Raahen Aiku Raahe, Laitoshuoltajakoulutus Raahe, Laitoshuoltajan ammattitutkinto Raahe,

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
16.06.2014 10:10
Kategoria:
Laitoshuoltajan ammattitutkinto
Koulutukseen on jatkuva haku

Valmistava koulutus toteutetaan iltaopiskeluna 2x4h/viikko, lähiopetustunnit ovat maanantaisin ja tiistaisin. Etäopintoja viikoittain on 13 h.

Laitoshuoltajan ammattitutkinnon suorittaminen monipuolistaa, laajentaa ja päivittää siivoojan ammattitaitoa niin, että valmistavan koulutuksen jälkeen siivooja voi työskennellä erilaisissa toimintaympäristöissä ja yrityksissä; laitossiivoojana, laitoshuoltajana, kerroshoitajana sekä itsenäisenä yrittäjänä.

Laitoshuoltajan ammattitutkinto muodostuu kahdesta pakollisesta ja kahdesta valinnaisesta osasta. Pakolliset osat ovat Siivouspalvelut ja Perussiivouspalvelut.

Valinnaiset osat, joita tarjoamme, ovat Ateriapalvelut, Laitoshuoltopalvelut, Avustaminen ja huolenpito, Erityissiivouspalvelut, Huonekasvien huoltaminen ja Tekstiilien huoltaminen.

Tutkintoon valmistava koulutus toteutetaan monimuotoisin menetelmin oppilaitosympäristössä ja työpaikoilla. Opiskelu henkilökohtaistetaan laatimalla jokaiselle opiskelijalle henkilökohtainen opiskelu- ja näyttösuunnitelma. Ammattitaito osoitetaan tutkintotilaisuuksissa käytännön työtehtävissä, osallistumalla työpaikoilla päivärytmin mukaisiin työtehtäviin. Näyttötutkintotilaisuudet toteutetaan yhteistyössä työelämän kanssa.

400 €. Hinta sisältää opetuksen, oppimateriaalit ja lisäksi tutkintomaksun sekä -tilaisuudet.

Pääsyvaatimuksena on että, opiskelija on kiinnostunut laitoshuoltajan työstä ja soveltuu alalle, on sitoutunut opiskelemaan. Hakijalta edellytetään mielellään alan työkokemusta ja /tai koulutusta, sekä hyvää terveydentilaa ja työkuntoa. Koulutukseen on jatkuva haku ja opiskelija voi opiskella joustavasti huomioiden elämäntilanteensa.
Lisätietoa

Lisätietoa tutkinnosta: www.oph.fi

Lisätiedot koulutuksesta: opettaja Sinikka Knuutila,
puh. 044 439 4341, sinikka.knuutila@raahenaiku.fi.
Lisätietoja yrityssivulta: Raahen Ammatillinen Aikuiskoulutuskeskus
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen