Muotola Ky

LEPPÄVIRTA

Liiketoiminnan esittely

Muotola Ky on erikoispuusepänliike Leppävirralla.
Yritys tarjoaa innovatiivistä, joustavaa ja luotettavaa palvelua.
Verstas perustettiin vuonna 2000 valmistamaan laadukkaita huonekaluja ja erilaisia mittatilauspuusepäntöitä sekä yksityis- että julkitiloihin.
Vuosien saatossa rakennusteollisuudesta on muodostunut tärkein asiakkaamme. Valmistamme ammattirakentajille piensarjoina mm pyöreitä ikkunoita ja toimistoseinäkkeitä.

Tuotteet

Mittatilauskalusteet ja sisustus

Valmistamme mittatilauskalusteita ja sisustuksia. Työn aloittamiseksi tarvitsemme selvittää tilaajan toiveet, kohteen sijainnin asettamat vaatimukset, turvallisuuden, laadun, budjetin, aikataulun, sopivuuden aikaisempaan ympäristöön ja mitä uudelta kalusteelta / tuotteelta odotetaan.

Mahdollisia toimeksiantoja ovat esimerkiksi
- kalusteen valmistus arkkitehtipiirroksen pohjalta
- uusien kalusteiden / puusepäntöiden suunnittelu ja toteutus

Autamme tuotteidenne suunnittelussa ja materiaali valinnoissa.
Tuotteissa käytämme massiivipuun ohella erilaisia viilu ja levymateriaaleja. Monesti tuotteissamme yhdistyy puuhun myös lasi, metallit ja luonnonkivi.

Palvelut

Teollisuuden alihankinta

Rakennusteollisuutta palvelemme valmistamalla kiintokalusteita, erilaisia puolivalmisteita sekä asiakkaalle räätälöityjä tuotteita kuten ikkunoita ja toimistoseinäkkeitä.
Pyrimme toimituksia suunniteltaessa ottamaan huomioon tuotteen koko matka verstaalta valmiiseen asennukseen, mahdollisine välivarastoimisineen.

Yhteystiedot

Yrittäjä
Simo Junkkarinen
puh. 044 567 6826
simo.junkkarinen(at)muotola.fi

Muotola Ky
Opintie 2
79100 Leppävirta
puh. 044 567 6826

Hakusanat

mittatilauskalusteet, alinhankintapalvelut, teollisuuden alihankinta, puuseppä, suunnittelu, sisustus, kalusteet, huonekalut, tasot, ikkunat, toimistokalusteet, toimistotuotteet, mittatilauspuusepäntöitä, työtasot, työtilat
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen