Metsähallitus - Tiedekeskus Pilke

ROVANIEMI

Ounasjoentie 6
PL 8016
96101 ROVANIEMI

Puh. 0205 64 7820




Liiketoiminnan esittely

Näe metsä puilta!
Tiedekeskus Pilke kertoo suomalaisista metsistä ja meidän suomalaisten metsäsuhteesta. Metsä on läsnä ihmisten elämässä monilla hauskoilla ja yllättävilläkin tavoilla: se voi löytyä jäätelöstä, purukumista ja huonekaluista. Tiedekeskus Pilkkeessä tutustutaan pohjoisen metsiin kaikilla aisteilla ja itse tehden. Pilke innostaa, naurattaa ja herättää ajatuksia.

Rovaniemellä Ounasjoen rantamaisemissa sijaitseva Pilke-talo on Metsähallituksen puurakenteinen toimitalo, jossa on toimistotiloja, Tiedekeskus Pilke, Pilke Shop ja Metsähallituksen palvelupiste.
/img/c/735114.gif

Katso myös

Puurakenteinen Pilke-talo on esimerkki ekologisesta puurakentamisesta.
/img/c/739989.jpg

Tuotteet

Tiedekeskus Pilke kertoo siitä, kuinka monella tavalla olemme yhteydessä pohjoiseen metsään ja sen tuotteisiin joka päivä. Elämyksellisessä ja vuorovaikutteisessa Pilkkeessä syvennät näkemyksiäsi metsien nykytilasta, kestävästä käytöstä ja moninaiskäytön mahdollisuuksista tulevaisuudessa.
/img/c/739988.jpg

Palvelut

Tiedekeskus PILKE tarjoaa toiminta-, näyttely- ja oppimisympäristön pohjoisten metsien monimuotoisuuden hyödyntämiseen ja käyttöön kestävällä tavalla.

Näyttelytilamme on sopiva metsänomistajille, rakentajille, suunnittelijoille jne., ideoiden ja innovaatioiden esiintuomiseen, aina metsien jatkojalostuksesta lopputuotteisiin saakka. Tarjoamme myös ryhmille toiminnallisen oppimistavan ja opiskelijoille työpajat.

Tiedekeskus Pilkkeen tarjontaa:

• Bongaa puuosa – tehtävä itsenäisille kulttuurikulkijoille
• Työpajat oppimisryhmille
• Pilke -talokierrokset ja ryhmäopastukset

Muille ryhmille työpajat ovat myös mielekäs ja toiminnallinen tapa oppia pohjoisten metsien kestävästä käytöstä.
/img/c/735115.gif

Yhteystiedot

Tiedekeskus Pilke
Ounasjoentie 6
96200 Rovaniemi
Puh. 0205 64 7820
info@tiedekeskuspilke.fi

Hakusanat

oppiminen, opiskelu, eko, ekosysteemi, ekosysteemipalvelu, metsänhoito, ekologinen ympäristö, metsä, uusiutuvat luonnonvarat, puuteollisuus, metsäteollisuus, desinghuonekalu puusta, designhuonekalu puusta, jalopuut, jalopuu, puunjalostus, retkeilyneuvonta, luontomatkailu, puu design, tiedekeskus, Rovaniemi, Lappi, pohjoisten metsien kestävä käyttö, kestävä käyttö, perhe, perheet, lapset, arkkitehtuuri, puurakentaminen, puurakennus, Metsähallitus, Pilke, Pilke-talo, Tiedekeskus Pilke, myymälä, Pilke Shop, Pilke Verkkokauppa

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen