Ilmanvaihto

Hakusanalla ilmanvaihto löytyi 980 yritystä
Haun tarkentaminen on suositeltavaa.

Talo pitkästä tavarasta vai paketista?

Uusi ja oma omakotitalo on monen haave. Juuri itselle sopivan talon rakennustavan miettiminen alkaa siitä kuinka paljon osaa itse tehdä ja kuinka paljon on aikaa. Tarjolla on monia vaihtoehtoja. Talon voi rakentaa kokonaan itse alusta alkaen, ostaa talopaketin tai sitten talon voi ostaa avaimet käteen –kaupalla.

Vaihtoehtoja löytyy talopaketeistakin. Precut –talopaketti sopii ihmiselle, jolla on kykyä ja halua rakentamiseen. Precut – talopaketissa tilaaja rakentaa talon valmiiksi mitoitetusta ja määrämittaan sahatusta puutavarasta työmaalla. Rakennustaitoa omaamattomalle elementtitalo on varmempi valinta. Siinä ostajan kontolle jää talon sisäosien rakentaminen ja sisustaminen.

Elementtitaloissa on siirrytty parikymmentä vuotta sitten suosiossa olleista pienelementeistä suurelementteihin. Samalla huoneen korkuisten elementtien pituus on kasvanut alle kahdesta metristä jopa 12 metriin. Elementeillä tehdään talon runkoon ulkoseinät, väliseinät, ala- ja yläpohjat. Aikaa vieviä kattotöitä ei tilaajan myöskään tarvitse tehdä. Elementit nostetaan paikalleen nosturin avulla. Elementtitalot vaativat tilaajalta ennen talon toimittamista ainoastaan talopaketin valinnan ja sähkökuvien toimittamisen, jotta sähköputket saadaan asennettua elementtien sisään jo tehtaalla eivätkä sähkötyöt jää paikan päälle tehtäväksi.

Aikataulu ja kustannukset

Jos talon rakentaa pitkästä tavarasta, rakentamisen aikataulu venyy helposti 2-3 vuoteen ja tällöin työtunteja kertyy noin 4 000. Tämä aikataulu edellyttää jo ammattimaisia pääurakoitsijoita. Talopaketin valinnut pääsee muuttamaan asuntoon 1,5-2 vuoden jälkeen, mutta omia työtunteja projekti vie silti noin 3 000, jos kaikki talopaketin ulkopuolelle jäävät työt tehdään itse.

Huomioitavaa on myös se, että talopakettitarjous kattaa vain 25-35 % rakennusprojektin kokonaiskustannuksista. Monelle talopaketin ostajalle ilmenee yllätyksiä matkan varrella. Yleisin näistä taitaa olla se, että vesikatto on asennettu paikoilleen, mutta yläpohjan lämmöneristystä ei ole asennettu. Työkaluja pääsee siis myös käyttämään, vaikka valitsisikin vaihtoehdoksi valmiin talopaketin.

Valmistalopaketin etu on se, että rakentamisprojektiin ei mene aikaa vaan talo valmistuu nopeasti. Tontin osto, lupien hakeminen ja pohjan rakentaminen kuuluvat talopaketin tilaajan vastuulle, mutta talofirma hoitaa loput. Talopakettia harkitsevan on myös paljon helpompi määrittää tarkat kustannukset, sillä talopaketilla on tarkka hinta. Pitkästä tavarasta rakentava sen sijaan pystyy ainoastaan arvioimaan lopullisen hinnan ja usein sekin valitettavasti ylittyy useammalla tuhannella eurolla.

Prosessi

Sekä valmiin talopaketin että pitkästä tavarasta rakentavan rakennushanke alkaa tontin ostamisella. Usein talopaketin ostaja valitsee ensin talon, mutta suositeltavampaa olisi valita tontille talo. Tontille pitää myös rakentaa tie, sähkölinjat ja tarkistaa onko alueella jo kunnallistekniikka. Radonsäteilyä epäilevän kannattaa ottaa yhteyttä Säteilyturvakeskukseen. Useissa tilanteissa rakennuspaikan maaperästä kannattaa tehdä pohjatutkimus. Ellei taloa osta pientalourakoitsijalta ”avaimet käteen” –ajatuksella itse rakentavan täytyy hankkia rakennusluvan lisäksi pääurakoitsijat eli arkkitehtitoimisto, sähkö-, LVI- ja rakennesuunnittelija. Talopaketin ostajilla talopakettien toimittajat huolehtivat näistä. Maapohjan kuntoon laittamisen jälkeen seuraava vaihe on runkotyöt. Pitkästä tavarasta rakentava tekee ne itse, mutta talopakettiin päätynyt saa ne tehtaalta valmiina. Talopakettiin kuuluu vähintään rakennuksen rungon, vesikaton toimittaminen sekä asentaminen. Talopakettia myyvä yritys pitää myös huolen siitä, että rakennusaineita, rakennustarvikkeita ja tarvittavia maaleja löytyy talopaketin mukana tulevien tarvikkeiden joukosta.

Talopaketeistakin löytyy eroavaisuuksia. Jotkut talot rakennetaan paikan päällä oikeaan pituuteen katkotusta puutavarasta ja toiset rakennetaan laajimmillaan sisä- ja ulkopintoja myöten valmiista tilaelementeistä. Lähtökohtaisesti talopaketti sisältää talon ulkoseinäelementit, joita toimitetaan eri valmiusasteilla. Pienelementtitalossa ikkunat asennetaan vasta työmaalla mutta suurelementtitaloissa ikkunat, ovet, eristystyöt, ulkoverhous ja pellitykset ovat jo tehtaalla asennettu. Runkoratkaisujen lisäksi on olemassa muunlaisia talopaketteja kuten esim. tilaelementtitalopaketti, joka kattaa miltei jo kaikki rakennustyöt. Se kootaan tehtaalla valmiiksi, ja tuodaan sitten kahdessa tai kolmessa osassa työmaalle. Sisustusta vaille oleva tilaelementti on helppo tapa rakentaa. Valmiissa tilaelementtitalossa on pinnoitteet, ilmanvaihto ja sähkö- sekä LVI-työt tehty. Myös sisustustyöt asiakas voi saada halutessaan talopaketin toimittajalta. Valintojen mukaan esim. kylpyhuoneet ja saniteettitilat on tehty jo tehtaalla valmiiksi. Tilaelementtitalo rakentuu työmaalla asumiskuntoon päivässä.

Tulevaisuuden näkymät

Rakennustutkimus RTS Oy:n mukaan talopakettien osuus uusista omakotitaloista on jo noin yli 60 %. Suurena syynä tähän on käden taitojen katoaminen, mutta myös aikatauluongelmat. Talon rakentaminen vaatii perheeltä paljon. Vähintään vuoden ajan suurin osa vapaa-ajasta vietetään tontilla. Tilanne voi olla myös taloudellisesti haastava, useissa tapauksissa entinen asunto joudutaan myymään uuden rahoittamiseksi. Tällöin joudutaan pohtimaan ratkaisuja väliaikaiseen asumiseen. Talon rakentaminen on myös varmuudella yksi palkitsevimmista työkohteista. Kaikille se ei kuitenkaan sovi, sillä omaa osaamista ja taloudellisia resursseja helposti yliarvioi. Harva on myöskään valmistautunut työmaalla tapahtuvien myöhästelyjen aiheuttamiin lykkäyksiin ja viivästyksiin.

Lähde:
http://www.rakennaoikein.fi

Tulokset 1 - 50 | Sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Järjestä hakuarvon | nimen | paikkakunnan | toimialan | tietomäärän mukaan

1. 

Eskon Oy

HELSINKI

Puh. (09) 863 4161
Faksi (09) 8673 8271
Eskon Oy on hormien korjauksiin ja betonirakenteiden injektointikorjauksiin erikoistunut yritys. Eskon Oy tekee modulisavupiippuja kaikki tarvittavat erikoisosat takkojen ja öljypannujen liitoksiin om..

Lukittu hakusana Ilmanvaihto

BETONITÖITÄ
ILMASTOINTITÖITÄ
INJEKTOINTITÖITÄ JA INJEKTOINTITARVIKKEITA..

http://www.eskon.fi
2. 

Warla Trade Oy

VANTAA

Puh. 029 006 180
Faksi 029 006 1180
Olemme Indutrade Oy -konserniin kuuluva lämmitys- ja vesihuoltotarvikkeiden maahantuontiin ja markkinointiin erikostunut yritys. Tuotteemme ovat suunattuja LVI-asennusliikkeille ja teollisuudelle. Laa..

LVI-TARVIKKEITA JA LVI-MATERIAALEJA

http://www.warlatrade.fi
3. 

Peltityöt Kuula Oy

NUMMELA

Puh. (09) 225 2000
Puh. 040 500 9415
Peltityöt Kuula Oy on vuodesta 1994 toiminnassa oleva, luotettava ja laadukas ilmastointitöitä tarjoava yritys. Toimenkuvaamme kuuluvat myös peltityöt. - Ilmanvaihtotyöt & urakointi - Tarvikemyynti,..

ILMASTOINTITÖITÄ
KAASUJA, KAASULAITTEITA JA KAASUTARVIKKEITA
PELTISEPÄNLIIKKEITÄ

http://www.peltityotkuula.fi
4. 

LVI-Ropponen Oy

HYVINKÄÄ

Puh. 0207 229 500
Puh. 040 701 3334
LVI-Ropponen Oy on vuonna 1985 perustettu LVI-alan urakointiyritys. LVI-urakointi, putkiremontit, putkisto- ja linjasaneeraukset sekä uudis- ja remontointikohteet. Urakoinnin lisäksi LVI-suunnit..

LVI-ASENNUKSIA JA LVI-KORJAUKSIA
LVI-SUUNNITTELUA
LVI-TARVIKKEITA JA LVI-MATERIAALEJA..

http://www.lviropponen.fi
5. 

Hyvinkään Hanavalinta Oy

HYVINKÄÄ

Puh. (019) 451 145
Puh. 0400 451 280
Olemme LVI-alan palveleva erikoisliike. Meiltä saat kaikki laitteet ja tarvikkeet kotisi lämmitykseen, ilmastointiin ja kylpyhuoneesi kalustamiseen. Edustamme tunnettuja laatumerkkejä. Tule myymäläämm..

ILMALÄMPÖPUMPPUJA JA LÄMPÖPUMPPUJA
KYLPYHUONEKALUSTEITA JA KYLPYHUONETARVIKKEITA
LVI-TARVIKKEITA JA LVI-MATERIAALEJA

http://www.hanavalinta.fi
6. 

Stravent Oy

ESPOO

Puh. (09) 4241 3630
Puh. 0400 601 274
Faksi (09) 4241 3631
Stravent Oy on 1984 perustettu, menestyvä ja asiakkaiden arvostama täyden palvelun ilmastointiratkaisujen toimittaja, joka valmistaa, maahantuo, markkinoi ja myy energiataloudellisia, äänettömiä ja ve..

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA

http://www.stravent.fi
7. 

Energent Oy

ILMAJOKI

Puh. (06) 424 0300
Faksi (06) 424 7303
Energent Oy on vuonna 1982 perustettu yritys ja olemme nykyään osa Sopvalm -konsernia. Olemme erikoistuneet ilmastointi- ja lämmöntalteenottolaitteiden valmistukseen. Ilmastointijärjestelmämme pitää..

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA

http://www.energent.fi
8. 

Greenpipe Oy

VANTAA

Puh. 0290 801 100
Greenpipe Oy on vuonna 1994 perustettu, valtakunnallisesti toimiva LVISA-alan asiantuntijayritys, jonka keskeisenä toimialana ovat julkisten rakennusten LVISA-urakointi ja -huoltopalvelut sekä taloyht..

LVI-ASENNUKSIA JA LVI-KORJAUKSIA
PUTKITÖITÄ
SÄHKÖALAN TÖITÄ

http://www.greenpipe.fi
9. 

Are Oy

VANTAA

Puh. 020 530 5500
Faksi 020 530 5600
Are on 100-vuotias edistyksellinen ja palveleva talotekniikkatalo. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistön ylläpidon palvelut takaavat asiakkaidemme tilojen energiatehokkuuden ..

ILMASTOINTITÖITÄ
KIINTEISTÖPALVELUJA
RAKENNUSSANEERAUSTA..

http://www.are.fi
10. 

Suomen Ilmastointi ja Savunpoisto Oy

MUURAME

Puh. 0208 300 101
Faksi 0208 300 201
Tehokasta valtakunnallista palvelua vuosien kokemuksella ilmastointiin sekä savunpoistoon! Ainoana Suomessa uusien EU-testausstandardien mukainen hyväksytty testaus maksimiolosuhteissa. Huoltoso..

ILMASTOINTITÖITÄ
SAVUNPOISTOJÄRJESTELMIÄ
ILMANVAIHTOJÄRJESTELMIEN PUHDISTUSTA JA TARKASTUSTA

http://www.sissit.com
11. 

Ilmastointipalvelu Piipputiimi Oy

KUOPIO

Puh. 0400 882 423
Puh. 0400 314 577
Ilmanvaihtohuolto, ilmastointihuolto, ilmastointikanavan puhdistus, ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmanvaihdon säätö, ilmanvaihdon säädöt, ilmamäärien mittaukset, ilmanvaihdon vikapäivystys, ilmanvai..

ILMASTOINTITÖITÄ

12. 

EP:n ilmastointiasennus

NURMO

Puh. 0400 869 372
Puh. 050 434 7201
Ilmastointiasennukset, säädöt ja huollot yksityisille sekä yrityksille. Lisäksi rakennuspeltityöt. Toimi-alueena Etelä-Pohjanmaa. Ota yhteyttä ja kysy lisää! • Ilmastointiasennukset, -säädöt ja huollo..

ILMASTOINTITÖITÄ
LVI-ASENNUKSIA JA LVI-KORJAUKSIA
PELTISEPÄNLIIKKEITÄ

13. 

A Niemi Engineering Oy

LAPPEENRANTA

Puh. (05) 419 0477
Faksi (05) 419 0471
Tarjoamme mm. seuraavanlaisia palveluita: - LVI-suunnittelu: lämmitys, vesi ja viemärit, ilmanvaihto ja ilmastointi, pölynpoisto - Kylmätekninen suunnittelu - Prosessiputkistojen, höyry- ja lauh..

INSINÖÖRITOIMISTOJA
LVI-SUUNNITTELUA
TALOTEKNIIKKAA

14. 

Ilmastointi Kotikumpu Oy

OULU

Puh. 0400 586 085
Faksi (08) 531 8474
ilmanvaihdon kokonaisurakointi osien valmistus säätö ja mittaus huolto ja korjaustyö Ilmanvaihtoa, ilmastointi, koneelliset ilmastoinnit, koneellinen ilmanvaihto, ilmastointilaitteiden huolt..

ILMASTOINTITÖITÄ

15. 

IV Spesialistit Oy Ab

KOSKENKYLÄN SAHA, Loviisa, Lovisa

Puh. 0400 921 727
Me tarjoamme ilmastointialan kaikki palvelut yli 10 vuoden kokemuksella. Toimialueemme on Etelä-Suomi, Itä-Uusimaa Vi erbjuder alla tjänster inom ventilationbranschen, med över 10 års erfarenhet...

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA
ILMASTOINTITÖITÄ

16. 

IV-Asennus Ovaska Oy

IMATRA

Puh. 0400 559 843
Olemme Kaakkois-Suomessa toimiva ilmastointialan erikoisliike. Toimintaamme kuuluvat monipuoliset ilmastointialantyöt asuin-, liike-, teollisuus- ja julkisrakentamisessa. Autamme mielellämme niin pien..

ILMASTOINTITÖITÄ

17. 

Kirkkonummen Ilmastointi Oy

KIRKKONUMMI

Puh. 0500 441 441
Kirkkonummen Ilmastointi Oy on 1984 perustettu, ilmanvaihtoasennuksiin erikoistunut yhtiö. Toimintamme keskittyy Uudellemaalle. Toimintaamme kuuluu kaikki ilmanvaihtoon liittyvät työt kuten suunnittel..

ILMASTOINTITÖITÄ
KIINTEISTÖPALVELUJA

18. 

Ivaso Oy

FORSSA

Puh. 040 839 4929
• Ilmastointisennukset • Ilmamäärien mittaukset ja säädöt • Huollot ja vuosihuoltosopimukset • Ilmanvaihtokanavien puhdistukset • Ilmanvaihto-osat ja-koneet Ota yhteyttä! Juha Soinin..

ILMASTOINTITÖITÄ

19. 

Pemco Oy

HOLLOLA

Puh. (03) 887 410
Faksi (03) 887 4141
Pemco Oy on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut teollisuuden jäähdytys- ja ilmastointikoneiden valmistukseen. Pemco on ilmankäsittelyn ja jäähdytyksen asiantuntija. Pemco Oy on perustettu vu..

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA
KYLMÄKONEITA, KYLMÄKONELAITTEITA JA KYLMÄKONEASENNUKSIA

20. 

LVI-asennus J.Järvinen

KIIMINKI

Puh. 040 724 5686
Lvi-asennus J. Järvinen tekee omakotitalojen ja isompienkin kiinteistöjen pienimuotoisia lvi-töitä Oulun seudun talousalueella. Lvi-työt asiakkaan ehdoilla! - Putkiurakointi; LVI –urakointi, Ilmanvaih..

LVI-ASENNUKSIA JA LVI-KORJAUKSIA

21. 

Suomen Hormistosaneeraus Oy

SOMERO

Puh. 0400 531 519
Faksi (02) 748 7120
Hormienkorjaus Furanflex menetelmällä, sekä putkitamalla ja massaamalla. Ilmanvaihtolaitteistojen puhdistukset, ilmavirtojen säädöt ja painekokeet Rasvakanavien puhdistukset Savu- ja ilmahormien k..

ILMASTOINTITÖITÄ

22. 

Mestarifarmi Oy

LAPINLAHTI

Puh. 0400 166 660
Faksi (017) 767 0330
Mestarifarmi on maatilarakentamisen asiantuntija. Tehokkaat, käytännölliset ja räätälöidyt ratkaisut sisältävät paitsi itse rakenteet myös suunnittelun ja asennuksen. Tuotevalikoimamme kattaa kaik..

BETONIA JA BETONITUOTTEITA
RAKENNUSLIIKKEITÄ
RAKENNUSSANEERAUSTA

23. 

SP Steelpaint Oy

HUMPPILA

Puh. (03) 437 8747
Puh. 050 523 8375
Faksi (03) 437 8812
Aloitimme toimintamme 1. 1. 2002 täysin uusissa tuontantotiloissa, jossa koko pintakäsittelyprosessi tapahtuu samassa rakennuksessa alusta loppuun: • Esikäsittely, jossa sijaitsee höytypesu, teräsr..

PINTAKÄSITTELYÄ

24. 

Itä-Suomen Ilmastointipalvelu Oy

JOENSUU

Puh. 020 779 0710
Puh. 0400 729 634
Faksi 020 779 0717
Itä-Suomen Ilmastointipalvelu Oy:n keskeisimpänä tavoitteita on tuottaa asiakkailleen puhtaampaa ja parempaa sisäilmaa. Hoidamme asiantuntevasti ja laadukkaasti: Teollisuuskiinteistöjen ja liikera..

ILMASTOINTITÖITÄ

25. 

Fläkt Woods Oy

TURKU

Puh. 020 442 3000
Faksi 020 442 3010
Tuotemerkit Activent - suutinkanava Miniduct - laivakanavajärjestelmä IRIS-S - säädin Veloduct - kanavatuotteet Lapinleimu - päätelaitteet Centrimaster - puhallin Ex..

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA

26. 

Pohjois-Savon Ilmanvaihto Oy

KUOPIO

Puh. 020 7931690

LVI-ASENNUKSIA JA LVI-KORJAUKSIA

27. 

Ilmanvaihto Tulonen Matti Oy

RAISIO

Puh. (02) 439 7783
Faksi (02) 439 7783

ILMASTOINTITÖITÄ

28. 

Suomen Ilmanvaihto Store

TURKU

Puh. 040 965 4332

LVI-ASENNUKSIA JA LVI-KORJAUKSIA

29. 

Suomen Ilmanvaihto ja Huoltopalvelut Oy

LAHTI

Puh. 040 750 6429

LVI-ASENNUKSIA JA LVI-KORJAUKSIA

30. 

LVA-Ilmastointi Oy

KERAVA

Puh. 0400 420 927

ILMASTOINTITÖITÄ

31. 

LVI-insinööritoimisto A Mustonen Oy

KAJAANI

Puh. (08) 613 0156
Puh. 0500 680 548
32. 

Putkinippa Ky

KARHULA

Puh. 0400 659 858
Faksi (05) 2606 216
33. 

Swegon ILTO Oy

KAARINA

 In English
Puh. (02) 210 5111
Faksi (02) 210 5150

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA

34. 

Jormita Oy

KAARINA

Puh. (02) 243 3854

MITTAUSLAITTEITA JA TUTKIMUSLAITTEITA

35. 

Oulun Ilmastointi ja Eristys Oy

OULU

Puh. 020 730 2030
Puh. 0400 683 266
Faksi (08) 348 872

ILMASTOINTITÖITÄ

36. 

Härmän LVI-Tekniikka Oy

HÄRMÄ

Puh. 040 180 1120

LVI-ASENNUKSIA JA LVI-KORJAUKSIA

37. 

Ensto Oy

PORVOO

Puh. 0204 7621
Faksi 0204 762 753

SÄHKÖASENNUSTARVIKKEITA

38. 

Virranta-yhtiöt

VUORELA

Puh. 0207 980 480
Puh. 0207 980 482
Faksi 0207 980 481

ILMASTOINTITÖITÄ

39. 

Insinööritoimisto Reijo Patronen Oy

HELSINKI

Puh. (09) 530 8900
Faksi (09) 5308 9022
40. 

RJF Ilmastointi Oy

VALKEAKOSKI

Puh. 045 122 9888
Puh. 045 122 6663

ILMASTOINTITÖITÄ

41. 

Ilmastointi Ässät Oy

TIKKAKOSKI

Puh. 040 722 2223

ILMASTOINTITÖITÄ

42. 

Rakennus Siirilä Ay

KOKKOLA

Puh. (06) 831 8826
Faksi (06) 831 8840

RAKENNUSLIIKKEITÄ

43. 

Sahantien Saneerauspalvelu Tmi

MELLILÄ

Puh. 044 079 0752

ILMASTOINTITÖITÄ

44. 

Suomen Puhdasilma Oy

SIIKAINEN

Puh. 040 593 1054
Faksi (02) 552 6143

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA

45. 

Chiller Oy

TUUSULA

 In English по-русски På svenska
Puh. (09) 274 7670
Faksi (09) 2747 6777

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA

46. 

Jokke-Koneistus Oy

ÄHTÄRI

Puh. (06) 533 0916
Faksi (06) 533 0341

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI

47. 

Recair Oy

VANTAA

Puh. 029 006 120
Faksi 029 006 5832

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA

48. 

Regiteck Oy

HELSINKI

Puh. 020 743 8888
Faksi 020 743 8889

ILMASTOINTITÖITÄ

49. 

SK Tuote Oy

MUSTASAARI

Puh. 020 123 3200
Faksi 020 123 3218

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA
KIINNITYSTARVIKKEITA

50. 

Siivoustekijät Oy

KOKKOLA

Puh. (06) 822 5222
Faksi (06) 832 2047

Tulokset 1 - 50 | Sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Järjestä hakuarvon | nimen | paikkakunnan | toimialan | tietomäärän mukaan

Elpac Oy
ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy
Tilauspuusepäntyöt, messurakentaminen - Messurakenne Oy
Mascus Facebookissa
Maiju Tapiolinna eduskuntaan!
Lue lisää
(1/54)
ilmanvaihto ilmastointi ilmastointityöt lvi jäähdytys jäähdytyslaitteet lvi-asennus putkimies ilmankäsittely ilmastointilaitteet sisäilma lämmitys ilmastointiurakointi uusimaa linjasaneeraus lvi-urakointi putkiremontti ilmastointilaitteita espoo helsinki vantaa ilmastointitöitä lvi-työt ilmastointihuolto lattialämmitys lämminvesivaraaja lämmitysjärjestelmä puhallin putki sähkökattila lohja peltisepänliike pääkaupunkiseutu aurinkolämpö energiatodistus jäteveden käsittelyjärjestelmät kylpyhuoneremontti lvi-huolto lvi-tarvikkeet lvi-tuotteita putkistosaneeraus uppopumput hyvinkää ilmastointikoneita lvi-asennuksia lvi-huollot lvi-töitä lämpöpumppuja putkitöitä riihimäki sähkökattilat palopelti ilmastointikoneet puhaltimet lvi-suunnittelua sähköurakointi ilmastointityö kiinteistöhuolto kuntoarvio sukitus ilma ilmastointikanavien puhdistukset ilmamäärien mittaukset ilmanvaihdon puhdistus ilmanvaihtokanavien puhdistus ilmanvaihtoa ilmastointilaitteiden huolto ilmanvaihtotyöt ilmanvaihtotöitä ilmastointiasennukset ilmastointiasennus kirkkonummi ilmaspuhdistimet ilmastointilaite kaivo lattiakaivo lämpöpumppu pelletti pumppu putkisto suodatin termostaatti venttiili vesilukko vesimittari 09 aga nummela argon asetyleeni erikoiskaasut tilattuna gronigon happi hiilidioksidi hiilihapotuslaitteen aqvia täyttöpulloja hitsauksen peruskaasut uusimaa hitsaustarvikkeita teollisten kaasujen vuokrasopimukset nummela ikkunapeltejä ilmanvaihtourakat iv iv-työt iv-urakointi kattoturva kattoturvatuotteet konesaumakatot konesaumakattoja nummela kouruja kuparipellit kuparipelti kupariset pönttöuunit nummela mison nummela peltikatot peltikattoja peltikourut peltilistoja peltituotteiden myynti nummela perinteiset pönttöuunit pönttöuuneja pönttöuuni rakennuspellitykset rakennuspelti rakennuspeltityöt sadevesijärjestelmiä sadevesijärjestelmät seoskaasut peltityö kuula oy nummela sinkittyt peltiuuni teollisuusilmastoinnit tilaan mitoitetut pönttöuunit vesipeltejä ilmanvaihtolaitteet kaukolämpö keittiö- ja kylpyhuonehanat kiertovesipumput komposti-wc kura-altaat kylpyammeet käyttövesi lvi-ropponen lvi-suunnittelu lämmityskattilat lämmitysratkaisut lämpö lämpöjohto maalämpö perusparannus poreammeet putkiasentaja putkistoremontti putkisuunnittelu rakennuslupakuvat rakennussuunnittelu varaajat venttiilit vesijohto öljypolttimet öljysäiliöt altaat altaita cristina fm mattsson franke gustavsberg gustavsberg nurmijärvi hana hyvinkää hanat hanavalinta hanoja hansgrohen höyrykaappeja ido ilmalämpöpumppuja jokela jäspi jäteveden käsittelyjärjestelmiä jätevesijärjestelmät keittiöhana kvv-vastaava kylpyammeita kylpyhuonekaluste kylpyhuonekalusteet kylpyhuonetarvikkeet lattialämmitystä liesikupuja lvi hyvinkää lvi jokela lvi nurmijärvi lvi rajamäki lvi riihimäki lvi tarvikkeita lvi-asennusta lvi-huoltoa lvi-materiaalit lvi-putkia lvi-remontit lvi-remontteja lvi-remontti lvi-saneeraukset lvi-saneerauksia lvi-saneerausta lvi-tarvikkeita lvi-tuotteet lämminvesivaraajia lämmityskattiloita lämpöpumput maalämpöpumppuja macro nerian nibe nurmijärvi poreammeita putkiasennuksia putkiasennusta putkihuoltoa putkiremontteja putkisaneerauksia putkisaneerausta rajamäki reginox rej design sadevesikaivo sadevesiputki sanka stalan suihkuhana suihkukaapit suihkukaappeja suihkukaappi suihkunurkat suihkuseiniä temal vesipumppu vessanpytty viemäröintituotteita wc hyvinkää wc-istuimia öljykattila öljypolttimia basic biddle ca ca 2 city csha df doorflow ecce fancoils frenger fresh hagab hotellimoduuli huonesäätöjärjestelmät ikkunapenkkimoduuli ilmaverho ilmaverhoja ilmaverhokoneet ilmaverhot indac indact induforce intact jakob jäähdytyslaite jäähdytyspalkit jäähdytyspalkki kasetit kasetti kattosäteilijä kattosäteilijät kerrostava kuristimet kuristin modul optimal optimal moduuli oviverho oviverhoja oviverhokone oviverhokoneet oviverhokoneita oviverhot palokaasu palokaasut palokaasutuote palokaasutuotteet palopellit piennopeuspäätelaite piennopeuspäätelaitteet puhallinkonvektorit puhallinpattereja puhallinpatteri puhallinpatterit päätelaitteet s - 11 s - 44 s - 55 s - induct savukaasutuote savukaasutuotteet savupellit savupelti savurajoitin savurajoittimet spe str 11 stravent strf 11 suutinkonvektorit sääsuoja sääsuojat vasaterm vasatherm vasatherm finland wasaterm wasatherm äänetön eg-ilmastointilaitteet egk-kattokojepaketti egp-pystymalli egx-malli ilmajoki ilmanvaihteenlaitteita ilmanvaihtokoneita ilmastointijärjestelmät ilmasulut imukatos aik isot ilmastointikoneet itsesulkeutuva säleikkö ais kanavatuotteet lumisuojasäle lumisuojasäle alsj lämmityslaitteet lämmön talteenotto lämmöntalteenotto millenier pienet ilmastointikoneet sulkupellit sulkupelti asp-k suodatinosat aso-lp suodatinosat asop-pp suomi säätöpelti -tiivis asp säätöpelti ass tuloilmavaluttaja etv ulkosäleikkö aus ulkosäleiköt ulospuhallushajoitin audm ulospuhallushajoitin auh ulospuhallushajoitin aups ventier enersaver kattiloiden asennus kattiloiden huolto kaukolämpökattiloiden huolto kaukolämpölaitteiden asennus lvi-saneeraus lvi-urakoinnit lvis-palvelu lvis-urakointi lämmitysenergia lämpöpumppujen asennus oulu pientalojen lvi-suunnittelua sisäilmaongelmat sähköasennukset sähkölaitteiden turvallisuus taloyhtiöt are talotekniikka asennusliike asentaja asiantuntijapalvelut atk-kaapelointi automaatio automaatiota elinkaari energian käytön optimointi energiansäästö huolto ja ylläpito huoltokirjat huoltopalvelut hybridi hälytyslaite ilmanvaihtojärjestelmä ilmastointijärjestelmä instrumentointi iv-tekniikka järjestelmätuote jäähdytystekniikka kaapelointijärjestelmät kaasusammutus keittiöremontti kenttäinstrumentointi kiinteistö kiinteistöhyvinvointi kiinteistön ylläpito kiinteistönhuolto kiinteistöpalvelu kiinteistötekniikka kokonaisvaltaiset ylläpitosopimukset korjaus korjausrakentaminen kulunvalvontajärjestelmät kunnossapito kunnossapitopalvelut kuntokartoitus kylmälaite kylmäpalvelu käyttövesiputki laajakaistaverkot lemminkäinen lemminkäinen talotekniikka linjasaneeraukset lvi-työ lvi-urakka lvis-asennus lvis-työ lvis-työt lvis-urakka lvisaj lvisak-urakka mobiiliverkot murtovalvonta paloilmaisin paloilmoitin paloilmoitinjärjestelmät paloilmoitinkeskus paloilmoitinliike palosuojaus paloturvallisuus palovaroitin palovaroitus pienrakentaminen pinnoitus projektinjohto prosessiautomaatioasennukset prosessisähköistys putkisaneeraus putkistouudistus putkityö putkiurakointi rakennustekniset työt rakennustyöt rakentaminen remontit remontteja remontti rikos- ja kulunvalvonta rikosilmoitusjärjestelmät sairaalatekniikka savunpoistojärjestelmät sprinkleri sprinklerijärjestelmä sprinklerisuunnittelu sprinkleritöitä sprinkleriurakointi suunnittelu sähköasennus sähköistys sähköjärjestelmä sähkömies sähkötekniikka sähkötyö sähkötyöt sähkötöitä talotekniikan modernisoinnit talotekniikka talotekniikkaurakointi tekmanni tekninen korjaus tekninen tuote tekniset järjestelmät tekniset manageerauspalvelut telejärjestelmät teletekniikka teletöitä teleurakointi televerkot teollisuusilmanvaihto teollisuuspalvelut tiedonsiirtoverkot turun rakennusputki turvajärjestelmä turvajärjestelmät turvatekniikka urakka urakointi valvomoiden käyttö vesi ja viemäri videovalvontajärjestelmät viemäri viemärijärjestelmä ylläpitosopimukset huolto huoltosopimukset huoltosopimuksia ilmankäsittelyä ilmastointia ilmastointikanavien kuvaukset ilmastointikanavien puhdistuussuunnitemat iv-järjestelmiä iv-järjestelmä iv-järjestelmät puhdistus pölyisyyksien mittaukset savua savunpoisto savunpoistoa sis sisäilmanpuhdistus sisäilmanpuhdistusta sisäkattojen puhdistukset sp-huollot sp-huolto sp-huoltoa sp-järjestelmiä sp-järjestelmä sp-järjestelmät ilmanvaihdon säädöt ilmanvaihdon säätö ilmanvaihdon vikapäivystys ilmanvaihto huolto ilmanvaihto puhdistus ilmanvaihtohuolto ilmastointikanavan puhdistus ilmastointikanavien desinfiointi kuopio nuohous pohjois-savo sisäpiiput tulisijakorjaukset asennus seinäjoki ikkunalistat seinäjoki ilmanvaihto seinäjoki ilmastoinnin säädöt seinäjoki ilmastointi seinäjoki ilmastointityöt seinäjoki lumiesteet lumiesteet seinäjoki lämmön talteenotto seinäjoki peltisepänliike seinäjoki peltityöt seinäjoki piipun pellitykset senäjoki rakennuspeltityöt seinäjoki rakennuspeltitöitä seinäjoki sadehatut seinäjoki suodatinhuollot seinäjoki säätötyöt seinäjoki elvia-kuntoarviointi elvia-kustannuslaskenta energia energiakatselmukset energiatekniikka höyryjärjestelmät insinööritoimisto kylmätekniikka kylmätekninen suunnittelu lapeenranta lappeenranta ja helsinki lauhdejärjestelmät linjasaneeraukset helsinki lvi-tekniikka paineilmaverkostot prosessiputkistojen suunnittelu pölynpoisto rakennusautomaatio sairaalakaasuputkistojen suunnittelu sukitukset viemärikorjaukset kerrostakloihin ja rivitaloihin ilmastointilaitteiden korjaus koneellinen ilmanvaihto koneelliset ilmastoinnit etelä-suomi försäljning av ventilationmaskin försäljning av ventilationsmaskiner försäljning av ventilationstillbehör ilmankäsittelylaitteet ilmankäsittelylaitteet itä-uusimaa ilmankäsittelylaitteet loviisa ilmankäsittelylaitteet porvoo ilmankäsittelylaitteet uusimaa ilmankäsittelylaitteita ilmankäsittelylaitteita itä-uusimaa ilmankäsittelylaitteita loviisa ilmankäsittelylaitteita porvoo ilmankäsittelylaitteita uusimaa ilmanmassamittaukset ilmanmassamittauksia ilmanmassamittaus ilmanvaihdon puhdistukset ilmanvaihdon puhdistuksia ilmanvaihto itä-uusimaa ilmanvaihto loviisa ilmanvaihto porvoo ilmanvaihto uusimaa ilmanvaihtotyöt itä-uusimaa ilmanvaihtotyöt loviisa ilmanvaihtotyöt porvoo ilmanvaihtotyöt uusimaa ilmanvaihtotöitä itä-uusimaa ilmanvaihtotöitä loviisa ilmanvaihtotöitä porvoo ilmanvaihtotöitä uusimaa ilmastointiasennuksia ilmastointikanavien puhdistusta ilmastointilaitteet itä-uusimaa ilmastointilaitteet loviisa ilmastointilaitteet porvoo ilmastointilaitteet uusimaa ilmastointilaitteiden huoltoja ilmastointilaitteiden myynti ilmastointilaitteiden myyntiä ilmastointilaitteiden puhdistukset ilmastointilaitteiden puhdistus ilmastointilaitteita itä-uusimaa ilmastointilaitteita loviisa ilmastointilaitteita porvoo ilmastointilaitteita uusimaa ilmastointitarvikkeiden myynti ilmastointityö itä-uusimaa ilmastointityö loviisa ilmastointityö porvoo ilmastointityö uusimaa ilmastointityöt itä-uusimaa ilmastointityöt loviisa ilmastointityöt porvoo ilmastointityöt uusimaa ilmastointitöitä itä-uusimaa ilmastointitöitä loviisa ilmastointitöitä porvoo ilmastointitöitä uusimaa ilmastointulaitteiden puhdista ilmastoitikanavien puhdistus ilmstointitarvikkeiden myynti imastointilaitteiden huollot itä-uusimaa kiinteistöjen ilmastointisaneeraukset kiinteistöjen ilmastointisaneerauksia kiinteistöjen ilmastointisaneeraus loviisa luftmassamätning luftmassamätningar nyland rengöring av ventilationaggregat rengöring av ventilationkanaler rengöring av ventilationsaggregater rengöring av ventilationskanal service av ventilationsaggregat service av ventilationsaggregater södra finland ventilation ventilation loviisa ventilation nyland ventilation porvoo ventilationsaggregat ventilationsaggregater ventilationsarbete ventilationsarbeten ventilationsinstallation ventilationsinstallationer ventilationsputsning ventilationsputsningar ventilationssanering i fastighet ventilationssaneringar i fastigheter östra nyland ilmastoinin huoltotyöt ilmastoinnin mittaustyöt ilmastoinnin säädöt ilmastointityöt imatra imatra iv saneeraus ilmastointi saneeraus kymenlaakso ilmanvahidon nuohous ilmanvaihdon parannus ilmanvaihdon puhditukset ilmanvaihdon uusinta ilmvanhaihtoasennus jätevesiratkaisut ilmamäärien mittaus ilmamäärien säätö ilmanvaihtiokanavien huoltoa ilmanvaihtoasennukset ilmanvaihtoasennus ilmanvaihtokanavien huolto ilmanvaihtokanavien puhdistukset ilmanvaihtokone ilmanvaihtokoneen osat ilmanvaihtokoneen osia ilmanvaihtokoneet ilmastointi säädöt ilmastointihuollot ilmastointihuoltoa ilmavaihtokoneiden huolto lmastointityöt huoneilmastointikojeita ilmalauhduttimet ilmalauhduttimia ilmankäsittelykojeita ilmanlauhdutinjärjestelmä ilmastointikojeet jäähdytyskoneet jäähdytyskoneistot jäähdytyskoneita jäähdytyspatterit kosteuden säätölaitteet lamellipatterit levylämmönvaihtimia kylmäaineille liuosjäähdytinjärjestelmä liuosjäähdyttimet liuosjäähdyttimiä lämmityspatterit lämmöntalteenottokoneet lämmöntalteenottokoneita lämmönvaihtimia lämpötalteenotto lämpötilan säätölaitteet mittauslaite mittauslaitteita moniputkilämmönvaihtimia patterit pemco oy puhaltimia tarkkuusilmastointikojeita tuloilmakoneet tuloilmakoneita vedenjäähdyttimet vedenjäähdytys vedenjäähdytyskoneistoja eristykset eristystyöt hanan vaihto kaukolämpösiirrin kaukolämpövaihdin keittiöhanan vaihto kiiminki kylpyhuoneen lvi-työt lvi-asentaja lvi-tarvikkeet putkiasennukset lämminvesivaraajan asennus lämmitysjärjestelmien uusiminen lämmitysjärjestelmät putkien eristys putkityöt sähkökattilan asennus viemäröinnit öljykattiloden vaihdot hormien korjaus furanflex menetelmällä. ilmanvaihto hormienvuoraus hormienvuoraus helsinki hämeenlinna ilmahormien kartoitukset ilmahormien kartoitukset helsinki ilmahormien kartoitus ilmahormien kartoitus helsinki ilmahormien korjaukset ilmahormien korjaukset helsinki ilmanvaihto helsinki ilmanvaihtoa helsinki ilmanvaihtohormien korjaus ilmanvaihtohormien korjaus helsinki ilmanvaihtojärjestelmien mittaus ilmanvaihtojärjestelmien mittaus helsinki ilmanvaihtojärjestelmien säätö ilmanvaihtojärjestelmien säätö helsinki ilmanvaihtolaitteistojen ilmavirtojen säätö ilmanvaihtolaitteistojen ilmavirtojen säätö helsinki ilmanvaihtolaitteistojen painekoe ilmanvaihtolaitteistojen painekoe helsinki ilmanvaihtolaitteistojen puhdistus ilmanvaihtolaitteistojen puhdistus helsinki ilmastointipuhdistukset ilmastointipuhdistukset helsinki järvenpää kauniainen kerava rasvahormien puhdistus rasvahormien puhdistus helsinki rasvakanavien puhdistukset rasvakanavien puhdistuksia helsinki rasvakanavien puhdistus helsinki savuhormien kartoitukset savuhormien kartoitukset helsinki savuhormien korjaukset savuhormien korjaukset helsinki savuhormien korjaus savuhormien korjaus helsinki sipoo turku tuusula agri led light valaisimet arntjen nostoikkunat automaattiset eläinten ruokintalaitteet betoniritilät flygt lietepumput flygt pumppaamot flygt uppopumput fog agroteknik gea farm technologies gea lumitherm greten betoniritilät iq-lypsin irtorehusiilot juottoautomaatit karjan ruokintalaitteet karjarakennukset karjatilojen valaisimet korvausilmaluukut l-elementit laakasiilot lannanpoistojärjestelmä lannanpoistojärjestelmät lannanpoistolaitteet lietepumput lietesäiliön suojaverkko lietesäiliön verkkoaita lietesäiliöt lumitherm lypsyjärjestelmät lypsykoneet lypsylaitteet maatalouden rakennustyöt maatalousrakennusten betonielementit maatalousrakennusten elementit maatalousrakennusten elementtejä maatalousrakennusten kattorakenteet maatalousrakennusten nostoikkunat maatalousrakennusten valaisimet maatalousrakennusten valaisinjärjestelmät maatalousrakentaminen maatalousrakentamista maatilarakennusten ilmanvaihtojärjestelmät maatilarakennusten korjaukset maatilarakennusten nostoikkunat maatilarakentaminen maatilojen rakennustyöt merlo kurottajat mestarikasvattamo mestaripihatto navetan valaisinjärjstelmä navettarakennusten valaisimet navettarakentaminen pihattokalusteet rehusiilot reventan hormit ruokintalaitteet sikalakalusteet sikalalaitteet sikalan lannanpoistojärjestelmä sikojen ruokintalaitteet suojaverkko lietesäiliöön tuotantorakennukset vasikanjuottoautomaatit weda weda kalusteet weda ruokintalaitteet esikäsittely höyrypesu kuivatus maalaukset maalaus nosturi siltanosturi teräsraepuhallus vanumaalaamo vanumaalaamotila eristyskourut hiilidioksidimittaus ilmalämpöpumput ilmanmäärien mittaus ilmanmäärien säätö ilmanpuhdistimet ilmanvaihtojärjestelmät ilmanvaihtosuodattimet ilmastointijärjestelmien desinfiointi ilmastointisuodattimet iv-koneet iv-osat iv-tuotteet kanavien videokuvaukset kosteusmittaus maalämpöpumput puhtaampi ilma pussisuodattimet suodattimet villapintojen käsittelyt villapintojen purut äänimittaus aksiaalipuhaltimet econet järjestelmät elinkaaritaloudellisuus hengitysilma hiilikuitupyörä huippuimurit huoneistoilma ilmankosteus ilmankäsittelytekniikka ilmastointikanava ilmastointipuhaltimet ilmastointiventtiili järjestelmätuotteet jäähdytysratkaisu kanavaosa komponentit päätelaite radiaalipuhaltimet savunpoistopuhaltimet sisäilmaluokitus teollisuuspuhaltimet turbopuhallin turbopuhaltimet väestönsuojalaitteet
ThyssenKrupp - Alumiinin ammattilainen