Paljeovi ja Kaihdintuote

SOMERO

Harjun hallitie 4
31400 SOMERO

Puh. (02) 748 6406
GSM/Sivunumero 040 543 9398




OVIA JA PORTTEJA

ovia, portteja, ovet, portit

Liiketoiminnan esittely

Paljeovet ja kaihdintuotteet Somerolta

Paljeovi ja Kaihdintuote on Somerolla toimiva yritys, jonka päätuotteena ovat paljeovet. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös taiteovet, rulla- ja sälekaihtimet, markiisit, puu- ja pystylamellikaihtimet, screenkaihtimet ja verhokiskot. Kauttamme saat myös kattavat mittaus- ja asennuspalvelut. Olemme toimineet alalla jo vuosien ajan, joten meillä on kokemusta monenlaisista kohteista ja tilanteista. Tutustu ja ota yhteyttä.
/img/c/744483.jpg

Tuotteet

• Paljeovet ja -seinät
• Paljeovet mittatilauksesta
• Sälekaihtimet
• Puusälekaihtimet
• Rullaverhot
• Markiisit
• Pystylamellit
• Screen verhot
/img/c/744484.jpg

Yhteystiedot

Markku Mäenpää 040 543 9398

Jarmo Linja 0500 226 606

myynti@paljeovi.fi
/img/c/744485.jpg

Lisätiedot

Paljeovi ja Kaihdintuote on paljeovien erikoisliike Somerolla. Toimimme ympäri Suomen.
Paljeovilla saadaan monipuolisesti ratkaistua ovi- ja tilanjakamiseen liittyvät asiat, sekä äänieristykset eri tilojen välillä. Teemme paljeovet räätälöityinä ratkaisuina asiakkaillemme, aina tarpeiden mukaan. Äänieristeenä paljeovia käytetään hyvin monenlaisiin tarkoituksiin niin julkissa tiloissa kuin yksityisissä kotitalouksissakin. Äänieristettynä paljeovi ehkäisee esim. porraskäytävistä ja muista tiloista tulevaa melua, sekä mahdollistaa mm. elokuva- ja audiohuoneiden hiljaisuuden. Paljeoviratkaisut soveltuvat lähes kaikkeen tilanjakamiseen sekä äänieristystä vaativiin kohteisiin.
/img/c/746581.jpg

Hakusanat

kaihtimet, kaihtimia, markiisit, markiiseja, aurinkosuojalaitteet, aurinkosuojalaitteita, verhotangot, verhotankoja, taiteovet, taiteovia, pystylamellikaihtimet, pystylamellikaihtimia, pystylamellit, rullaverhot, rullaverhoja, sälekaihtimet, paljeovet mittatilaustyönä, sälekaihtimia, kaihdinsuunnittelu, kaihdinmittaus, kaihtimien asennuspalvelu, kaihtimien asennukset paljeovet, paljeovia, paljeseinät, haitariovet, taiteovet, screen verhot
/img/c/745635.jpg

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen