Nousiaisten kunta

NOUSIAINEN

Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN

Puh. (02) 439 1211
Faksi (02) 439 1210




KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

Nousiaisten kunnan hyvä sijainti ja hyvien liikenneyhteyksien lisäksi kuntalaiset arvostavat luonnonläheistä maalaismaisemaa ja toimivia peruspalveluita.
Nousiainen sijaitsee valtatien 8 varrella vain parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.
Yrityksiä Nousiaisiin tuo mm. Turun talousalueen sijainti sekä kunnan järjestelmällinen tuki yritystoiminnan kilpailukvyn lisäämiseksi.
Tänä päivänä Nousiainen tarjoaa laadukkaat ja toimivat peruspalvelut kaikenikäisille asukkaille. Arjen sujuvuutta arvostavat erityisesti lapsiperheet: joustava päivähoito, hyvä perusopetus ja laadukas lukio sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet houkuttelevat tänne uusia asukkaita.
/img/c/740512.jpg

Palvelut

Nousiaisten rautatieaseman lähiympäristön käyttämisestä yritystoimintaan liittyvään rakentamiseen on keskusteltu maankäytön viranomaisneuvottelussa. On todettu, että alue sopii hyvin yritystoimintaan, koska yhteydet ovat hyvät ja paranevat vielä moottoritien ja eritasoliittymän myötä, kun valtatie 8:n nelikaistaistamishanke toteutuu. Vanhan aseman alueelta on matkaa valtatie 8:n risteykseen (tulevaan eritasoliittymään) noin yksi kilometri.

Alueella ei ole asemakaavaa, mutta neuvotteluissa on todettu, että rakentaminen voi ainakin 2-3 rakennuksen osalta edetä suunnittelutarveratkaisun kautta. Lemuntieltä Nousiaisten vanhalle asemalla johtavan tien lounaispuolella olevalla maa-alueella on tonttimaata yhteensä hieman yli 7000 m2, josta on mahdollista jakaa muutama erillinen

Lisätiedot

Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00

Hakusanat

nousiainen, tontit, teollisuustontit, yritystontit, liiketontit, nousiaisten kunta, tontteja nousiainen, myynnissä olevat tontit, omakotitalotontti, omakotitalotontit

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen