TK Kouru Oy Rauma Kolla, Sadevesikourut Rauma, Eurajoki, Eura, Säkylä, Satakunta, Turku, Rännit Rauma, Eurajoki, Eura, Säkylä, Satakunta, Turku

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
27.03.2017 10:46
Kategoria:
TK Kouru valmistaa sadevesijärjestelmät vuosien kokemuksella ja ammatitaidolla. Päätoimialeena Rauma ympäristöineen, Pori, Satakunta ja tarvittaessa koko Varsinais-Suomi.

Räystäskouru, ränni, vesikouru – sadevesijärjestelmällä on monta nimeä, mutta vain ja ainoastaan yksi tärkeä tehtävä. Huolella mitoitetut sekä huolellisesti asennetut sadevesijärjestelmät johtavat katolta tulevat vedet pois talon rakenteista ja kulkuväyliltä.

Sadevesijärjestelmän (rännin, vesikourun, räystäskourun) ongelmat talonomistajille ovat hyvinkin tutut: tulvivat vesikourut, vuotavat saumat,puutteelliset kourujen kaadot ja niskaan tippuva vesi.
Sadevesijärjelmän todellinen laatu ilmenee yleensä vasta vuosien mittaan. Saumoistaan vuotavat ja lumikuormien painosta repsahtaneet räystäskourut ovat valitettavan tuttu näky. T -Kourun moderni kouruntekokoneesta valmistamme kourut asennuspaikalla tehdasautosta määrämittaan, näin yhtenäiseen vesikouruun ei tule vuotavia liitoksia ja tekotapa jouduttaa myös huomattavasti asennustyötä.


• Sadevesijärjestelmät

- Sadevesikourut
- Syöksytorvet
- Rännit


• Kattoturvatuotteet

- Palotikkaat
- Lapetikkaat
– hätäpoistumistikkaat
– lumiesteet kaikille kattoprofiileille
– kattosillat
- tikkaat

• Rakennuspellitykset

– piipunpellityksiä
– peltikattoja
– ikkunapeltejä
– reunalistat
- päätylistat
- katkaisulistoja
– piipunhattuja

Palvelut

Teemme sekä peltisepäntyöt että kirvesmiestyöt:

- Kattoremontit
- Kattopellitykset
- Uudet katot

TK KOURU

Markku Nyroos
Rauma

Puh. 044 255 9940
markkujnyroos@hotmail.com
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen