Ilmanvaihto Hakusanalla ilmanvaihto löytyi 1064 yritystä. Haun tarkentaminen on suositeltavaa.

Talo pitkästä tavarasta vai paketista?

Uusi ja oma omakotitalo on monen haave. Juuri itselle sopivan talon rakennustavan miettiminen alkaa siitä kuinka paljon osaa itse tehdä ja kuinka paljon on aikaa. Tarjolla on monia vaihtoehtoja. Talon voi rakentaa kokonaan itse alusta alkaen, ostaa talopaketin tai sitten talon voi ostaa avaimet käteen –kaupalla.

Vaihtoehtoja löytyy talopaketeistakin. Precut –talopaketti sopii ihmiselle, jolla on kykyä ja halua rakentamiseen. Precut – talopaketissa tilaaja rakentaa talon valmiiksi mitoitetusta ja määrämittaan sahatusta puutavarasta työmaalla. Rakennustaitoa omaamattomalle elementtitalo on varmempi valinta. Siinä ostajan kontolle jää talon sisäosien rakentaminen ja sisustaminen.

Elementtitaloissa on siirrytty parikymmentä vuotta sitten suosiossa olleista pienelementeistä suurelementteihin. Samalla huoneen korkuisten elementtien pituus on kasvanut alle kahdesta metristä jopa 12 metriin. Elementeillä tehdään talon runkoon ulkoseinät, väliseinät, ala- ja yläpohjat. Aikaa vieviä kattotöitä ei tilaajan myöskään tarvitse tehdä. Elementit nostetaan paikalleen nosturin avulla. Elementtitalot vaativat tilaajalta ennen talon toimittamista ainoastaan talopaketin valinnan ja sähkökuvien toimittamisen, jotta sähköputket saadaan asennettua elementtien sisään jo tehtaalla eivätkä sähkötyöt jää paikan päälle tehtäväksi.

Aikataulu ja kustannukset

Jos talon rakentaa pitkästä tavarasta, rakentamisen aikataulu venyy helposti 2-3 vuoteen ja tällöin työtunteja kertyy noin 4 000. Tämä aikataulu edellyttää jo ammattimaisia pääurakoitsijoita. Talopaketin valinnut pääsee muuttamaan asuntoon 1,5-2 vuoden jälkeen, mutta omia työtunteja projekti vie silti noin 3 000, jos kaikki talopaketin ulkopuolelle jäävät työt tehdään itse.

Huomioitavaa on myös se, että talopakettitarjous kattaa vain 25-35 % rakennusprojektin kokonaiskustannuksista. Monelle talopaketin ostajalle ilmenee yllätyksiä matkan varrella. Yleisin näistä taitaa olla se, että vesikatto on asennettu paikoilleen, mutta yläpohjan lämmöneristystä ei ole asennettu. Työkaluja pääsee siis myös käyttämään, vaikka valitsisikin vaihtoehdoksi valmiin talopaketin.

Valmistalopaketin etu on se, että rakentamisprojektiin ei mene aikaa vaan talo valmistuu nopeasti. Tontin osto, lupien hakeminen ja pohjan rakentaminen kuuluvat talopaketin tilaajan vastuulle, mutta talofirma hoitaa loput. Talopakettia harkitsevan on myös paljon helpompi määrittää tarkat kustannukset, sillä talopaketilla on tarkka hinta. Pitkästä tavarasta rakentava sen sijaan pystyy ainoastaan arvioimaan lopullisen hinnan ja usein sekin valitettavasti ylittyy useammalla tuhannella eurolla.

Prosessi

Sekä valmiin talopaketin että pitkästä tavarasta rakentavan rakennushanke alkaa tontin ostamisella. Usein talopaketin ostaja valitsee ensin talon, mutta suositeltavampaa olisi valita tontille talo. Tontille pitää myös rakentaa tie, sähkölinjat ja tarkistaa onko alueella jo kunnallistekniikka. Radonsäteilyä epäilevän kannattaa ottaa yhteyttä Säteilyturvakeskukseen. Useissa tilanteissa rakennuspaikan maaperästä kannattaa tehdä pohjatutkimus. Ellei taloa osta pientalourakoitsijalta ”avaimet käteen” –ajatuksella itse rakentavan täytyy hankkia rakennusluvan lisäksi pääurakoitsijat eli arkkitehtitoimisto, sähkö-, LVI- ja rakennesuunnittelija. Talopaketin ostajilla talopakettien toimittajat huolehtivat näistä. Maapohjan kuntoon laittamisen jälkeen seuraava vaihe on runkotyöt. Pitkästä tavarasta rakentava tekee ne itse, mutta talopakettiin päätynyt saa ne tehtaalta valmiina. Talopakettiin kuuluu vähintään rakennuksen rungon, vesikaton toimittaminen sekä asentaminen. Talopakettia myyvä yritys pitää myös huolen siitä, että rakennusaineita, rakennustarvikkeita ja tarvittavia maaleja löytyy talopaketin mukana tulevien tarvikkeiden joukosta.

Talopaketeistakin löytyy eroavaisuuksia. Jotkut talot rakennetaan paikan päällä oikeaan pituuteen katkotusta puutavarasta ja toiset rakennetaan laajimmillaan sisä- ja ulkopintoja myöten valmiista tilaelementeistä. Lähtökohtaisesti talopaketti sisältää talon ulkoseinäelementit, joita toimitetaan eri valmiusasteilla. Pienelementtitalossa ikkunat asennetaan vasta työmaalla mutta suurelementtitaloissa ikkunat, ovet, eristystyöt, ulkoverhous ja pellitykset ovat jo tehtaalla asennettu. Runkoratkaisujen lisäksi on olemassa muunlaisia talopaketteja kuten esim. tilaelementtitalopaketti, joka kattaa miltei jo kaikki rakennustyöt. Se kootaan tehtaalla valmiiksi, ja tuodaan sitten kahdessa tai kolmessa osassa työmaalle. Sisustusta vaille oleva tilaelementti on helppo tapa rakentaa. Valmiissa tilaelementtitalossa on pinnoitteet, ilmanvaihto ja sähkö- sekä LVI-työt tehty. Myös sisustustyöt asiakas voi saada halutessaan talopaketin toimittajalta. Valintojen mukaan esim. kylpyhuoneet ja saniteettitilat on tehty jo tehtaalla valmiiksi. Tilaelementtitalo rakentuu työmaalla asumiskuntoon päivässä.

Tulevaisuuden näkymät

Rakennustutkimus RTS Oy:n mukaan talopakettien osuus uusista omakotitaloista on jo noin yli 60 %. Suurena syynä tähän on käden taitojen katoaminen, mutta myös aikatauluongelmat. Talon rakentaminen vaatii perheeltä paljon. Vähintään vuoden ajan suurin osa vapaa-ajasta vietetään tontilla. Tilanne voi olla myös taloudellisesti haastava, useissa tapauksissa entinen asunto joudutaan myymään uuden rahoittamiseksi. Tällöin joudutaan pohtimaan ratkaisuja väliaikaiseen asumiseen. Talon rakentaminen on myös varmuudella yksi palkitsevimmista työkohteista. Kaikille se ei kuitenkaan sovi, sillä omaa osaamista ja taloudellisia resursseja helposti yliarvioi. Harva on myöskään valmistautunut työmaalla tapahtuvien myöhästelyjen aiheuttamiin lykkäyksiin ja viivästyksiin.

Lähde:
http://www.rakennaoikein.fi

Tulokset 1 - 50 | Sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Järjestä hakuarvon | nimen | paikkakunnan | toimialan | tietomäärän mukaan

1. 

Eskon Oy

HELSINKI

Puh. (09) 863 4161
Faksi (09) 8673 8271

Lukittu hakusana Ilmanvaihto

SAVUPIIPPUJA

2. 

Peltityöt Kuula Oy

NUMMELA

Puh. (09) 225 2000
Puh. 040 500 9415
Peltityöt Kuula Oy on vuodesta 1994 toiminnassa oleva, luotettava ja laadukas ilmastointitöitä tarjoava yritys. Toimenkuvaamme kuuluvat myös peltityöt. - Ilmanvaihtotyöt & urakointi - Tarvikemyynti,..

ILMASTOINTITÖITÄ
PELTISEPÄNLIIKKEITÄ
ILMANVAIHTOURAKOINTIA..

http://www.peltityotkuula.fi
3. 

LVI-Ropponen Oy

HYVINKÄÄ

Puh. 0207 229 500
Puh. 040 701 3334
LVI-Ropponen Oy on vuonna 1985 perustettu LVI-alan urakointiyritys. LVI-urakointi, putkiremontit, putkisto- ja linjasaneeraukset sekä uudis- ja remontointikohteet. Urakoinnin lisäksi LVI-suunnit..

LVI-ASENNUKSIA JA LVI-KORJAUKSIA
LVI-SUUNNITTELUA
LVI-TARVIKKEITA JA LVI-MATERIAALEJA..

http://www.lviropponen.fi
4. 

Stravent Oy

ESPOO

Puh. (09) 4241 3630
Puh. 0400 601 274
Stravent Oy on vuonna 1984 perustettu menestyvä ja asiakkaiden arvostama täyden palvelun ilmastointiratkaisujen toimittaja, joka valmistaa, maahantuo, markkinoi ja myy energiataloudellisia, äänettömiä..

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA

http://www.stravent.fi
5. 

Greenpipe Oy

VANTAA

Puh. 0290 801 100
Greenpipe Oy on vuonna 1994 perustettu, valtakunnallisesti toimiva LVISA-alan asiantuntijayritys, jonka keskeisenä toimialana ovat julkisten rakennusten LVISA-urakointi ja -huoltopalvelut sekä taloyht..

LVI-ASENNUKSIA JA LVI-KORJAUKSIA
PUTKITÖITÄ
SÄHKÖALAN TÖITÄ

http://www.greenpipe.fi
6. 

Are Oy

VANTAA

Puh. 020 530 5500
Faksi 020 530 5600
Are on 100-vuotias edistyksellinen ja palveleva talotekniikkatalo. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistön ylläpidon palvelut takaavat asiakkaidemme tilojen energiatehokkuuden ..

ILMASTOINTITÖITÄ
KIINTEISTÖPALVELUJA
RAKENNUSSANEERAUSTA..

http://www.are.fi
7. 

Suomen Ilmastointi ja Savunpoisto Oy

MUURAME

Puh. 0208 300 101
Faksi 0208 300 201
Tehokasta valtakunnallista palvelua vuosien kokemuksella ilmastointiin sekä savunpoistoon! Ainoana Suomessa uusien EU-testausstandardien mukainen hyväksytty testaus maksimiolosuhteissa. Huoltoso..

ILMASTOINTITÖITÄ
SAVUNPOISTOJÄRJESTELMIÄ
ILMANVAIHTOJÄRJESTELMIEN PUHDISTUSTA JA TARKASTUSTA

http://www.sissit.com
8. 

Ilmastointipalvelu Piipputiimi Oy

KUOPIO

Puh. 0400 882 423
Puh. 0400 314 577
Ilmanvaihtohuolto, ilmastointihuolto, ilmastointikanavan puhdistus, ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmanvaihdon säätö, ilmanvaihdon säädöt, ilmamäärien mittaukset, ilmanvaihdon vikapäivystys, ilmanvai..

ILMASTOINTITÖITÄ

9. 

Insinööritoimisto Savon Controlteam Oy

KUOPIO

Puh. (017) 265 9800
Rakennuttajapalvelu, hankesuunnittelu, kustannuslaskenta, kustannussuunnittelu, sisäilmapalvelu, kuntotutkimukset, linjasaneeraus, rakennustekninen valvonta, rakennusvalvonta, kuntoarviot, sisäilmasto..

INSINÖÖRITOIMISTOJA

10. 

A Niemi Engineering Oy

LAPPEENRANTA

Puh. (05) 544 4470
Puh. 0400 251 437
Tarjoamme mm. seuraavanlaisia palveluita: - LVI-suunnittelu: lämmitys, vesi ja viemärit, ilmanvaihto ja ilmastointi, pölynpoisto - Kylmätekninen suunnittelu - Prosessiputkistojen, höyry- ja lauh..

INSINÖÖRITOIMISTOJA
LVI-SUUNNITTELUA
TALOTEKNIIKKAA

11. 

IV Spesialistit Oy Ab

KOSKENKYLÄN SAHA

Puh. 0400 921 727
Me tarjoamme ilmastointialan kaikki palvelut yli 10 vuoden kokemuksella. Toimialueemme on Etelä-Suomi, Itä-Uusimaa Vi erbjuder alla tjänster inom ventilationbranschen, med över 10 års erfarenhet...

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA
ILMASTOINTITÖITÄ

12. 

Kirkkonummen Ilmastointi Oy

KIRKKONUMMI

Puh. 0500 441 441
Kirkkonummen Ilmastointi Oy on 1984 perustettu, ilmanvaihtoasennuksiin erikoistunut yhtiö. Toimintamme keskittyy Uudellemaalle. Toimintaamme kuuluu kaikki ilmanvaihtoon liittyvät työt kuten suunnittel..

ILMASTOINTITÖITÄ
KIINTEISTÖPALVELUJA

13. 

Pemco Oy

HOLLOLA

Puh. (03) 887 410
Faksi (03) 887 4141
Pemco Oy on vuonna 1991 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut teollisuuden jäähdytys- ja ilmastointikoneiden valmistukseen. Pemco on ilmankäsittelyn ja jäähdytyksen asiantuntija. Pemco v..

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA
KYLMÄKONEITA, KYLMÄKONELAITTEITA JA KYLMÄKONEASENNUKSIA

14. 

Ilmastointi Kotikumpu Oy

OULU

Puh. 0400 586 085
Faksi (08) 531 8474
Ilmanvaihdon kokonaisurakointi Osien valmistus Säätö ja mittaus Huolto ja korjaustyö Koneellisen ilmanvaihdon puhdistus Ilmastointikanavien nuohous Ilmanvaihtoa, ilmastointi, koneellise..

ILMASTOINTITÖITÄ

15. 

LVI-asennus J.Järvinen

KIIMINKI

Puh. 040 724 5686
Lvi-asennus J. Järvinen tekee omakotitalojen ja isompienkin kiinteistöjen pienimuotoisia lvi-töitä Oulun seudun talousalueella. Lvi-työt asiakkaan ehdoilla! - Putkiurakointi; LVI –urakointi, Ilmanvaih..

LVI-ASENNUKSIA JA LVI-KORJAUKSIA

16. 

Suomen Hormistosaneeraus Oy

SOMERO

Puh. 0400 531 519
Faksi (02) 748 7120
Hormienkorjaus Furanflex menetelmällä, sekä putkitamalla ja massaamalla. Ilmanvaihtolaitteistojen puhdistukset, ilmavirtojen säädöt ja painekokeet Rasvakanavien puhdistukset Savu- ja ilmahormien k..

ILMASTOINTITÖITÄ

17. 

Mestarifarmi Oy

LAPINLAHTI

Puh. 0400 166 660
Faksi (017) 767 0330
Mestarifarmi on maatilarakentamisen asiantuntija. Tehokkaat, käytännölliset ja räätälöidyt ratkaisut sisältävät paitsi itse rakenteet myös suunnittelun ja asennuksen. Tuotevalikoimamme kattaa kaik..

BETONIA JA BETONITUOTTEITA
RAKENNUSLIIKKEITÄ
RAKENNUSSANEERAUSTA

18. 

Pohjois-Savon Ilmanvaihto Oy

KUOPIO

Puh. 020 7931690

LVI-ASENNUKSIA JA LVI-KORJAUKSIA

19. 

Ilmanvaihto Tulonen Matti Oy

RAISIO

Puh. (02) 439 7783
Faksi (02) 439 7783

ILMASTOINTITÖITÄ

20. 

Ilmanvaihto max OY

TAMPERE

Puh. 044 9764890

LVI-ASENNUKSIA JA LVI-KORJAUKSIA

21. 

Suomen Ilmanvaihto ja Huoltopalvelut Oy

LAHTI

Puh. 040 750 6429

LVI-ASENNUKSIA JA LVI-KORJAUKSIA

22. 

Ilmastointiasennus Partanen Oy

PULP

Puh. 0400 556 408

ILMASTOINTITÖITÄ

23. 

Mikor-Instruments Oy

LITTOINEN

Puh. (02) 237 5180

MITTAUSLAITTEITA JA TUTKIMUSLAITTEITA

24. 

LVI-insinööritoimisto A Mustonen Oy

KAJAANI

Puh. (08) 613 0156
Puh. 0500 680 548
25. 

Putkinippa Ky

KARHULA

Puh. 0400 659 858
Faksi (05) 2606 216
26. 

Swegon ILTO Oy

KAARINA

 In English
Puh. 010 289 4010
Faksi (02) 210 5150

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA

27. 

Fläkt Woods Oy

TURKU

Puh. 020 442 3000
Faksi 020 442 3010

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA

28. 

Oulun Ilmastointi ja Eristys Oy

OULU

Puh. 020 730 2030
Puh. 0400 683 266
Faksi (08) 348 872

ILMASTOINTITÖITÄ

29. 

Ensto Oy

PORVOO

Puh. 0204 7621
Faksi 0204 762 753

SÄHKÖASENNUSTARVIKKEITA

30. 

Härmän LVI-Tekniikka Oy

HÄRMÄ

Puh. 040 180 1120

LVI-ASENNUKSIA JA LVI-KORJAUKSIA

31. 

Ilmastointipalvelu Koskinen Oy

JYVÄSKYLÄ

Puh. 0400 211 417

ILMASTOINTITÖITÄ

32. 

Virranta-yhtiöt

VUORELA

Puh. 0207 980 480
Faksi 0207 980 481

ILMASTOINTITÖITÄ

33. 

Insinööritoimisto Reijo Patronen Oy

HELSINKI

Puh. (09) 530 8900
Faksi (09) 5308 9022
34. 

Rakennus Siirilä Ay

KOKKOLA

Puh. (06) 831 8826
Faksi (06) 831 8840

RAKENNUSLIIKKEITÄ

35. 

EP:n ilmastointiasennus

NURMO

Puh. 0400 869 372
Puh. 050 434 7201

ILMASTOINTITÖITÄ

36. 

Ilmastointi Ässät Oy

TIKKAKOSKI

Puh. 040 722 2223

ILMASTOINTITÖITÄ

37. 

Ivaso Oy

FORSSA

Puh. 040 839 4929

ILMASTOINTITÖITÄ

38. 

RJF Ilmastointi Oy

VALKEAKOSKI

Puh. 045 122 9888
Puh. 045 122 6663

ILMASTOINTITÖITÄ

39. 

Sahantien Saneerauspalvelu Tmi

MELLILÄ

Puh. 044 079 0752

ILMASTOINTITÖITÄ

40. 

Warla Trade Oy

VANTAA

Puh. 029 006 180
Faksi 029 006 1180

LVI-TARVIKKEITA JA LVI-MATERIAALEJA

41. 

Lännen Talotekniikka Oy

SUONTAKA

Puh. 0400 192 548
42. 

Suomen Puhdasilma Oy

SIIKAINEN

Puh. 040 593 1054
Faksi (02) 552 6143

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA

43. 

Chiller Oy

TUUSULA

Puh. (09) 274 7670
Faksi (09) 2747 6777

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA

44. 

Itä-Suomen Ilmastointipalvelu Oy

JOENSUU

Puh. 020 779 0710
Puh. 0400 729 634
Faksi 020 779 0717

ILMASTOINTITÖITÄ

45. 

Jokke-Koneistus Oy

ÄHTÄRI

Puh. (06) 533 0916
Faksi (06) 533 0341

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI

46. 

Recair Oy

VANTAA

Puh. 029 006 120
Faksi 029 006 5832

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA

47. 

Regiteck Oy

HELSINKI

Puh. 020 743 8888
Faksi 020 743 8889

ILMASTOINTITÖITÄ
RAKENNUSSANEERAUSTA

48. 

SK Tuote Oy

MUSTASAARI

Puh. 020 123 3200
Faksi 020 123 3218

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA
KIINNITYSTARVIKKEITA

49. 

Siivoustekijät Oy

KOKKOLA

Puh. (06) 822 5222
Faksi (06) 832 2047
50. 

Energent Oy

ILMAJOKI

Puh. (06) 424 0300
Faksi (06) 424 7303

ILMASTOINTILAITTEITA JA ILMANKÄSITTELYLAITTEITA

Tulokset 1 - 50 | Sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Järjestä hakuarvon | nimen | paikkakunnan | toimialan | tietomäärän mukaan

Tilauspuusepäntyöt, messurakentaminen - Messurakenne Oy
Tutustu monipuoliseen omakotitonttitarjontaamme!
Logistiikka-messut Tampereella 13.-15.9.2016
Maksa palkka laskulla!
Tykkää Luettelomediasta Facessa!
Lue lisää
(1/42)
ilmanvaihto ilmastointi ilmastointityöt linjasaneeraus lvi uusimaa jäähdytyslaitteet lvi-asennus lvi-urakointi putkimies espoo helsinki ilmankäsittely vantaa jäähdytys ilmastointilaitteet ilmanvaihdon puhdistus ilmastointiurakointi lohja pääkaupunkiseutu energiatodistus kylpyhuoneremontti lvi-huolto lämmitys putkiremontti putkistosaneeraus rakennussuunnittelu uppopumput lvi-suunnittelua sähköurakointi ilmastointityö ilmastointitöitä kiinteistöhuolto kuntoarvio lvi-työt sukitus ilmastointikanavien puhdistukset ilmastointilaitteita sisäilma ilmanvaihdon puhdistukset ilmastointilaitteiden huolto kirkkonummi ilmanvaihtoa 09 aga nummela argon asetyleeni erikoiskaasut tilattuna gronigon happi hiilidioksidi hiilihapotuslaitteen aqvia täyttöpulloja hitsauksen peruskaasut uusimaa hitsaustarvikkeita teollisten kaasujen vuokrasopimukset nummela ikkunapeltejä ilmanvaihtourakat iv iv-työt iv-urakointi kattoturva kattoturvatuotteet konesaumakatot konesaumakattoja nummela kouruja kuparipellit kuparipelti kupariset pönttöuunit nummela mison nummela peltikatot peltikattoja peltikourut peltilistoja peltisepänliike peltituotteiden myynti nummela perinteiset pönttöuunit pönttöuuneja pönttöuuni rakennuspellitykset rakennuspelti rakennuspeltityöt sadevesijärjestelmiä sadevesijärjestelmät seoskaasut peltityö kuula oy nummela sinkittyt peltiuuni teollisuusilmastoinnit tilaan mitoitetut pönttöuunit vesipeltejä aurinkolämpö ilmanvaihtolaitteet jäteveden käsittelyjärjestelmät kaukolämpö keittiö- ja kylpyhuonehanat kiertovesipumput komposti-wc kura-altaat kylpyammeet käyttövesi lvi-ropponen lvi-suunnittelu lvi-tarvikkeet lvi-tuotteita lämmityskattilat lämmitysratkaisut lämpö lämpöjohto maalämpö perusparannus poreammeet putki putkiasentaja putkistoremontti putkisuunnittelu rakennuslupakuvat varaajat venttiilit vesijohto öljypolttimet öljysäiliöt basic biddle ca ca 2 city csha df doorflow ecce fancoils frenger fresh hagab hotellimoduuli huonesäätöjärjestelmät ikkunapenkkimoduuli ilmaverho ilmaverhoja ilmaverhokoneet ilmaverhot indac indact induforce intact jakob jäähdytyslaite jäähdytyspalkit jäähdytyspalkki kasetit kasetti kattosäteilijä kattosäteilijät kerrostava kuristimet kuristin modul optimal optimal moduuli oviverho oviverhoja oviverhokone oviverhokoneet oviverhokoneita oviverhot palokaasu palokaasut palokaasutuote palokaasutuotteet palopellit palopelti piennopeuspäätelaite piennopeuspäätelaitteet puhallinkonvektorit puhallinpattereja puhallinpatteri puhallinpatterit päätelaitteet s - 11 s - 44 s - 55 s - induct savukaasutuote savukaasutuotteet savupellit savupelti savurajoitin savurajoittimet spe str 11 stravent strf 11 suutinkonvektorit sääsuoja sääsuojat vasaterm vasatherm vasatherm finland wasaterm wasatherm äänetön enersaver kattiloiden asennus kattiloiden huolto kaukolämpökattiloiden huolto kaukolämpölaitteiden asennus lvi-asennuksia lvi-huollot lvi-saneeraus lvi-urakoinnit lvis-palvelu lvis-urakointi lämmitysenergia lämpöpumppuja lämpöpumppujen asennus oulu pientalojen lvi-suunnittelua sisäilmaongelmat sähköasennukset sähkölaitteiden turvallisuus taloyhtiöt are talotekniikka asennusliike asentaja asiantuntijapalvelut atk-kaapelointi automaatio automaatiota elinkaari energian käytön optimointi energiansäästö huolto ja ylläpito huoltokirjat huoltopalvelut hybridi hälytyslaite ilmanvaihtojärjestelmä ilmastointijärjestelmä instrumentointi iv-tekniikka järjestelmätuote jäähdytystekniikka kaapelointijärjestelmät kaasusammutus keittiöremontti kenttäinstrumentointi kiinteistö kiinteistöhyvinvointi kiinteistön ylläpito kiinteistönhuolto kiinteistöpalvelu kiinteistötekniikka kokonaisvaltaiset ylläpitosopimukset korjaus korjausrakentaminen kulunvalvontajärjestelmät kunnossapito kunnossapitopalvelut kuntokartoitus kylmälaite kylmäpalvelu käyttövesiputki laajakaistaverkot lemminkäinen lemminkäinen talotekniikka linjasaneeraukset lvi-työ lvi-töitä lvi-urakka lvis-asennus lvis-työ lvis-työt lvis-urakka lvisaj lvisak-urakka mobiiliverkot murtovalvonta paloilmaisin paloilmoitin paloilmoitinjärjestelmät paloilmoitinkeskus paloilmoitinliike palosuojaus paloturvallisuus palovaroitin palovaroitus pienrakentaminen pinnoitus projektinjohto prosessiautomaatioasennukset prosessisähköistys putkisaneeraus putkistouudistus putkityö putkitöitä putkiurakointi rakennustekniset työt rakennustyöt rakentaminen remontit remontteja remontti rikos- ja kulunvalvonta rikosilmoitusjärjestelmät sairaalatekniikka savunpoistojärjestelmät sprinkleri sprinklerijärjestelmä sprinklerisuunnittelu sprinkleritöitä sprinkleriurakointi suunnittelu sähköasennus sähköistys sähköjärjestelmä sähkömies sähkötekniikka sähkötyö sähkötyöt sähkötöitä talotekniikan modernisoinnit talotekniikka talotekniikkaurakointi tekmanni tekninen korjaus tekninen tuote tekniset järjestelmät tekniset manageerauspalvelut telejärjestelmät teletekniikka teletöitä teleurakointi televerkot teollisuusilmanvaihto teollisuuspalvelut tiedonsiirtoverkot turun rakennusputki turvajärjestelmä turvajärjestelmät turvatekniikka urakka urakointi valvomoiden käyttö vesi ja viemäri videovalvontajärjestelmät viemäri viemärijärjestelmä ylläpitosopimukset huolto huoltosopimukset huoltosopimuksia ilma ilmankäsittelyä ilmastointia ilmastointikanavien kuvaukset ilmastointikanavien puhdistuussuunnitemat iv-järjestelmiä iv-järjestelmä iv-järjestelmät puhdistus pölyisyyksien mittaukset savua savunpoisto savunpoistoa sis sisäilmanpuhdistus sisäilmanpuhdistusta sisäkattojen puhdistukset sp-huollot sp-huolto sp-huoltoa sp-järjestelmiä sp-järjestelmä sp-järjestelmät ilmamäärien mittaukset ilmanvaihdon säädöt ilmanvaihdon säätö ilmanvaihdon vikapäivystys ilmanvaihto huolto ilmanvaihto puhdistus ilmanvaihtohuolto ilmanvaihtokanavien puhdistus ilmastointihuolto ilmastointikanavan puhdistus ilmastointikanavien desinfiointi kuopio nuohous pohjois-savo sisäpiiput tulisijakorjaukset energiatodistukset hankesuunnittelu julkisivukorjaukset korjaussuunnittelu kosteustekniset tutkimukset kosteustutkimus kuntoarviot kuntotutkimukset kustannuslaskenta kustannussuunnittelu lvis-peruskorjaukset lvis-saneeraukset lämpöolosuhteet mikrobitutkimukset peruskorjaukset rakennesuunnittelu rakennustekninen valvonta rakennusvalvonta rakennuttajapalvelu rakennuttaminen sisäilmapalvelu sisäilmastokysely taloyhtiöpalvelut elvia-kuntoarviointi elvia-kustannuslaskenta energia energiakatselmukset energiatekniikka höyryjärjestelmät insinööritoimisto kylmätekniikka kylmätekninen suunnittelu lapeenranta lappeenranta ja helsinki lauhdejärjestelmät linjasaneeraukset helsinki lvi-tekniikka paineilmaverkostot prosessiputkistojen suunnittelu pölynpoisto rakennusautomaatio sairaalakaasuputkistojen suunnittelu sukitukset viemärikorjaukset kerrostakloihin ja rivitaloihin etelä-suomi försäljning av ventilationmaskin försäljning av ventilationsmaskiner försäljning av ventilationstillbehör ilmankäsittelylaitteet ilmankäsittelylaitteet itä-uusimaa ilmankäsittelylaitteet loviisa ilmankäsittelylaitteet porvoo ilmankäsittelylaitteet uusimaa ilmankäsittelylaitteita ilmankäsittelylaitteita itä-uusimaa ilmankäsittelylaitteita loviisa ilmankäsittelylaitteita porvoo ilmankäsittelylaitteita uusimaa ilmanmassamittaukset ilmanmassamittauksia ilmanmassamittaus ilmanvaihdon puhdistuksia ilmanvaihto itä-uusimaa ilmanvaihto loviisa ilmanvaihto porvoo ilmanvaihto uusimaa ilmanvaihtotyöt ilmanvaihtotyöt itä-uusimaa ilmanvaihtotyöt loviisa ilmanvaihtotyöt porvoo ilmanvaihtotyöt uusimaa ilmanvaihtotöitä ilmanvaihtotöitä itä-uusimaa ilmanvaihtotöitä loviisa ilmanvaihtotöitä porvoo ilmanvaihtotöitä uusimaa ilmastointiasennukset ilmastointiasennuksia ilmastointiasennus ilmastointikanavien puhdistusta ilmastointilaitteet itä-uusimaa ilmastointilaitteet loviisa ilmastointilaitteet porvoo ilmastointilaitteet uusimaa ilmastointilaitteiden huoltoja ilmastointilaitteiden myynti ilmastointilaitteiden myyntiä ilmastointilaitteiden puhdistukset ilmastointilaitteiden puhdistus ilmastointilaitteita itä-uusimaa ilmastointilaitteita loviisa ilmastointilaitteita porvoo ilmastointilaitteita uusimaa ilmastointitarvikkeiden myynti ilmastointityö itä-uusimaa ilmastointityö loviisa ilmastointityö porvoo ilmastointityö uusimaa ilmastointityöt itä-uusimaa ilmastointityöt loviisa ilmastointityöt porvoo ilmastointityöt uusimaa ilmastointitöitä itä-uusimaa ilmastointitöitä loviisa ilmastointitöitä porvoo ilmastointitöitä uusimaa ilmastointulaitteiden puhdista ilmastoitikanavien puhdistus ilmstointitarvikkeiden myynti imastointilaitteiden huollot itä-uusimaa kiinteistöjen ilmastointisaneeraukset kiinteistöjen ilmastointisaneerauksia kiinteistöjen ilmastointisaneeraus loviisa luftmassamätning luftmassamätningar nyland rengöring av ventilationaggregat rengöring av ventilationkanaler rengöring av ventilationsaggregater rengöring av ventilationskanal service av ventilationsaggregat service av ventilationsaggregater södra finland ventilation ventilation loviisa ventilation nyland ventilation porvoo ventilationsaggregat ventilationsaggregater ventilationsarbete ventilationsarbeten ventilationsinstallation ventilationsinstallationer ventilationsputsning ventilationsputsningar ventilationssanering i fastighet ventilationssaneringar i fastigheter östra nyland ilmanvaihdon nuohous ilmanvaihdon parannus ilmanvaihdon uusinta ilmanvaihtoasennus jätevesiratkaisut huoneilmastointikojeita ilmalauhduttimet ilmalauhduttimia ilmankäsittelykojeita ilmanlauhdutinjärjestelmä ilmastointikojeet ilmastointikoneet ilmastointikoneita jäähdytyskoneet jäähdytyskoneistot jäähdytyskoneita jäähdytyspatterit kosteuden säätölaitteet lamellipatterit levylämmönvaihtimia kylmäaineille liuosjäähdytinjärjestelmä liuosjäähdyttimet liuosjäähdyttimiä lämmityspatterit lämmöntalteenottokoneet lämmöntalteenottokoneita lämmönvaihtimia lämpötalteenotto lämpötilan säätölaitteet mittauslaite mittauslaitteita moniputkilämmönvaihtimia patterit pemco oy puhaltimia tarkkuusilmastointikojeita tuloilmakoneet tuloilmakoneita vedenjäähdyttimet vedenjäähdytys vedenjäähdytyskoneistoja ilmastointikanavien nuohous ilmastointilaitteiden korjaus koneellinen ilmanvaihto koneellisen ilmanvaihdon puhdistus koneelliset ilmastoinnit eristykset eristystyöt hanan vaihto kaukolämpösiirrin kaukolämpövaihdin keittiöhanan vaihto kiiminki kylpyhuoneen lvi-työt lvi-asentaja lvi-tarvikkeet putkiasennukset lämminvesivaraajan asennus lämmitysjärjestelmien uusiminen lämmitysjärjestelmät putkien eristys putkityöt sähkökattila sähkökattilan asennus sähkökattilat viemäröinnit öljykattiloden vaihdot hormien korjaus furanflex menetelmällä. ilmanvaihto hormienvuoraus hormienvuoraus helsinki hyvinkää hämeenlinna ilmahormien kartoitukset ilmahormien kartoitukset helsinki ilmahormien kartoitus ilmahormien kartoitus helsinki ilmahormien korjaukset ilmahormien korjaukset helsinki ilmanvaihto helsinki ilmanvaihtoa helsinki ilmanvaihtohormien korjaus ilmanvaihtohormien korjaus helsinki ilmanvaihtojärjestelmien mittaus ilmanvaihtojärjestelmien mittaus helsinki ilmanvaihtojärjestelmien säätö ilmanvaihtojärjestelmien säätö helsinki ilmanvaihtolaitteistojen ilmavirtojen säätö ilmanvaihtolaitteistojen ilmavirtojen säätö helsinki ilmanvaihtolaitteistojen painekoe ilmanvaihtolaitteistojen painekoe helsinki ilmanvaihtolaitteistojen puhdistus ilmanvaihtolaitteistojen puhdistus helsinki ilmastointipuhdistukset ilmastointipuhdistukset helsinki järvenpää kauniainen kerava rasvahormien puhdistus rasvahormien puhdistus helsinki rasvakanavien puhdistukset rasvakanavien puhdistuksia helsinki rasvakanavien puhdistus helsinki riihimäki savuhormien kartoitukset savuhormien kartoitukset helsinki savuhormien korjaukset savuhormien korjaukset helsinki savuhormien korjaus savuhormien korjaus helsinki sipoo turku tuusula agri led light valaisimet arntjen nostoikkunat automaattiset eläinten ruokintalaitteet betoniritilät flygt lietepumput flygt pumppaamot flygt uppopumput fog agroteknik gea farm technologies gea lumitherm greten betoniritilät iq-lypsin irtorehusiilot juottoautomaatit karjan ruokintalaitteet karjarakennukset karjatilojen valaisimet korvausilmaluukut l-elementit laakasiilot lannanpoistojärjestelmä lannanpoistojärjestelmät lannanpoistolaitteet lietepumput lietesäiliön suojaverkko lietesäiliön verkkoaita lietesäiliöt lumitherm lypsyjärjestelmät lypsykoneet lypsylaitteet maatalouden rakennustyöt maatalousrakennusten betonielementit maatalousrakennusten elementit maatalousrakennusten elementtejä maatalousrakennusten kattorakenteet maatalousrakennusten nostoikkunat maatalousrakennusten valaisimet maatalousrakennusten valaisinjärjestelmät maatalousrakentaminen maatalousrakentamista maatilarakennusten ilmanvaihtojärjestelmät maatilarakennusten korjaukset maatilarakennusten nostoikkunat maatilarakentaminen maatilojen rakennustyöt merlo kurottajat mestarikasvattamo mestaripihatto navetan valaisinjärjstelmä navettarakennusten valaisimet navettarakentaminen pihattokalusteet rehusiilot reventan hormit ruokintalaitteet sikalakalusteet sikalalaitteet sikalan lannanpoistojärjestelmä suojaverkko lietesäiliöön tuotantorakennukset tuotantorakentaminen vasikanjuottoautomaatit
ThyssenKrupp - Alumiinin ammattilainen