Pakkauspalvelu Irpack Oy

PIISPANRISTI

Kurkisuonkatu 7
20760 PIISPANRISTI

Puh. (02) 242 6709




PAKKAUSPALVELUJA

pakkauspalvelut, pakkaus, pakkaaminen, pakkauspalvelu

Liiketoiminnan esittely

Pakkauspalvelu Irpack on perustettu vuonna 1992. Omiin hallitiloihin muutimme syksyllä 1998. Nyt voimme tarjota asiakkaillemme ajanmukaiset toimitilat, hyvän konekannan ja ammattitaitoisen henkilökunnan palvelut.

Huomioimme lisääntyneet logistiikan vaatimukset, laatu- ja ympäristöasiat ovat toiminnassamme hyvin tärkeitä. Kaikessa toiminnassamme pyrimme minimoimaan luonnon ja ympäristön kuormitusta. Käytämme raaka-aineita ja energiaa säästäen, suosimme materiaalin uusiokäyttöä ja kierrätystä aina kun se on mahdollista.

Tarjoamme mitä erilaisempia ratkaisuja teollisuuden, kaupan ja järjestöjen pakkausongelmiin - hallitsemme skin-, kupla-, kutiste-, pussi- ja displaypakkaukset. Kokemusta löytyy kaikenlaisen kappaletavaran kuten päivittäiskosmetiikan, rautakauppatuotteiden, mausteiden ja kirjapainotuotteiden pakkaamisesta. Jokaiselle asiakkaalle haluamme tarjota Sen Oikean pakkausratkaisun.
/img/c/712643.gif

Tuotteet

- SKIN-PAKKAUS
- KUPLA-PAKKAUS
- KUTISTEMUOVIPAKKAUS
- APET-KOTELOT
- ETIKETÖINNIT
- PAINETTU PAKKAUSTEIPPI
- PUSSITUS
- MUUT PAKKAUSALAN PALVELUT

Hakusanat

pakkaus, Skin-pakkaukset, kutistepakkaukset, kutistemuovipakkaukset, Pussitus, pakkaukset, Stanssatut muovikotelot, muovikotelot, Pakkausteipit, painettu pakkausteippi, Etiketöinnit, pakkauksia

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen