Oma Rakennus Oy

VANTAA

Liiketoiminnan esittely

Oma Rakennus Oy on julkisivukorjaamisen ja -rakentamisen erikoisjoukko. Kokemuksemme, tekemisessä karaistunut ammattitaitomme ja innovatiivisuutemme hakevat vertaistaan.
Julkisivutöiden taitoa ei omaksu hetkessä. Se ansaitaan monen vuoden kovan työn ja kymmenien erilaisten kohteiden jälkeen, se opitaan erilaisten materiaalien, menetelmien sekä tekniikoiden ja ratkaisujen kautta. Vain tällä tavalla syntyy viisautta, näkemystä ja rakentajan vaistoa tarjota joka ikiselle kohteelle juuri kohdetta parhaiten palveleva vaihtoehto ja toteuttaa se ammattitaidolla – joustavasti, nopeasti ja laadukkaasti.

Laaja asiantuntemus, vuosikymmenien aikana kovalla työllä ansaittu ammattitaito ja kokemus sekä halu oppia uutta mahdollistavat käytännön luovuuden, jota vaaditaan vanhan korjaamiseksi entistä ehommaksi, toimivammaksi ja kauniimmaksi. Ratkaisut teemme aina kohteen ehdoilla ja sen parhaaksi.
/img/c/744814.jpg

Palvelut

- Julkisivukorjaus
- Julkisivut uudiskohteisiin
- Julkisivupellitykset
- Kattotyöt ja sokkelit
- Parvekkeet, ikkunat & ovet
- Julkisivun kuntoarviot
- Toimi- ja liiketilat
- Rakennuttajapalvelut
/img/c/744815.jpg

Hakusanat

Julkisivukorjaus, julkisivujärjestelmät, julkisivuorjaukset, muuraus, muuraukset, rappaus, rappaukset, julkisivupellitys, julkisivupellitykset, vesikattorakenteet, peltikattotyöt saneeraus- ja uudiskohteisiin, parvekkeet, ikkunat, ovet, viemäröinti, pihatyöt, toimi- ja liiketilat, rakennuttajapalvelut, remonttilaskuri, Muuraus, muuraukset, julkisivumuuraus, julkisivumuuraukset, valiseinämuuraus, väliseinämuuraukset, harkkomuuraus, harkkomuuraukset, perustukset, tulisijat, piiput, julkisivusaneeraus, julkisivusaneeraukset, rappaustyöt, betonointityöt, rakennustyöt, betonointityöt, julkisivu-urakat, julkisivu-urakka, robertrakennus, avaimet-käteen, uudisrakentaminen, korjausrakentaminen, WePro, ulkovaippa, pellitykset, julkisivupellit, julkisivupelti, Uusimaa, Etelä-Suomi, Helsinki, Vantaa, Espoo
/img/c/744816.jpg

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen