaimet käteen –kaupalla.

Vaihtoehtoja löytyy talopaketeistakin. Precut –talopaketti sopii ihmiselle, jolla on kykyä ja halua rakentamiseen. Precut – talopaketissa tilaaja rakentaa talon valmiiksi mitoitetusta ja määrämittaan sahatusta puutavarasta työmaalla. Rakennustaitoa omaamattomalle elementtitalo on varmempi valinta. Siinä ostajan kontolle jää talon sisäosien rakentaminen ja sisustaminen.

Elementtitaloissa on siirrytty parikymmentä vuotta sitten suosiossa olleista pienelementeistä suurelementteihin. Samalla huoneen korkuisten elementtien pituus on kasvanut alle kahdesta metristä jopa 12 metriin. Elementeillä tehdään talon runkoon ulkoseinät, väliseinät, ala- ja yläpohjat. Aikaa vieviä kattotöitä ei tilaajan myöskään tarvitse tehdä. Elementit nostetaan paikalleen nosturin avulla. Elementtitalot vaativat tilaajalta ennen talon toimittamista ainoastaan talopaketin valinnan ja sähkökuvien toimittamisen, jotta sähköputket saadaan asennettua elementtien sisään jo tehtaalla eivätkä sähkötyöt jää paikan päälle tehtäväksi.

Aikataulu ja kustannukset

Jos talon rakentaa pitkästä tavarasta, rakentamisen aikataulu venyy helposti 2-3 vuoteen ja tällöin työtunteja kertyy noin 4 000. Tämä aikataulu edellyttää jo ammattimaisia pääurakoitsijoita. Talopaketin valinnut pääsee muuttamaan asuntoon 1,5-2 vuoden jälkeen, mutta omia työtunteja projekti vie silti noin 3 000, jos kaikki talopaketin ulkopuolelle jäävät työt tehdään itse.

Huomioitavaa on myös se, että talopakettitarjous kattaa vain 25-35 % rakennusprojektin kokonaiskustannuksista. Monelle talopaketin ostajalle ilmenee yllätyksiä matkan varrella. Yleisin näistä taitaa olla se, että vesikatto on asennettu paikoilleen, mutta yläpohjan lämmöneristystä ei ole asennettu. Työkaluja pääsee siis myös käyttämään, vaikka valitsisikin vaihtoehdoksi valmiin talopaketin.

Valmistalopaketin etu on se, että rakentamisprojektiin ei mene aikaa vaan talo valmistuu nopeasti. Tontin osto, lupien hakeminen ja pohjan rakentaminen kuuluvat talopaketin tilaajan vastuulle, mutta talofirma hoitaa loput. Talopakettia harkitsevan on myös paljon helpompi määrittää tarkat kustannukset, sillä talopaketilla on tarkka hinta. Pitkästä tavarasta rakentava sen sijaan pystyy ainoastaan arvioimaan lopullisen hinnan ja usein sekin valitettavasti ylittyy useammalla tuhannella eurolla.

Prosessi

Sekä valmiin talopaketin että pitkästä tavarasta rakentavan rakennushanke alkaa tontin ostamisella. Usein talopaketin ostaja valitsee ensin talon, mutta suositeltavampaa olisi valita tontille talo. Tontille pitää myös rakentaa tie, sähkölinjat ja tarkistaa onko alueella jo kunnallistekniikka. Radonsäteilyä epäilevän kannattaa ottaa yhteyttä Säteilyturvakeskukseen. Useissa tilanteissa rakennuspaikan maaperästä kannattaa tehdä pohjatutkimus. Ellei taloa osta pientalourakoitsijalta ”avaimet käteen” –ajatuksella itse rakentavan täytyy hankkia rakennusluvan lisäksi pääurakoitsijat eli arkkitehtitoimisto, sähkö-, LVI- ja rakennesuunnittelija. Talopaketin ostajilla talopakettien toimittajat huolehtivat näistä. Maapohjan kuntoon laittamisen jälkeen seuraava vaihe on runkotyöt. Pitkästä tavarasta rakentava tekee ne itse, mutta talopakettiin päätynyt saa ne tehtaalta valmiina. Talopakettiin kuuluu vähintään rakennuksen rungon, vesikaton toimittaminen sekä asentaminen. Talopakettia myyvä yritys pitää myös huolen siitä, että rakennusaineita, rakennustarvikkeita ja tarvittavia maaleja löytyy talopaketin mukana tulevien tarvikkeiden joukosta.

Talopaketeistakin löytyy eroavaisuuksia. Jotkut talot rakennetaan paikan päällä oikeaan pituuteen katkotusta puutavarasta ja toiset rakennetaan laajimmillaan sisä- ja ulkopintoja myöten valmiista tilaelementeistä. Lähtökohtaisesti talopaketti sisältää talon ulkoseinäelementit, joita toimitetaan eri valmiusasteilla. Pienelementtitalossa ikkunat asennetaan vasta työmaalla mutta suurelementtitaloissa ikkunat, ovet, eristystyöt, ulkoverhous ja pellitykset ovat jo tehtaalla asennettu. Runkoratkaisujen lisäksi on olemassa muunlaisia talopaketteja kuten esim. tilaelementtitalopaketti, joka kattaa miltei jo kaikki rakennustyöt. Se kootaan tehtaalla valmiiksi, ja tuodaan sitten kahdessa tai kolmessa osassa työmaalle. Sisustusta vaille oleva tilaelementti on helppo tapa rakentaa. Valmiissa tilaelementtitalossa on pinnoitteet, ilmanvaihto ja sähkö- sekä LVI-työt tehty. Myös sisustustyöt asiakas voi saada halutessaan talopaketin toimittajalta. Valintojen mukaan esim. kylpyhuoneet ja saniteettitilat on tehty jo tehtaalla valmiiksi. Tilaelementtitalo rakentuu työmaalla asumiskuntoon päivässä.

Tulevaisuuden näkymät

Rakennustutkimus RTS Oy:n mukaan talopakettien osuus uusista omakotitaloista on jo noin yli 60 %. Suurena syynä tähän on käden taitojen katoaminen, mutta myös aikatauluongelmat. Talon rakentaminen vaatii perheeltä paljon. Vähintään vuoden ajan suurin osa vapaa-ajasta vietetään tontilla. Tilanne voi olla myös taloudellisesti haastava, useissa tapauksissa entinen asunto joudutaan myymään uuden rahoittamiseksi. Tällöin joudutaan pohtimaan ratkaisuja väliaikaiseen asumiseen. Talon rakentaminen on myös varmuudella yksi palkitsevimmista työkohteista. Kaikille se ei kuitenkaan sovi, sillä omaa osaamista ja taloudellisia resursseja helposti yliarvioi. Harva on myöskään valmistautunut työmaalla tapahtuvien myöhästelyjen aiheuttamiin lykkäyksiin ja viivästyksiin.

Lähde:
http://www.rakennaoikein.fi

Tulokset 1 - 50 | Sivu 1 2 3 4 5

Järjestä hakuarvon | nimen | paikkakunnan | toimialan | tietomäärän mukaan

1. 

Maanrakennusliike P. Helin Oy / Anterra Oy

HELSINKI

Puh. (09) 350 7160
Puh. 0400 421 068
Faksi (09) 345 5465
Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1963, tekijämme ovat ammattitaitoisia ja osaavia, teemme työt sovitusti ja aikataulussa. • Maanrakennustyöt • Tienrakennustyöt • Kunnallistekniikka • Louhinta j..

Lukittu hakusana Pihatyöt

LOUHINTALIIKKEITÄ JA MURSKAUSLIIKKEITÄ
MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ
PURKUTÖITÄ..

http://www.luettelomedia.com/Maanrakennusliike-P.-Helin-Oy-/-Anterra-Oy-HELSINKI-160060.htm
2. 

Cityremcon Oy

HELSINKI

Puh. (09) 325 7684
Puh. 0400 500 474
Faksi (09) 325 7628
Maanrakennus - ja rakennustoimintaa 20 - vuoden kokemuksella Suur-Helsingin alueella. Purku, piikkaustyöt, salaojitukset, maansiirto- ja kaivuutyöt, lumenauraus ja poissiirto, trukkipiikkityöt. Ka..

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ
RAKENNUSSANEERAUSTA
RAKENNUSVÄLINEVUOKRAUSTA

http://www.cityremcon.fi
3. 

Maansiirto J. Salminen Oy

SELKI

Puh. 0400 894 366
Maansiirto J. Salminen Oy on v. 2002 perustettu maansiirtoalan yritys. Teemme kaivutyöt, pohjarakentamisen ja maansiirtotyöt Suur-Helsingin alueella; Helsinki, Espoo, Vantaa, Vihti Toimenkuvaamm..

KULJETUSPALVELUJA
MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ
NOSTOKONEITA, NOSTOLAITTEITA JA NOSTOPALVELUJA..

http://www.maansiirtosalminen.fi
4. 

LM-Suomiset Oy

EURAJOKI

Puh. 044 079 4977
Puh. 044 059 1543
Faksi (02) 868 4350
LM-Suomiset Oy on eurajokelainen perheyritys, jonka toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkailleen laadukasta ja luotettavaa asiakaslähtöistä palvelua. - Yrityksen päätoimiala on maa- ja vesirakentam..

HIEKAT, SORAT JA MAA-AINEET
LOUHINTALIIKKEITÄ JA MURSKAUSLIIKKEITÄ
MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ..

http://www.lm-suomiset.fi
5. 

Koneurakointi Jari Niemelä Oy

JUUPAJOKI

Puh. 0400 913 159
Koneurakointi Jari Niemelä Oy on maarakentamisen palveluita, nykyaikaisella kalustolla, tuottava yritys. Yritys on perustettu v. 2001. Pääasiallisena toiminta-alueena on koko Pirkanmaa. - Kunnallis..

KIVIÄ JA KIVIASENNUKSIA
MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ
VESIRAKENTAMISTA JA RUOPPAUSTA..

http://www.maanrakennusjariniemela.fi
6. 

MAP-Service Oy

TUUSULA

Puh. 0400 471 159
Mapservice Oy Siivospalvelu tarjoaa ammattitaitoista, luotettavaa ja ripeää siivouspalvelua sekä yrityksille että yksityisille. Toimimme pääasiassa Etelä-Suomen alueella. Mapservice Oy Maanrakennu..

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ
REMONTTEJA
SIIVOUSPALVELUJA

http://www.mapservice.org
7. 

Vantaan Kaivuu ja Purku Oy

VANTAA

Puh. 050 562 6848
Vantaan Kaivuu ja Purku Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva maarakennus ja rakennusalan yritys, joka on perustettu vuonna 2000. Toimintaamme kuuluu monipuoliset maarakennus- ja maansiirtotyöt, kai..

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ
PURKUTÖITÄ
TIMANTTIPORAUSTA JA TIMANTTISAHAUSTA

http://www.vantaankaivuu.com
8. 

HPP-Tekniikka Oy

NAANTALI

Puh. 0400 403 554
Faksi (02) 435 6535
Olemme erikoistunut vaativien kohteiden, mm. siltojen, vesitornien, altaiden, säiliöiden ja muiden betonirakenteiden korjauksiin. PP-Inject Oy:ltä tuotteet injektointiin ! Injektoimme ammattitaidol..

BETONITÖITÄ
INJEKTOINTITÖITÄ JA INJEKTOINTITARVIKKEITA
MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ..

http://www.injektointi.com
9. 

Lapin Ympäristösuunnittelu Oy / Oulun Pihatyö

OULU

Puh. 050 548 1015
Pihasuunnittelu, viherrakentaminen, metsänpohja, kuntta, maisemasuunnittelu, ympäristörakentaminen, kivirakentaminen, pihatyöt, kivityöt, suunnittelu, rakentaminen Viherrakentaminen, pihasuunnittelu,..

VIHERRAKENTAMISTA

10. 

Finnpurku

TUUSULA

Puh. 041 464 3639

PURKUTÖITÄ
TIMANTTIPORAUSTA JA TIMANTTISAHAUSTA

11. 

Hietasmaa Oy

TAMPERE

Puh. 040 730 3744
Olemme viherrakentamisen ammattilainen Pirkanmaalla. Yrityksemme on uusi, mutta sen johdolla ja työntekijöillä on jo pitkä kokemus viheralalla työskentelystä. Yrityksemme asiakkaita ovat julkinen sekt..

VIHERRAKENTAMISTA

12. 

Teholehtinen Oy

TAMPERE

Puh. 040 573 0261
Yrityksemme palvelee asiakkaitamme jo yli 40 vuoden kokemuksella! • SWEPCO- kattopinnoitteet • EZ katu-asfalttipaikkausmassa • rakennus- ja teollisuustarvikkeiden tuotemyynti • rakennus- ja teollisu..

RAKENNUSLIIKKEITÄ
RAKENNUSTARVIKKEITA JA RAKENNUSAINEITA
RAKENNUTTAJAPALVELUJA

13. 

Koiviston Vihertyö Oy

HELSINKI

Puh. 0400 683 092
kivirakentaminen, viherrakentaminen, pihatyöt, pihojen saneeraukset, piha-alueiden hoito, pihojen hoito, maarakennustyöt, pohjatyöt, salaojitukset, Helsinki, Espoo, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

KIVIÄ JA KIVIASENNUKSIA
MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ
VIHERRAKENTAMISTA

14. 

Keskisarja Tmi

TURKU

Puh. 050 570 6817
Kylpyhuonesaneeraukset, saunasaneeraukset, lattia-asennukset, kalusteasennukset, pihatyöt, tapetoinnit, sisämaalaukset, ulkomaalaukset, huoneistosaneeraukset, rakennussaneeraukset, ongelmapuiden kaato, puunkaato

RAKENNUSSANEERAUSTA

15. 

Vammalan Pihalaatoitus Tmi

SASTAMALA

Puh. 040 516 7575
Pihalaatoitukset, Bobcat-työt, talvikunnossapidot, pihatyöt, kiinteistöhuolto, purkutyöt minikaivinkoneella, kaapelikentät, kaivuut, maanrakennus Pihalaatoitukset, Bobcat-työt, talvikunnossapidot,

KIINTEISTÖPALVELUJA

16. 

Säyneenjoen Taimitarha Oy

TOIVALA

Puh. 0400 573 032
Faksi (017) 465 1037
Meiltä piha- ja puutarhatyöt, toteutus ja huolto, niin yksityisille kuin yrityksille. Myös ulkoalueiden viherurakointi. Viherrakentamisen laaja kirjo - pihatyöt, pihalaatoitus, kivimuurit, kiviaita - ..

KIVIÄ JA KIVIASENNUKSIA
MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ
VIHERRAKENTAMISTA

17. 

Tuuskaivuu Oy

TUUSULA

Puh. 0400 853 259
rakennusten pohjatyöt, pohjatyöt, talonpohjat, maansiirto, maarakennus, maarakennusta, rakennusten purkutyöt, purkutyöt, pihatyöt, keski-uusimaa, uusimaa, vantaa, tuusula Kaikki maarakennusalan työt K..

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

18. 

Veljekset Saarinen Oy

SUURIMAA

Puh. 0400 704 341
Puh. 040 553 2227
Veljekset Saarinen Oy toimii maanrakennusalan yrityksenä Pirkanmaan ja Satakunnan talousalueella. Valmistamme myös kuljetuskalustoa ja peräkärryjä sekä teemme metallirakennetöltä. Traktorivetoiset..

MAARAKENNUSKONEITA JA MAANSIIRTOKONEITA JA KONEIDEN OSIA
MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ
METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

19. 

Salaojaurakointi ja Kuljetus Ilari Hyytiäinen Ky

VIHTI

Puh. 0400 823 644
Salaojituksen kokonaisurakointia ja suunnittelua jo yli 40v kokemuksella Uudellamaalla - Vihdissä ja lähikunnissa. Täydelliset tarviketoimitukset, lisäksi kauttamme myös sadevesiviemäröinnit ja piha..

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ
SALAOJAURAKOINTIA

20. 

Kiinteistöpalvelu Räsänen Oy

ESPOO

Puh. 0400 445 884
Vastuullista ja luotettavaa kiinteistönhoitoa ja kunnossapitoa! Kiinteistöhuolto - Siivouspalvelut - Sähkötyöt - Kattotyöt - Pihatyöt - Piharakentaminen - Kuljetus - Koti kuntoon Kiinteistönhoito, Kii..

KIINTEISTÖPALVELUJA

21. 

Louhintaurakointi Juha Tähkänen Oy

HEINOLA

Puh. 0400 938 151
Louhintaurakointi Juha Tähkänen toimii koko Suomen alueella. Kalustona on Commando-kalusto. Palveluitamme on kalliolouhinta, avolouhinta, kanaalilouhinta, räjäytystyöt ja louhintaurakointi. Urakointi ..

LOUHINTALIIKKEITÄ JA MURSKAUSLIIKKEITÄ

22. 

Kalmari Antti Tmi

Puh. 050 561 3582
Antti Kalmari tekee maarakennus- ja maasiirtourakoinnit pyörä- ja kaivinkoneella. Toiminta-alueena koko Suomi. Kaivinkoneurakointi, kaivinkonetyöt, maanrakennusurakointi, kaivuriurakoitsija, kaivuuty..

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

23. 

Sompin Maansiirto Oy

SYSMÄ

Puh. 0400 353 978
Faksi (03) 717 2378
Kaivutyöt, perustustyöt, maansiirto, rakennusten pohjatyöt, ojitukset, kunnallistekniikka ja pihatyöt, kiinteistönhoitopalvelut

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

24. 

Vihermali Oy

PERTTULA

Puh. (09) 290 2070
Puh. 0400 456 232
Faksi (09) 2902 0711
Toimenkuvaamme kuuluvat pihojen ja viheralueiden rakentaminen ja suunnittelu. Suoritamme myös pihojen korjaustyöt. Tämän lisäksi teemme erilaisia maanrakennustöitä. Soita ja kysy lisää palveluistamme.

VIHERRAKENTAMISTA

25. 

Siivouspalvelu Kaken Keikka

TURKU

Puh. 045 123 5980
Olemme Turussa toimiva siivouspalveluja tuottava yritys. Päätoimisesti teemme yrityssiivouksia, toimistosiivouksia ja muuttosiivouksia. Hoidamme myös kotisiivouksia, ikkunoiden pesuja sekä pieni muoto..

SIIVOUSPALVELUJA

26. 

Hämeen Viherpojat Oy

HÄMEENLINNA

Puh. 0400 497 882
Kokonaisvaltaista ympäristö- ja viherrakentamista pk-seudulla jo yli kymmenen vuoden ajan. Kun tilaat työn meiltä, laatu kuuluu asiaan eikä maksa erikseen. Rakennusurakoitsijana vastaamme koko ketjust..

VIHERRAKENTAMISTA

27. 

Mårten Bäckman service

SANNAINEN, PORVOO

Puh. 0400 841 309
Olemme LUOTETTAVA, ammattimainen maanrakennusalan yritys. Vaikka olemme tuore yritys, niin alalta löytyy VANKKA ammattitaito. • kaivinkonetyöt / grävmaskinarbeten • salaojatyöt / drenerigsarbete..

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

28. 

Kivi- ja Vihertyö Petri Turunen

HELSINKI

Puh. 040 702 2072
Kivi- ja vihertyö Petri Turunen, on perustettu keväällä 2001. Päätoimimme on kaikki pihoihin ja viheralueisiin liittyvä suunnittelu ja rakentamistyö. Rakennamme Avaimet käteen -periaatteella tai asiak..

VIHERRAKENTAMISTA

29. 

Poraus ja Louhinta Aaltonen Oy

PORVOO

Puh. 040 532 4554
Poraus ja Louhinta Aaltonen Oy: ltä louhinta- ja kallionporaustyöt. Toimialueemme on koko Etelä-Suomi. Lisätietoja: www. porausjalouhinta. fi * avolouhinnat * kanaalilouhinnat * massalouhinnat ..

LOUHINTALIIKKEITÄ JA MURSKAUSLIIKKEITÄ

30. 

Forssan Ympäristöurakointi Oy

Puh. (03) 422 5111
Faksi (03) 422 5112
Forssan Ympäristöurakointi Oy on maanrakennusalan yritys lounaisesta Hämeestä Päätoimialamme ovat maan- ja pohjanrakennus sekä kunnallistekniikan rakentaminen. • maa-, vesi- ja pohjararakentamisen ko..

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

31. 

Paloheinän Pihatyöt

HELSINKI

Puh. 044 0451053
32. 

Pihatyöt Siilahti E.

KUKKILA

Puh. 050 554 6550
Puh. 050 340 6963

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

33. 

JR-Pihatyöt Oy

TUUSULA

Puh. 0500 773 188
34. 

Suomenkylän Pihatyö

KUNINKAANKYLÄ

Puh. 040 371 2704

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

35. 

Hempan rakennus- ja pihatyö

KUHMO

Puh. 044 0555096
36. 

Kylätalkkari, Ruokolahden pihatyö

RUOKOLAHTI

Puh. 040 845 1359

KIINTEISTÖPALVELUJA

37. 

Koiviston kone- ja pihatyö

HYLLYKALLIO

Puh. 044 3337430
38. 

KH-Pihatyö Oy

HELSINKI

Puh. 010 270 8000
Faksi (09) 565 3221

KIINTEISTÖPALVELUJA

39. 

Juupajoen Rakennus- ja Pihatyö Oy

KORKEAKOSKI

Puh. 040 547 7631
Faksi (03) 335 8539

RAKENNUSSANEERAUSTA

40. 

Loimaan Seudun Pihatyö R&R Ay

LOIMAA

Puh. 050 524 6732
Puh. 050 369 8897
41. 

Loimaan Seudun Pihatyö SR Tmi

LOIMAA

42. 

Rakennus- ja pihatyö Tuusjärvi Oy

LUSI

Puh. 044 3009490
43. 

Varkauden Kone ja Pihatyö Oy

TIMOLA

Puh. 050 411 2680

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

44. 

Koneurakointi Vepsäläinen M

JÄPPILÄ

Puh. 0500 271 360
Puh. 050 360 3995

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

45. 

Vantaan Viherrakennus Ky

TALMA

Puh. 0500 455 159
46. 

Maansiirto Harry Mäkelä Oy

JYVÄSKYLÄ

Puh. 020 761 3900
Puh. 0400 960 991
Faksi 020 761 3901

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

47. 

Urakointi Kolmio Oy

HELSINKI

Puh. 050 351 3581

RAKENNUSSANEERAUSTA

48. 

Anolan Vuokratyö Oy

NAKKILA

Puh. 0400 152 067

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

49. 

MX Rakennus Oy

HYVINKÄÄ

Puh. 040 483 8010
Puh. 040 483 8011

RAKENNUSLIIKKEITÄ

50. 

Koneurakointi Veljekset Rantala Oy

YLIVIESKA

Puh. 0500 280 521

MAARAKENNUSTÖITÄ JA MAANSIIRTOTÖITÄ

Tulokset 1 - 50 | Sivu 1 2 3 4 5

Järjestä hakuarvon | nimen | paikkakunnan | toimialan | tietomäärän mukaan

Elpac Oy
ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy
Tilauspuusepäntyöt, messurakentaminen - Messurakenne Oy
Pekka M. Sinisalo - äänesi eduskuntaan!
Mascus Facebookissa
Maiju Tapiolinna eduskuntaan!
Lue lisää
(1/47)
pihatyöt viherrakentaminen kaivuutyöt lumityöt helsinki maanrakennustyöt maarakennustyöt vantaa vihertyöt espoo maanrakennus kivityöt maarakennustöitä purkutyöt uusimaa viherrakennus perustustyöt louhintaliike maanrakennusurakointi maarakennus salaojitukset salaojitus pohjarakentaminen kunnallistekniikka siivouspalvelut tuusula tampere ympäristörakentaminen pohjatyöt louhinta louhintaa maanrakennustöitä maarakennusurakointi bobcat-urakointi bobcat-urakointi suur-helsinki kaivuutyöt pääkaupunkiseutu kaivuutyöt suur-helsinki kunnallistekniset työt pihatyöt suur-helsinki salaojatyöt salaojitukset pääkaupunkiseutu kaivinkoneurakointi pohjarakentaminen vantaa vaihtolavat vihti hiekoitus maansiirto maansiirtotyö pihalaatoitus kaivuutyöt pirkanmaa kunnallistekniikka pirkanmaa maarakennustyöt pirkanmaa ojitukset pirkanmaa pirkanmaa viherrakennustyöt huoneistoremontti kiinteistöhuolto kivitöitä maalaustyöt maarakennusta salaojat siivous siivouspalvelu sopimussiivoukset sopimussiivous toimistosiivoukset toimistosiivous korjausrakentaminen piikkaukset salaojitus espoo salaojitus uusimaa viemäröinti rakennusliike turku kivirakentaminen maisemasuunnittelu pihasuunnittelu pihatyö viherrakentamista vihersuunnittelu pääkaupunkiseutu pensaat puut rakennusten pohjatyöt sadevesiviemäröinti anterra helin kuivatus kuivatussaneeraus louhinnat murskaus murskausliike purkutöitä tienrakennus tuentatyöt tuentatöitä vesieristys vesieristyssaneeraus bobcat-urakointi pääkaupunkiseutu kaapeliojakaivuut kaapeliojakaivuut pääkaupunkiseutu kaapeliojakaivuut suur-helsinki kaivuutyöt suur- helsinki koneurakoinnit koneurakoinnit pääkaupunkiseutu koneurakoinnit suur-helsinki kunnallistekniset työt pääkaupunkiseutu kunnallistekniset työt suur-helsinki lumenauraus lumenauraus pääkaupunkiseutu lumenauraus suur-helsinki lumensiirto suur-helsinki lumityöt pääkaupunkiseutu lumityöt suur-helsinki pihatyöt pääkaupunkiseutu piikkaustyöt piikkaustyöt pääkaupunkiseutu piikkaustyöt suur-helsinki poissiirto poissiirto pääkaupunkiseutu poissiirto suur-helsinki purku purku pääkaupunkiseutu purku suur-helsinki purkutyöt pääkaupunkiseutu purkutyöt suur-helsinki salaojatyöt pääkaupunkiseutu salaojatyöt suur-helsinki salaojitukset suur-helsinki trukkipiikkityöt trukkipiikkityöt pääkaupunkiseutu trukkipiikkityöt suur-helsinki vihertyöt pääkaupunkiseutu vihertyöt suur-helsinki etelä-suomi kaivinkoneurakointi suur-helsinki kaivuutyöt espoo kaivuutyöt helsinki kaivuutyöt vantaa kaivuutyöt vihti kunnallistekniikan kaivuutyöt kunnallistekniikan kaivuutyöt suur-helsinki lakaisupalvelut lavettikuljetukset lumenkuljetus espoo lumenkuljetus helsinki lumenkuljetus pääkaupunkiseutu lumenkuljetus vantaa lumenkuljetus vihti maa-ainesten seulonta maa-ainesten seulonta suur-helsinki maansiirtotyöt maansiirtotyöt suur-helsinki maarakennusurakointi espoo maarakennusurakointi etelä-suomi maarakennusurakointi helsinki maarakennusurakointi pääkaupunkiseutu maarakennusurakointi suur-helsinki maarakennusurakointi vantaa maarakennusurakointi vihti multatoimitukset multatoimitukset suur-helsinki nostotyöt ojankaivuut ojankaivuut suur-helsinki pesupalvelut pohjarakentaminen espoo pohjarakentaminen helsinki pohjarakentaminen pääkaupunkiseutu pohjarakentaminen suur-helsinki pohjarakentaminen vihti pyöräkuormaajatyöt espoo pyöräkuormaajatyöt etelä-suomi pyöräkuormaajatyöt helsinki pyöräkuormaajatyöt pääkaupunkisetu pyöräkuormaajatyöt vantaa rakennusten pohjakaivuut rakennusten pohjakaivuut suur-helsinki seulontaurakointi espoo seulontaurakointi etelä-suomi seulontaurakointi helsinki seulontaurakointi pääkaupunkiseutu seulontaurakointi vantaa soratoimitukset soratoimitukset suur-helsinki suur-helsinki talvikunnossapito espoo talvikunnossapito etelä-suomi. talvikunnossapito pääkaupunkiseutu talvikunnossapito helsinki talvikunnossapito vantaa teiden teot teiden teot suur-helsinki vaihtolavakuljetukset vaihtolavakuljetus viherrakentaminen espoo viherrakentaminen etelä-suomi viherrakentaminen helsinki viherrakentaminen suur-helsinki viherrakentaminen vantaa automaattisorvaamo automaattisorvaamo rauma hiekoitus rauman seutu hiekoitus satakunta katulaatoitus katulaatoitus 02 katulaatoitus rauma katulaatoitus rauman seutu katulaatoitus satakunta katulaatoitustyö katulaatoitustyö rauman seutu katulaatoitustyö satakunta katulaatoitustyöt rauma lm suominen lm suominen rauma lm suominen rauman seutu louhinta rauman seutu louhinta satakunta louhintaa rauma lumityöt rauma lumityöt rauman seutu lumityöt satakunta maanrakennus rauma maanrakennus rauman seutu maanrakennus satakunta maansiirto rauma maansiirto rauman seutu maansiirto satakunta maansiirtotyö 02 maansiirtotyö rauma maansiirtotyö rauman seutu maansiirtotyö satakunta maansirtotyöt maansirtotyöt rauma maansirtotyöt rauman seutu maansirtotyöt satakunta maarakennustyöt 02 maarakennustyöt rauma maarakennustyöt rauman seutu maarakennustyöt satakunta multaa multaa rauma multaa rauman seutu multaa satakunta pihalaatoitus rauma pihalaatoitus rauman seutu pihalaatoitus satakunta pihalaatoitustyöt pihalaatoitustyöt 02 pihalaatoitustyöt rauma pihalaatoitustyöt rauman seutu pihalaatoitustyöt satakunta pihatyöt rauma pihatyöt rauman seutu pihatyöt satakunta sorvaamo sorvaamo rauma sorvaus sorvaus rauma sorvausta sorvausta rauma vesirakennus 02 viherrakennus rauma viherrakennus rauman seutu viherrakennus satakunta viherrakentaminen 02 viherrakentaminen rauman seutu viherrakentaminen satakunta vihertyöt rauman seutu vihertyöt satakunta vihertyötrauma jätevesien käsittelyjärjestelmät pirkanmaa jätevesipuhdistamot jätevesipuhdistamot pirkanmaa jätevesipuhdistamot tampere kaivuutyöt tampere kaivuutöitä pirkanmaa kerrostalojen piharemontit kivaykset pirkanmaa kunnallistekniikka tampere kunnallistekniikkaa pirkanmaa laiturin pohjatyöt pirkanmaa laiturinpohjat pirkanmaa laituriperustukset pirkanmaa maanrakennustyöt pirkanmaa maarakennustyöt tampere maasuodattimet maasuodattimet pirkanmaa maasuodattimet tampere maisemointi pirkanmaa metsämaan muokkaukset pirkanmaa metsänparannustyöt metsänparannustyöt pirkanmaa metsänparannustyöt tampere mullan jalostus pirkanmaa mullan seulonta mullan seulonta tampere mökin pohjatyöt pirkanmaa nurmikon pohjat pirkanmaa nurmikon rakentaminen pirkanmaa nurmikot pirkanmaa nurmityöt nurmityöt pirkanmaa nurmityöt tampere omakotipohjat pirkanmaa omakotitalojen pohjarakentaminen pirkanmaa omakotitalon pohjatyöt pirkanmaa piharemontit pirkanmaa pihatyöt pirkanmaa pihatyöt tampere pirkanmaalla pohjarakentaminen pirkanmaa pohjarakentaminen tampere pohjatyöt pirkanmaa rakennusperustukset rakennusperustukset pirkanmaa rakennusperustukset tampere rakennuspohjat rakennuspohjat pirkanmaa rakennuspohjat tampere rakennusten pohjat pirkanmaa rakennusten pohjatyöt pirkanmaa rivitalojen piharemontit ruoppaukset pirkanmaa salaojitukset pirkanmaa tampereen seutu teollisuusrakentaminen tien rakennus pirkanmaa tienrakennus pirkanmaa torialueiden rakentaminen pirkanmaa vesirakentaminen pirkanmaa viemäröintityöt pirkanmaa viheraluetyöt pirkanmaa viherrakennustyöt pirkanmaa viherrakennustyöt tampere viherrakennustöitä pirkanmaa virkistysalueiden rakentaminen pirkanmaa graffitien poisto graffitin poisto istutus laatoitus lattiatyöt lumityöt uusimaa maakaivuu maalaus maalausurakointi maankaivuu maanrakennusta maarakennustyöt tuusula maarakennustyöt uusimaa maarakentaminen multaus nurmetus pihakiveykset pihatyöt uusimaa remontteja sisätilan remontti remontti siivouspalvelut tuusula siivoustyöt tuusula siivoustyöt uusimaa sisätilojen maalaus tapetointi tapetointyöt auraukset kaapelikaivuut kanaalilouhinta korjausrakentamista kunnostustyöt kuormaukset lumenauraukset lvi-rakennustyöt perusmuurin eristys pohjarakennus kaivuutyöt putkisaneeraukset putkisaneerausta putkistojen purkutyöt päällystystyöt raivaustyöt rakennustyöt salaojitukset espoo salaojitukset helsinki salaojitukset uusimaa salaojitus pääkaupunkiseutu salaojitus salaojitus helsinki saneeraukset siirtolavat timanttiporaukset timanttisahaukset tonttivesijohdot tonttivesijohtojen kaivuutyöt espoo tonttivesijohtojen kaivuutyöt helsinki tonttivesijohtojen kaivuutyöt pääkaupunki tonttivesijohtojen kaivuutyöt uusimaa tonttivesijohtojen kaivuutyöt vantaa vesieristystyöt espoo vesieristystyöt helsinki vesieristystyöt pääkaupunkiseutu viemäreiden kaivuu viemärisaneeraus viemärit viemäröinnit espoo viemäröinnit helsinki viemäröinnit pääkaupunkiseutu viemäröinnit uusimaa viemäröinnit vantaa betonirakenteet betonirakenteiden korjauksia betonirakenteiden korjaus betonirakenteiden korjausta betonirakenteiden korjaustyöt betonirakenteiden purku betonirakenteiden purkua betonitöitä epoksitiivistykset epoksitiivistys epoksitiivistystä erikoispinnoitukset erikoispinnoitus imeytykset imeytyksiä imeytys imeytystä injektoinnit injektointeja injektointi injektointia injektointityö injektointityöt injektointitöitä juotoslaastin pumppauksia juotoslaastin pumppaus juotoslaastin pumppausta juotoslaastipumppaukset juotoslaastipumppaus laastipaikkaus laastipaikkausta louhintaliikkeitä lujitustyöt lujitustöitä maansiirtotöitä oulu perustusten vahvistaminen perustusten vahvistamista rakennusliikkeitä ruiskubetonoinnit ruiskubetonointi ruiskubetonointia sillan korjaus sillankorjaus siltojen pinnoitus siltojen pinnoitusta soodapuhallukset soodapuhallus soodapuhalusta tartuntalujuusmittaukset tartuntalujuusmittauksia tartuntalujuusmittaus timanttiporaus timanttiporausta timanttisahaus timanttisahausta vahvistustyöt vahvistustöitä vetokoetulospöytäkirja vetokoetulospöytäkirjat vetokokeet vetokokeet easy-m -vetolaitteella vetokokeita vetokokoe easy-m -vetolaitteella viherrakennusta viherrakennustyö betonityö viherrakennustöitä kuntta metsänpohja rakentaminen suunnittelu maa-aines kierrätys maa-ainesten kierrätystä pihatöitä vihersuunnittelua asfaltin paikkaus asfalttimassa asfalttipinnoitus bitumipinnoitus epoksimaalaus hevosurheilupohjien rakennuttajapalvelu hevosurheilupohjien rakennuttajapalvelut huoneistoremontti tampere huopakaton paikkaus huopakaton pinnoitus huopakattopinnoitukset huopakattopinnoitus pirkanmaa huopakattopinnoitus tampere julkisivumaalaus katon paikkausaineita kattopinnoitukset kattopinnoitus korjausrakentaminen tampere kuivanapitokorjaus kylmäasfalttimassa lattiamaalaus lattian maalaus maalaustyö peltikaton maalaus peltikaton paikkaus peltikaton pinnoitus peltikattopinnoitukset peltikattopinnoitus peltikattopinnoitus pirkanmaa peltikattopinnoitus tampere polyuretaanipinnoite radonkorjaus suunnittelu radonkorjauspalvelu radonkorjauspalvelut radonmittaus rakennusliike pirkanmaa rakennusliike tampere rakennussaneeraukset tampere rakennussaneeraus rakennussaneeraus tampere rakennustarvikkeiden teknillinen neuvonta rakennustarvikkeiden tuotemyynti rakennustarvikkeita rakennuttajapalvelu rakennuttajapalvelut rakentaminen pirkanmaa rakentaminen tampere ratsastuskentät raviradat remonttityö remonttityöt teho teollisuustarvikkeiden teknillinen neuvonta teollisuustarvikkeiden tuotemyynti teollisuustarvikkeita urakoitsijapalvelu urakoitsijapalvelut vesikaton paikkaus vesikattotyö vesikattotyöt piha-alueiden hoito pihojen hoito pihojen saneeraukset huoneistosaneeraukset kalusteasennukset kylpyhuonesaneeraukset lattia-asennukset ongelmapuiden kaato puunkaato rakennussaneeraukset saunasaneeraukset sisämaalaukset tapetoinnit ulkomaalaukset bobcat-työt kaapelikentät kaivuut pihalaatoitukset purkutyöt minikaivinkoneella talvikunnossapidot betonikivityöt kivetykset laatoitukset perennat keski-uusimaa rakennusten purkutyöt talonpohjat kaivuutyöt satakunta koneenkuljetusauto koneensiirtolavetteja kunnallistekniikka satakunta maakärryt maansiirtotyöt pirkanmaa maansiirtotyöt satakunta maarakennus pirkanmaa maarakennus satakunta metallirakenteita ojitukset paalikärryt perustustyöt pirkanmaa perustustyöt satakunta traktorivetoiset koneenkuljetuslavetit kaapelointityöt maalämpöputkitukset maalämpöputkitus sadevesiviemäröinnit salaoja salaojaurakointi salaojituksia salaojitus helsinki salaojitus lohja salaojitus vantaa salaojitus vihti kattotyöt kiinteistöhuollot kiinteistönhoito korjaukset kuljetukset nurmenleikkuut piharakentaminen puunkaadot remontit sähkötyöt avolouhintaa kalliolouhintaa kunnallistekniset louhinnat louhintaurakointia multaukset nurmikoiden perustamiset piha-alueiden louhinnat pihaurakoinnit räjäytystöitä viheristutukset kaivinkonetyöt kaivinkoneurakointi 014 kaivuriurakoitsija maarakennustyöt 014 minikaivuri minikaivuri työt 014 pienoiskaivuri työt pihatyöt jyväskylä pohjarakentaminen 014 pyöräkone työt tela-alustainen kaivinkone tela-alustainen kaivinkone 014 pihasuunnitelma pihasuunnitelmat pihasuunnitelmia valettavat turva-alustat vihealuesuunnittelut viheraluesuunnittelu viheraluesuunnittelua viherrakentamiset viherrakentamisia vihertyö vihertyötä vihertöitä ympäristörakentamista autonsiivoukset autonsiivouksia autonsiivous erikoissiivoukset erikoissiivouksia erikoissiivous ikkunapesu ikkunapesuja ikkunapesut kaarina kertasiivoukset kertasiivouksia kertasiivous konttorisiivoukset konttorisiivouksia konttorisiivous kotisiivoukset kotisiivouksia kotisiivous lieto littoinen muutot muuttosiivoukset muuttosiivouksia muuttosiivous nikkarointityöt paimio raisio ruohonleikkuut siivoukset siivouksia siivouspalveluja sopimussiivouksia suursiivoukset suursiivouksia suursiivous tekstiilipesu tekstiilipesuja tekstiilipesut toimistosiivouksia yrityssiivoukset yrityssiivouksia yrityssiivous betonikiveys betonilaatoitus graniitti graniittikivet graniittikiveys hyvikää istutukset järvenpää kasvit kauniainen kenttäkiveys kerava kuorikate leikkivälineet lohja luonnonkivet mittaus mukulakiveys nurmikko nurmikot piharakentaminen nurmijärvi pihavarusteet pihavarusteiden pystytykset portaat reunakivet reunakivi riihimäki seinänvierussepelöinti seulanpääkiveys siirtonurmet suihkulähde talvityöt tukimuurit viherhoito viherrakentaminen nurmijärvi kaivinkonetyöt porvoo kaivinkonetyöt porvoossa kunnallistekniikka porvoo lumityöt itä-uusimaa lumityöt porvoo maanrakennus itä-uusimaa maanrakennus porvoo maanrakennusta itä-uudella maalla maanrakennusta porvoo maanrakennusurakointi uusimaa maarakennus porvoo maarakennusta porvoo maarakennusurakointi uusimaa rumputyöt porvoo salaojatyöt porvoo salaojatyöt porvoossa tierumputyöt itä-uudellamaalla kiveykset kiveys muurit muurityöt pihakiveys puutarhatyöt viherrakentaja avolouhinnat etelä-suomi avolouhinnat sipoo avolouhintaa tuusula hydraulikiilaukset etelä-suomi hydraulikiilausta helsinki irtiporaukset etelä-suomi kaivinkonepalvelut helsinki kaivinkoneurakointi helsinki kaivurityöt vantaa kaivuupalvelut järvenpää kaivuutyöt sipoo kallionporaus sipoo kallioporaukset espoo kallioporaustyöt espoo kanaalilouhinnat etelä-suomi kanaalilouhinnat vantaa kellarilouhinnat etelä-suomi kiinteistökatselmukset etelä-suomi kiviporaukset tuusula louhinnat helsinki louhintaliike uusimaa louhintaliikkeitä espoo louhintatyöt järvenpää luohinnat etelä-suomi maansiirtotöitä tuusula massalouhinnat etelä-suomi metriporaukset etelä-suomi metriporaus järvenpää murskaukset vantaa omakotitalojen pohjatyöt järvenpää pienlouhinnat helsinki pohjarakentamista järvenpää riskianalyysit etelä-suomi räjäytyspalvelut espoo räjäytystyöt etelä-suomi räjäytystä sipoo tärinämittaukset etelä-suomi vedenalaiset louhinnat etelä-suomi vedenalaista louhintaa tuusula asfaltin jyrsintä asfaltti alfa asfalttiasema forssa betoniverhous infrarakentaminen kaukolämpötyöt kiinteistönhoitoa kiveystyöt maankaivuut maansiirrot pohjarakennus seulottua multaa
ThyssenKrupp - Alumiinin ammattilainen