Ilmanvaihto Hakusanalla ilmanvaihto löytyi 1103 yritystä. Haun tarkentaminen on suositeltavaa.

Talo pitkästä tavarasta vai paketista?

Uusi ja oma omakotitalo on monen haave. Juuri itselle sopivan talon rakennustavan miettiminen alkaa siitä kuinka paljon osaa itse tehdä ja kuinka paljon on aikaa. Tarjolla on monia vaihtoehtoja. Talon voi rakentaa kokonaan itse alusta alkaen, ostaa talopaketin tai sitten talon voi ostaa avaimet käteen –kaupalla.

Vaihtoehtoja löytyy talopaketeistakin. Precut –talopaketti sopii ihmiselle, jolla on kykyä ja halua rakentamiseen. Precut – talopaketissa tilaaja rakentaa talon valmiiksi mitoitetusta ja määrämittaan sahatusta puutavarasta työmaalla. Rakennustaitoa omaamattomalle elementtitalo on varmempi valinta. Siinä ostajan kontolle jää talon sisäosien rakentaminen ja sisustaminen.

Elementtitaloissa on siirrytty parikymmentä vuotta sitten suosiossa olleista pienelementeistä suurelementteihin. Samalla huoneen korkuisten elementtien pituus on kasvanut alle kahdesta metristä jopa 12 metriin. Elementeillä tehdään talon runkoon ulkoseinät, väliseinät, ala- ja yläpohjat. Aikaa vieviä kattotöitä ei tilaajan myöskään tarvitse tehdä. Elementit nostetaan paikalleen nosturin avulla. Elementtitalot vaativat tilaajalta ennen talon toimittamista ainoastaan talopaketin valinnan ja sähkökuvien toimittamisen, jotta sähköputket saadaan asennettua elementtien sisään jo tehtaalla eivätkä sähkötyöt jää paikan päälle tehtäväksi.

Aikataulu ja kustannukset

Jos talon rakentaa pitkästä tavarasta, rakentamisen aikataulu venyy helposti 2-3 vuoteen ja tällöin työtunteja kertyy noin 4 000. Tämä aikataulu edellyttää jo ammattimaisia pääurakoitsijoita. Talopaketin valinnut pääsee muuttamaan asuntoon 1,5-2 vuoden jälkeen, mutta omia työtunteja projekti vie silti noin 3 000, jos kaikki talopaketin ulkopuolelle jäävät työt tehdään itse.

Huomioitavaa on myös se, että talopakettitarjous kattaa vain 25-35 % rakennusprojektin kokonaiskustannuksista. Monelle talopaketin ostajalle ilmenee yllätyksiä matkan varrella. Yleisin näistä taitaa olla se, että vesikatto on asennettu paikoilleen, mutta yläpohjan lämmöneristystä ei ole asennettu. Työkaluja pääsee siis myös käyttämään, vaikka valitsisikin vaihtoehdoksi valmiin talopaketin.

Valmistalopaketin etu on se, että rakentamisprojektiin ei mene aikaa vaan talo valmistuu nopeasti. Tontin osto, lupien hakeminen ja pohjan rakentaminen kuuluvat talopaketin tilaajan vastuulle, mutta talofirma hoitaa loput. Talopakettia harkitsevan on myös paljon helpompi määrittää tarkat kustannukset, sillä talopaketilla on tarkka hinta. Pitkästä tavarasta rakentava sen sijaan pystyy ainoastaan arvioimaan lopullisen hinnan ja usein sekin valitettavasti ylittyy useammalla tuhannella eurolla.

Prosessi

Sekä valmiin talopaketin että pitkästä tavarasta rakentavan rakennushanke alkaa tontin ostamisella. Usein talopaketin ostaja valitsee ensin talon, mutta suositeltavampaa olisi valita tontille talo. Tontille pitää myös rakentaa tie, sähkölinjat ja tarkistaa onko alueella jo kunnallistekniikka. Radonsäteilyä epäilevän kannattaa ottaa yhteyttä Säteilyturvakeskukseen. Useissa tilanteissa rakennuspaikan maaperästä kannattaa tehdä pohjatutkimus. Ellei taloa osta pientalourakoitsijalta ”avaimet käteen” –ajatuksella itse rakentavan täytyy hankkia rakennusluvan lisäksi pääurakoitsijat eli arkkitehtitoimisto, sähkö-, LVI- ja rakennesuunnittelija. Talopaketin ostajilla talopakettien toimittajat huolehtivat näistä. Maapohjan kuntoon laittamisen jälkeen seuraava vaihe on runkotyöt. Pitkästä tavarasta rakentava tekee ne itse, mutta talopakettiin päätynyt saa ne tehtaalta valmiina. Talopakettiin kuuluu vähintään rakennuksen rungon, vesikaton toimittaminen sekä asentaminen. Talopakettia myyvä yritys pitää myös huolen siitä, että rakennusaineita, rakennustarvikkeita ja tarvittavia maaleja löytyy talopaketin mukana tulevien tarvikkeiden joukosta.

Talopaketeistakin löytyy eroavaisuuksia. Jotkut talot rakennetaan paikan päällä oikeaan pituuteen katkotusta puutavarasta ja toiset rakennetaan laajimmillaan sisä- ja ulkopintoja myöten valmiista tilaelementeistä. Lähtökohtaisesti talopaketti sisältää talon ulkoseinäelementit, joita toimitetaan eri valmiusasteilla. Pienelementtitalossa ikkunat asennetaan vasta työmaalla mutta suurelementtitaloissa ikkunat, ovet, eristystyöt, ulkoverhous ja pellitykset ovat jo tehtaalla asennettu. Runkoratkaisujen lisäksi on olemassa muunlaisia talopaketteja kuten esim. tilaelementtitalopaketti, joka kattaa miltei jo kaikki rakennustyöt. Se kootaan tehtaalla valmiiksi, ja tuodaan sitten kahdessa tai kolmessa osassa työmaalle. Sisustusta vaille oleva tilaelementti on helppo tapa rakentaa. Valmiissa tilaelementtitalossa on pinnoitteet, ilmanvaihto ja sähkö- sekä LVI-työt tehty. Myös sisustustyöt asiakas voi saada halutessaan talopaketin toimittajalta. Valintojen mukaan esim. kylpyhuoneet ja saniteettitilat on tehty jo tehtaalla valmiiksi. Tilaelementtitalo rakentuu työmaalla asumiskuntoon päivässä.

Tulevaisuuden näkymät

Rakennustutkimus RTS Oy:n mukaan talopakettien osuus uusista omakotitaloista on jo noin yli 60 %. Suurena syynä tähän on käden taitojen katoaminen, mutta myös aikatauluongelmat. Talon rakentaminen vaatii perheeltä paljon. Vähintään vuoden ajan suurin osa vapaa-ajasta vietetään tontilla. Tilanne voi olla myös taloudellisesti haastava, useissa tapauksissa entinen asunto joudutaan myymään uuden rahoittamiseksi. Tällöin joudutaan pohtimaan ratkaisuja väliaikaiseen asumiseen. Talon rakentaminen on myös varmuudella yksi palkitsevimmista työkohteista. Kaikille se ei kuitenkaan sovi, sillä omaa osaamista ja taloudellisia resursseja helposti yliarvioi. Harva on myöskään valmistautunut työmaalla tapahtuvien myöhästelyjen aiheuttamiin lykkäyksiin ja viivästyksiin.

Lähde:
http://www.rakennaoikein.fi

Tulokset 1 - 50 | Sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Järjestä hakuarvon | nimen | paikkakunnan | toimialan | tietomäärän mukaan

1. 

Eskon Oy

HELSINKI

Puh. (09) 863 4161
Faksi (09) 8673 8271

Lukittu hakusana Ilmanvaihto

SAVUPIIPPUJA

2. 

Ilmastointipalvelu Piipputiimi Oy

KUOPIO

Puh. 0400 882 423
Puh. 0400 314 577
Ilmanvaihtohuolto, ilmastointihuolto, ilmastointikanavan puhdistus, ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmanvaihdon säätö, ilmanvaihdon säädöt, ilmamäärien mittaukset, ilmanvaihdon vikapäivystys, ilmanvai..

ILMASTOINTITÖITÄ

http://www.piipputiimi.fi
3. 

Peltityöt Kuula Oy

NUMMELA

Puh. (09) 225 2000
Puh. 040 500 9415
Peltityöt Kuula Oy on vuodesta 1994 toiminnassa oleva, luotettava ja laadukas ilmastointitöitä tarjoava yritys. Toimenkuvaamme kuuluvat myös peltityöt. - Ilmanvaihtotyöt & urakointi - Tarvikemyynti,..

ILMASTOINTITÖITÄ
PELTISEPÄNLIIKKEITÄ
ILMANVAIHTOURAKOINTIA..

http://www.peltityotkuula.fi
4. 

Stravent Oy

ESPOO

Puh. (09) 4241 3630
Puh. 0400 601 274
Stravent Oy on vuonna 1984 perustettu menestyvä ja asiakkaiden arvostama täyden palvelun ilmastointiratkaisujen toimittaja, joka valmistaa, maahantuo, markkinoi ja myy energiataloudellisia, äänettömiä..

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA

http://www.stravent.fi
5. 

Are Oy

VANTAA

Puh. 020 530 5500
Faksi 020 530 5600
Are on 100-vuotias edistyksellinen ja palveleva talotekniikkatalo. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistön ylläpidon palvelut takaavat asiakkaidemme tilojen energiatehokkuuden ..

ILMASTOINTITÖITÄ
KIINTEISTÖPALVELUJA
RAKENNUSSANEERAUSTA..

http://www.are.fi
6. 

Suomen Ilmastointi ja Savunpoisto Oy

MUURAME

Puh. 0208 300 101
Faksi 0208 300 201
Tehokasta valtakunnallista palvelua vuosien kokemuksella ilmastointiin sekä savunpoistoon! Ainoana Suomessa uusien EU-testausstandardien mukainen hyväksytty testaus maksimiolosuhteissa. Huoltoso..

ILMASTOINTITÖITÄ
SAVUNPOISTOJÄRJESTELMIÄ
ILMANVAIHTOJÄRJESTELMIEN PUHDISTUSTA JA TARKASTUSTA

http://www.sissit.com
7. 

A Niemi Engineering Oy

LAPPEENRANTA

Puh. (05) 544 4470
Puh. 0400 251 437
Tarjoamme mm. seuraavanlaisia palveluita: - LVI-suunnittelu: lämmitys, vesi ja viemärit, ilmanvaihto ja ilmastointi, pölynpoisto - Kylmätekninen suunnittelu - Prosessiputkistojen, höyry- ja lauh..

INSINÖÖRITOIMISTOJA
LVI-SUUNNITTELUA
TALOTEKNIIKKAA

8. 

IV Spesialistit Oy Ab

KOSKENKYLÄN SAHA

Puh. 0400 921 727
Me tarjoamme ilmastointialan kaikki palvelut yli 10 vuoden kokemuksella. Toimialueemme on Etelä-Suomi, Itä-Uusimaa Vi erbjuder alla tjänster inom ventilationbranschen, med över 10 års erfarenhet...

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA
ILMASTOINTITÖITÄ

9. 

Ilmastointi Kotikumpu Oy

OULU

Puh. 0400 586 085
Ilmanvaihdon kokonaisurakointi Osien valmistus Säätö ja mittaus Huolto ja korjaustyö Koneellisen ilmanvaihdon puhdistus Ilmastointikanavien nuohous Ilmanvaihtoa, ilmastointi, koneellise..

ILMASTOINTITÖITÄ

10. 

LVI-asennus J.Järvinen

KIIMINKI

Puh. 040 724 5686
Lvi-asennus J. Järvinen tekee omakotitalojen ja isompienkin kiinteistöjen pienimuotoisia lvi-töitä Oulun seudun talousalueella. Lvi-työt asiakkaan ehdoilla! - Putkiurakointi; LVI –urakointi, Ilmanvaih..

LVI-ASENNUKSIA JA LVI-KORJAUKSIA

11. 

Ivaso Oy

FORSSA

Puh. 040 839 4929
• Ilmastointisennukset • Ilmamäärien mittaukset ja säädöt • Huollot ja vuosihuoltosopimukset • Ilmanvaihtokanavien puhdistukset • Ilmanvaihto-osat ja-koneet Ota yhteyttä! Juha Soinin..

ILMASTOINTITÖITÄ

12. 

Suomen Hormistosaneeraus Oy

SOMERO

Puh. 0400 531 519
Faksi (02) 748 7120
Suomen Hormistosaneeraus Oy onSomerolainen vuonna 1994 perustettu, hormistojen saneeraukseen ja kunnossapitoon erikoistunut yritys. Meiltä saatte ilmanvaihtolaitteistojen ja rasvakanavien puhdistukset..

ILMASTOINTITÖITÄ

13. 

Mestarifarmi Oy

LAPINLAHTI

Puh. 0400 166 660
Faksi (017) 767 0330
Mestarifarmi on maatilarakentamisen asiantuntija. Tehokkaat, käytännölliset ja räätälöidyt ratkaisut sisältävät paitsi itse rakenteet myös suunnittelun ja asennuksen. Tuotevalikoimamme kattaa kaik..

BETONIA JA BETONITUOTTEITA
RAKENNUSLIIKKEITÄ
RAKENNUSSANEERAUSTA

14. 

Pohjois-Savon Ilmanvaihto Oy

KUOPIO

Puh. 020 7931690

LVI-ASENNUKSIA JA LVI-KORJAUKSIA

15. 

Ilmanvaihto Tulonen Matti Oy

RAISIO

Puh. (02) 439 7783
Faksi (02) 439 7783

ILMASTOINTITÖITÄ

16. 

Ilmanvaihto max OY

TAMPERE

Puh. 044 9764890

LVI-ASENNUKSIA JA LVI-KORJAUKSIA

17. 

Suomen Ilmanvaihto ja Huoltopalvelut Oy

LAHTI

Puh. 040 750 6429

LVI-ASENNUKSIA JA LVI-KORJAUKSIA

18. 

Mikor-Instruments Oy

LITTOINEN

Puh. (02) 237 5180

LVI-TARVIKKEITA JA LVI-MATERIAALEJA
MITTAUSLAITTEITA JA TUTKIMUSLAITTEITA

19. 

Ilmastointiasennus Partanen Oy

PULP

Puh. 0400 556 408

ILMASTOINTITÖITÄ

20. 

LVI-insinööritoimisto A Mustonen Oy

KAJAANI

Puh. (08) 613 0156
Puh. 0500 680 548
21. 

Swegon ILTO Oy

KAARINA

 In English
Puh. 010 289 4010
Faksi (02) 210 5150

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA

22. 

Fläkt Woods Oy

TURKU

Puh. 020 442 3000
Faksi 020 442 3010

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA

23. 

Ensto Oy

PORVOO

Puh. 0204 7621
Faksi 0204 762 753

SÄHKÖASENNUSTARVIKKEITA

24. 

Härmän LVI-Tekniikka Oy

HÄRMÄ

Puh. 040 180 1120

LVI-ASENNUKSIA JA LVI-KORJAUKSIA

25. 

Virranta-yhtiöt

VUORELA

Puh. 0207 980 480

ILMASTOINTITÖITÄ

26. 

Warla Trade Oy

VANTAA

Puh. 029 006 180
Faksi 029 006 1180

LVI-TARVIKKEITA JA LVI-MATERIAALEJA

27. 

Rakennus Siirilä Ay

KOKKOLA

Puh. (06) 831 8826
Faksi (06) 831 8840

RAKENNUSLIIKKEITÄ

28. 

EP:n ilmastointiasennus

NURMO

Puh. 0400 869 372
Puh. 050 434 7201

ILMASTOINTITÖITÄ

29. 

Ilmastointi Ässät Oy

TIKKAKOSKI

Puh. 040 722 2223

ILMASTOINTITÖITÄ

30. 

RJF Ilmastointi Oy

VALKEAKOSKI

Puh. 045 122 9888
Puh. 045 122 6663

ILMASTOINTITÖITÄ

31. 

Suomen Puhdasilma Oy

SIIKAINEN

Puh. 040 593 1054
Faksi (02) 552 6143

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA

32. 

Lännen Talotekniikka Oy

SUONTAKA

Puh. 0400 192 548
33. 

Pemco Oy

HOLLOLA

Puh. (03) 887 410
Faksi (03) 887 4141

KYLMÄKONEITA, KYLMÄKONELAITTEITA JA KYLMÄKONEASENNUKSIA

34. 

Chiller Oy

TUUSULA

Puh. (09) 274 7670
Faksi (09) 2747 6777

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA

35. 

Itä-Suomen Ilmastointipalvelu Oy

JOENSUU

Puh. 020 779 0710
Puh. 0400 729 634
Faksi 020 779 0717

ILMASTOINTITÖITÄ

36. 

Jokke-Koneistus Oy

ÄHTÄRI

Puh. (06) 533 0916
Faksi (06) 533 0341

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI

37. 

Recair Oy

VANTAA

Puh. 029 006 120
Faksi 029 006 5832

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA

38. 

SK Tuote Oy

MUSTASAARI

Puh. 020 123 3200
Faksi 020 123 3218

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA
KIINNITYSTARVIKKEITA

39. 

Siivoustekijät Oy

KOKKOLA

Puh. (06) 822 5222
Faksi (06) 832 2047
40. 

Energent Oy

ILMAJOKI

Puh. (06) 424 0300
Faksi (06) 424 7303

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA

41. 

Greenpipe Oy

VANTAA

Puh. 0290 801 100
42. 

100-Ilmastointi Oy

PORI

Puh. (02) 633 6849
Faksi (02) 633 0363
100-ilmastointi Oy on v. 1991 perustettu, teollisuudessa ja julkisessa rakentamisessa ilmastointiurakointiin ja huoltopalveluihin erikoistunut yritys. Toimistomme sijaitsee Porissa, päätoimialueemme o..

Hakutulos löytyi yrityksen Markkinapaikka-ilmoituksen kautta

ILMASTOINTITÖITÄ
LVI-ASENNUKSIA JA LVI-KORJAUKSIA
PUTKITÖITÄ

http://www.100-ilmastointi.fi
43. 

Asbrak Oy Asbestipurkutekniikka

HELSINKI

Puh. (09) 759 7120
Faksi (09) 7597 1234
Asbrak Oy on vuonna 1986 perustettu asbestityöhön erikoistunut yritys. Tänä päivänä tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista purkupalvelua, mikä kattaa saneerauskohteessa tapahtuvat rakennustekn..

Hakutulos löytyi yrityksen Markkinapaikka-ilmoituksen kautta

ASBESTISANEERAUSTA
JULKISIVUTÖITÄ
RAKENNUSSANEERAUSTA

http://www.asbrak.fi
44. 

Uponor

NASTOLA

Puh. 020 129 211
Faksi 020 129 210
Uponor on johtava kansainvälinen yhtiö, joka tarjoaa tuotteita ja ratkaisuja turvalliseen veden jakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan. Yht..

Hakutulos löytyi yrityksen Markkinapaikka-ilmoituksen kautta

LVI-TARVIKKEITA JA LVI-MATERIAALEJA
PUTKIA

http://www.uponor.fi
45. 

Turun LVI-Instrumentointi Oy

TURKU

Puh. (02) 275 3939
Faksi (02) 275 3920
Turun LVI-Instrumentointi Oy on Honeywell järjestelmäpartneri. Toimitamme LVI-automaation kokonaisratkaisuja käyttäen markkinoiden luotettavimman toimittajan tuotteita. Automatiikan ja ilmastoinnin hu..

Hakutulos löytyi yrityksen Markkinapaikka-ilmoituksen kautta

RAKENNUSAUTOMAATIOTA
LVI-AUTOMATIIKKAA

http://www.turunlvi.fi
46. 

LVI-Kartoitus Westerholm Oy

HELSINKI

Puh. (09) 755 7047
Puh. 0400 402 557
ilmastoinnin mittaus, ilmastoinnin mittaukset, ilmastointilaitteiden säätö, vesimäärän mittaukset, lvi-säätö, vesivirtamittaus, vesimäärien mittaus, veden virtausmittaus, ilman virtausmittaus, lvi-mit..

Hakutulos löytyi yrityksen Markkinapaikka-ilmoituksen kautta

ILMASTOINTITÖITÄ
LVI-ASENNUKSIA JA LVI-KORJAUKSIA

47. 

Suomen Ilmastointitukku Oy

JÄRVENPÄÄ

Puh. 0500 460 715
Ilmastoinnin tukkukauppa vuosien kokemuksella. Kuluttajille löytyy toimiva verkkokauppa, josta saatte laadukkaita ilmastointituotteita edulliseen hintaan! Meiltä löytyy ratkaisut koneisiin- ja puhalt..

Hakutulos löytyi yrityksen Markkinapaikka-ilmoituksen kautta

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA

48. 

Loka-Veto

VANTAA

Puh. (09) 855 5001
Faksi (09) 855 5033
Hoidamme kaikki lokapalvelut ammattitaitoisesti 40-vuoden kokemuksella. Palvelumme toimii 24h vuorokaudessa ja hoidamme toimeksiannot nopeasti ja luotettavasti. Viemäreiden aukaisut, likakaivojen tyhj..

Hakutulos löytyi yrityksen Markkinapaikka-ilmoituksen kautta

JÄTEHUOLTOA JA JÄTEHUOLTOLAITTEITA
PUTKISTOJEN TUTKIMUSTA JA SANEERAUSTA
SUURTEHOIMUA

49. 

Tammi Kiinteistötekniikka Oy

VAASA

Puh. 010 32 25 700
Tammi Kiinteistötekniikka on kiinteistötekniikan moniosaaja. Toimimme Vaasan seudulla, mutta teemme urakoita myös ympäri suomea. LVISAK urakointi, kiinteistötekniikan huollot, jäähdytysjärjestelmät,..

Hakutulos löytyi yrityksen Markkinapaikka-ilmoituksen kautta

AUTOMAATIOTA
ILMASTOINTITÖITÄ
LVI-ASENNUKSIA JA LVI-KORJAUKSIA..

50. 

Hydrocell Oy

JÄRVENPÄÄ

Puh. 020 728 8640
Faksi 020 728 8649
Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme innovatiivisia sekä korkealaatuisia energia- ja polttokennoteknologian sekä ilmanpuhdistuksen tuotteita. UniqFresh..

Hakutulos löytyi yrityksen Markkinapaikka-ilmoituksen kautta

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA
LÄMMITYSJÄRJESTELMIÄ

Tulokset 1 - 50 | Sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Järjestä hakuarvon | nimen | paikkakunnan | toimialan | tietomäärän mukaan

Tilauspuusepäntyöt, messurakentaminen - Messurakenne Oy
Lue lisää
(1/37)
ilmastointi ilmanvaihto ilmastointityöt ilmanvaihdon puhdistus ilmastointitöitä lvi ilmamäärien mittaukset ilmanvaihtokanavien puhdistus ilmastointihuolto ilmastointiurakointi lohja uusimaa espoo helsinki ilmankäsittely vantaa ilmastointityö jäähdytys kuntoarvio lvi-asennus lvi-työt putkimies sukitus ilmastointikanavien puhdistukset ilmastointilaitteet ilmastointilaitteita sisäilma ilmanvaihtotyöt ilmanvaihtotöitä ilmastointilaitteiden huolto ilmanvaihtoa ilmanvaihdon säädöt ilmanvaihdon säätö ilmanvaihdon vikapäivystys ilmanvaihto huolto ilmanvaihto puhdistus ilmanvaihtohuolto ilmastointikanavan puhdistus ilmastointikanavien desinfiointi kuopio nuohous pohjois-savo sisäpiiput tulisijakorjaukset 09 aga nummela argon asetyleeni erikoiskaasut tilattuna gronigon happi hiilidioksidi hiilihapotuslaitteen aqvia täyttöpulloja hitsauksen peruskaasut uusimaa hitsaustarvikkeita teollisten kaasujen vuokrasopimukset nummela ikkunapeltejä ilmanvaihtourakat iv iv-työt iv-urakointi kattoturva kattoturvatuotteet konesaumakatot konesaumakattoja nummela kouruja kuparipellit kuparipelti kupariset pönttöuunit nummela mison nummela peltikatot peltikattoja peltikourut peltilistoja peltisepänliike peltituotteiden myynti nummela perinteiset pönttöuunit pääkaupunkiseutu pönttöuuneja pönttöuuni rakennuspellitykset rakennuspelti rakennuspeltityöt sadevesijärjestelmiä sadevesijärjestelmät seoskaasut peltityö kuula oy nummela sinkittyt peltiuuni teollisuusilmastoinnit tilaan mitoitetut pönttöuunit vesipeltejä basic biddle ca ca 2 city csha df doorflow ecce fancoils frenger fresh hagab hotellimoduuli huonesäätöjärjestelmät ikkunapenkkimoduuli ilmaverho ilmaverhoja ilmaverhokoneet ilmaverhot indac indact induforce intact isolair jakob jäähdytyslaite jäähdytyslaitteet jäähdytyspalkit jäähdytyspalkki kasetit kasetti kattosäteilijä kattosäteilijät kerrostava kuristimet kuristin lyngson modul optimal optimal moduuli oviverho oviverhoja oviverhokone oviverhokoneet oviverhokoneita oviverhot palokaasu palokaasut palokaasutuote palokaasutuotteet palopellit palopelti piennopeuspäätelaite piennopeuspäätelaitteet puhallinkonvektorit puhallinpattereja puhallinpatteri puhallinpatterit päätelaitteet radiaattorit s - 11 s - 44 s - 55 s - induct savukaasutuote savukaasutuotteet savupellit savupelti savurajoitin savurajoittimet sensair spe str 11 stravent strf 11 suutinkonvektorit sääsuoja sääsuojat vasaterm vasatherm wasaterm wasatherm äänetön are talotekniikka asennusliike asentaja asiantuntijapalvelut atk-kaapelointi automaatio automaatiota elinkaari energian käytön optimointi energiansäästö energiatodistus huolto ja ylläpito huoltokirjat huoltopalvelut hybridi hälytyslaite ilmanvaihtojärjestelmä ilmastointijärjestelmä instrumentointi iv-tekniikka järjestelmätuote jäähdytystekniikka kaapelointijärjestelmät kaasusammutus keittiöremontti kenttäinstrumentointi kiinteistö kiinteistöhuolto kiinteistöhyvinvointi kiinteistön ylläpito kiinteistönhuolto kiinteistöpalvelu kiinteistötekniikka kokonaisvaltaiset ylläpitosopimukset korjaus korjausrakentaminen kulunvalvontajärjestelmät kunnossapito kunnossapitopalvelut kuntokartoitus kylmälaite kylmäpalvelu kylpyhuoneremontti käyttövesiputki laajakaistaverkot lemminkäinen lemminkäinen talotekniikka linjasaneeraukset linjasaneeraus lvi-työ lvi-töitä lvi-urakka lvis-asennus lvis-työ lvis-työt lvis-urakka lvisaj lvisak-urakka lämmitys mobiiliverkot murtovalvonta paloilmaisin paloilmoitin paloilmoitinjärjestelmät paloilmoitinkeskus paloilmoitinliike palosuojaus paloturvallisuus palovaroitin palovaroitus pienrakentaminen pinnoitus projektinjohto prosessiautomaatioasennukset prosessisähköistys putkiremontti putkisaneeraus putkistosaneeraus putkistouudistus putkityö putkitöitä putkiurakointi rakennustekniset työt rakennustyöt rakentaminen remontit remontteja remontti rikos- ja kulunvalvonta rikosilmoitusjärjestelmät sairaalatekniikka savunpoistojärjestelmät sprinkleri sprinklerijärjestelmä sprinklerisuunnittelu sprinkleritöitä sprinkleriurakointi suunnittelu sähköasennus sähköistys sähköjärjestelmä sähkömies sähkötekniikka sähkötyö sähkötyöt sähkötöitä sähköurakointi talotekniikan modernisoinnit talotekniikka talotekniikkaurakointi tekmanni tekninen korjaus tekninen tuote tekniset järjestelmät tekniset manageerauspalvelut telejärjestelmät teletekniikka teletöitä teleurakointi televerkot teollisuusilmanvaihto teollisuuspalvelut tiedonsiirtoverkot turun rakennusputki turvajärjestelmä turvajärjestelmät turvatekniikka urakka urakointi valvomoiden käyttö vesi ja viemäri videovalvontajärjestelmät viemäri viemärijärjestelmä ylläpitosopimukset huolto huoltosopimukset huoltosopimuksia ilma ilmankäsittelyä ilmanvaihtojärjestelmien puhdistusta ilmanvaihtojärjestelmien tarkastusta ilmastointia ilmastointikanavien kuvaukset ilmastointikanavien puhdistuussuunnitemat iv-järjestelmiä iv-järjestelmä iv-järjestelmät puhdistus pölyisyyksien mittaukset savua savunpoisto savunpoistoa savunpoistojärjestelmiä sis sisäilmanpuhdistus sisäilmanpuhdistusta sisäkattojen puhdistukset sp-huollot sp-huolto sp-huoltoa sp-järjestelmiä sp-järjestelmä sp-järjestelmät elvia-kuntoarviointi elvia-kustannuslaskenta energia energiakatselmukset energiatekniikka höyryjärjestelmät insinööritoimisto kylmätekniikka kylmätekninen suunnittelu lapeenranta lappeenranta ja helsinki lauhdejärjestelmät linjasaneeraukset helsinki lvi-suunnittelua lvi-tekniikka paineilmaverkostot prosessiputkistojen suunnittelu pölynpoisto rakennusautomaatio sairaalakaasuputkistojen suunnittelu sukitukset viemärikorjaukset kerrostakloihin ja rivitaloihin etelä-suomi försäljning av ventilationmaskin försäljning av ventilationsmaskiner försäljning av ventilationstillbehör ilmankäsittelylaitteet ilmankäsittelylaitteet itä-uusimaa ilmankäsittelylaitteet loviisa ilmankäsittelylaitteet porvoo ilmankäsittelylaitteet uusimaa ilmankäsittelylaitteita ilmankäsittelylaitteita itä-uusimaa ilmankäsittelylaitteita loviisa ilmankäsittelylaitteita porvoo ilmankäsittelylaitteita uusimaa ilmanmassamittaukset ilmanmassamittauksia ilmanmassamittaus ilmanvaihdon puhdistukset ilmanvaihdon puhdistuksia ilmanvaihto itä-uusimaa ilmanvaihto loviisa ilmanvaihto porvoo ilmanvaihto uusimaa ilmanvaihtotyöt itä-uusimaa ilmanvaihtotyöt loviisa ilmanvaihtotyöt porvoo ilmanvaihtotyöt uusimaa ilmanvaihtotöitä itä-uusimaa ilmanvaihtotöitä loviisa ilmanvaihtotöitä porvoo ilmanvaihtotöitä uusimaa ilmastointiasennukset ilmastointiasennuksia ilmastointiasennus ilmastointikanavien puhdistusta ilmastointikanavien tiiveysmittaus ilmastointikanavien tiiviysmittaus ilmastointilaitteet itä-uusimaa ilmastointilaitteet loviisa ilmastointilaitteet porvoo ilmastointilaitteet uusimaa ilmastointilaitteiden huoltoja ilmastointilaitteiden myynti ilmastointilaitteiden myyntiä ilmastointilaitteiden puhdistukset ilmastointilaitteiden puhdistus ilmastointilaitteita itä-uusimaa ilmastointilaitteita loviisa ilmastointilaitteita porvoo ilmastointilaitteita uusimaa ilmastointitarvikkeiden myynti ilmastointityö itä-uusimaa ilmastointityö loviisa ilmastointityö porvoo ilmastointityö uusimaa ilmastointityöt itä-uusimaa ilmastointityöt loviisa ilmastointityöt porvoo ilmastointityöt uusimaa ilmastointitöitä itä-uusimaa ilmastointitöitä loviisa ilmastointitöitä porvoo ilmastointitöitä uusimaa ilmastointulaitteiden puhdista ilmastoitikanavien puhdistus ilmstointitarvikkeiden myynti imastointilaitteiden huollot itä-uusimaa kiinteistöjen ilmastointisaneeraukset kiinteistöjen ilmastointisaneerauksia kiinteistöjen ilmastointisaneeraus loviisa luftmassamätning luftmassamätningar nyland rengöring av ventilationaggregat rengöring av ventilationkanaler rengöring av ventilationsaggregater rengöring av ventilationskanal service av ventilationsaggregat service av ventilationsaggregater södra finland ventilation ventilation loviisa ventilation nyland ventilation porvoo ventilationsaggregat ventilationsaggregater ventilationsarbete ventilationsarbeten ventilationsinstallation ventilationsinstallationer ventilationsputsning ventilationsputsningar ventilationssanering i fastighet ventilationssaneringar i fastigheter östra nyland ilmastointikanavien nuohous ilmastointilaitteiden korjaus koneellinen ilmanvaihto koneellisen ilmanvaihdon puhdistus koneelliset ilmastoinnit eristykset eristystyöt hanan vaihto kaukolämpösiirrin kaukolämpövaihdin keittiöhanan vaihto kiiminki kylpyhuoneen lvi-työt lvi-asentaja lvi-tarvikkeet putkiasennukset lvi-urakointi lämminvesivaraajan asennus lämmitysjärjestelmien uusiminen lämmitysjärjestelmät putkien eristys putkityöt sähkökattila sähkökattilan asennus sähkökattilat viemäröinnit öljykattiloden vaihdot ilmamäärien mittaus ilmamäärien säätö ilmanvaihtiokanavien huoltoa ilmanvaihtoasennukset ilmanvaihtoasennus ilmanvaihtokanavien huolto ilmanvaihtokanavien puhdistukset ilmanvaihtokone ilmanvaihtokoneen osat ilmanvaihtokoneen osia ilmanvaihtokoneet ilmastointi säädöt ilmastointihuollot ilmastointihuoltoa ilmavaihtokoneiden huolto iv asennukset iv huolto iv kanavien puhdistus iv koneet iv mittaukset iv palvelut iv säädöt lmastointityöt hormien kartoitus hormien kartoitus helsinki hormien korjaus furanflex menetelmällä. ilmanvaihto hormienvuoraus hormienvuoraus helsinki hyvinkää hämeenlinna ilmahormien kartoitukset ilmahormien kartoitukset helsinki ilmahormien kartoitus ilmahormien kartoitus helsinki ilmahormien korjaukset ilmahormien korjaukset helsinki ilmanvaihto helsinki ilmanvaihtoa helsinki ilmanvaihtohormien korjaus ilmanvaihtohormien korjaus helsinki ilmanvaihtojärjestelmien mittaus ilmanvaihtojärjestelmien mittaus helsinki ilmanvaihtojärjestelmien säätö ilmanvaihtojärjestelmien säätö helsinki ilmanvaihtolaitteistojen ilmavirtojen säätö ilmanvaihtolaitteistojen ilmavirtojen säätö helsinki ilmanvaihtolaitteistojen painekoe ilmanvaihtolaitteistojen painekoe helsinki ilmanvaihtolaitteistojen puhdistus ilmanvaihtolaitteistojen puhdistus helsinki ilmastointipuhdistukset ilmastointipuhdistukset helsinki järvenpää kauniainen kerava kirkkonummi rasvahormien puhdistus rasvahormien puhdistus helsinki rasvakanavien puhdistukset rasvakanavien puhdistuksia helsinki rasvakanavien puhdistus helsinki riihimäki savuhormien kartoitukset savuhormien kartoitukset helsinki savuhormien korjaukset savuhormien korjaukset helsinki savuhormien korjaus savuhormien korjaus helsinki sipoo turku tuusula agri led light valaisimet arntjen nostoikkunat automaattiset eläinten ruokintalaitteet betoniritilät flygt lietepumput flygt pumppaamot flygt uppopumput fog agroteknik gea farm technologies gea lumitherm greten betoniritilät iq-lypsin irtorehusiilot juottoautomaatit karjan ruokintalaitteet karjarakennukset karjatilojen valaisimet korvausilmaluukut l-elementit laakasiilot lannanpoistojärjestelmä lannanpoistojärjestelmät lannanpoistolaitteet lietepumput lietesäiliön suojaverkko lietesäiliön verkkoaita lietesäiliöt lumitherm lypsyjärjestelmät lypsykoneet lypsylaitteet maatalouden rakennustyöt maatalousrakennusten betonielementit maatalousrakennusten elementit maatalousrakennusten elementtejä maatalousrakennusten kattorakenteet maatalousrakennusten nostoikkunat maatalousrakennusten valaisimet maatalousrakennusten valaisinjärjestelmät maatalousrakentaminen maatalousrakentamista maatilarakennusten ilmanvaihtojärjestelmät maatilarakennusten korjaukset maatilarakennusten nostoikkunat maatilarakentaminen maatilojen rakennustyöt merlo kurottajat mestarikasvattamo mestaripihatto navetan valaisinjärjstelmät navettarakennusten valaisimet navettarakentaminen pihattokalusteet rehusiilot reventan hormit ruokintalaitteet sikalakalusteet sikalalaitteet sikalan lannanpoistojärjestelmä suojaverkko lietesäiliöön tuotantorakennukset tuotantorakentaminen uppopumput vasikanjuottoautomaatit
ThyssenKrupp - Alumiinin ammattilainen