Puumalan kunta

PUUMALA

 по-русски In English
Keskustie 14
PL 20
52200 PUUMALA

Puh. (015) 888 9500
Faksi (015) 888 9211




KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

TULE YRITTÄJÄKSI PUUMALAAN!

Puumala sijaitsee kirkasvetisen Saimaan syväväylän varrella. Puumala on todellinen saaristokunta, jonka 3000 rantakilometriä ja 1000 saarta vetävät puoleensa niin mökkiläisiä, veneilijöitä kuin muitakin lomalaisia.

Etäisyydet lähikaupunkeihin ovat; Imatra 60 km, Mikkeli 72 km ja Savonlinna 78 km. Näiden kaupunkien vaikutuspiirissä asuu reilut 100.000 kuluttajaa. Helsinki ja Pietari ovat myös lähellä - matkaa molempiin on vain 320 km.

Puumalan elinkeinotoimi luo edellytyksiä tasapainoiselle ja monipuoliselle elinkeinorakenteelle sekä uusien työpaikkojen syntymiselle ja entisten säilymiselle.

Puumalaan voit tuoda valmiin yritystoimintasi tai aloittaa aivan alusta.

Kunnan peruspalvelut ovat kunnossa ja aktiivisen kaavoituspolitiikan avulla kunta pystyy tarjoamaan korkeatasoisia omakotitontteja, mutta myös kerrostalo- ja rivitaloasumiseen on kunnassa mahdollisuus halusi sitten asua omassa tai vuokra-asunnossa. Kaavoituksen myötä vapaa-ajan asumisen mahdollisuudet lisääntyvät entisestään. Jo nyt Puumalassa on noin 3500 vapaa-ajan asuntoa.
/img/c/735449.png

Yhteystiedot

Tonttiasioissa palvelevat:

* tekninen johtaja Kimmo Hagman 0500 654 590
kimmo.hagman@puumala.fi

Tietoja liike- ja teollisuustiloista:

* kunnanjohtaja Matias Hilden 050 375 8541
matias.hilden@puumala.fi

* tekninen johtaja Kimmo Hagman 0500 654 590
kimmo.hagman@puumala.fi

* toimistosihteeri Leena Torvinen 040 823 0465
leena.torvinen@puumala.fi


Puumalan kunta tarjoaa asiantuntevaa ja ystävällistä yritysneuvontaa juuri sinulle, joka mietit esim. yrittäjäksi ryhtymistä, paikkakunnan vaihdosta tai yritystoimintasi laajentamista.

Miset oy, Heikki Piironen, 044 794 2216
heikki.piironen@miset.fi
www.miset.fi
/img/c/735450.png

Hakusanat

tontit, teollisuustontit, yritystontit, liiketontit, yritysneuvonta, toimi-tilat, omakotitontit, lomatontit, rantatontit, matkailu, pientalotontit, asuminen, elinkeinopalvelut, teollisuustilat, liiketilat, yritystilat, mökkitontit, loma-asuntotontit, järvenrantatontit, saimaan tontteja, tontteja saimaan rannalla, tontteja saimaalla, tontit, teollisuustontit, yritystontit, liiketontit, yritysneuvonta, toimi-tilat, omakotitontit, lomatontit, rantatontit, matkailu, pientalotontit, asuminen, elinkeinopalvelut, teollisuustilat, liiketilat, yritystilat, mökkitontit, loma-asuntotontit, järvenrantatontit, saimaan tontteja, tontteja saimaan rannalla, tontteja saimaalla, yritystuet, satama, Puumalan satama, Siltakemmakat, Saimaan Gibraltar, Saimaan Gibraltari, saaristokunta, tontit Savo, teollisuustontit Savo, yritystontit Savo, liiketontitSavo, yritysneuvonta Savo, toimi-tilat Savo, omakotitontitSavo, lomatontit Savo, rantatontit Savo, tontit Etelä-Savo, teollisuustontit Etelä-Savo, yritystontit Etelä-Savo, liiketontit Etelä-Savo, yritysneuvonta Etelä-Savo, toimi-tilat Etelä-Savo, omakotitontit Etelä-Savo, lomatontit Etelä-Savo, rantatontit Etelä-Savo, puumala
/img/c/735451.png

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen