Fibrocom Oy Mikkeli, Kontit, Vaihtolavakontit, erikoislavat, kevyet kontit, kevyet vaihtolavat

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
22.01.2014 13:25
Kategoria:
SuperCont-rakenteiset kevyet ja kestävät kontit turpeen, hakkeen ym. energian ajoon.

Ontelokomposiittinen® konttirakenne tuo selkeitä etuja perinteiseen rakenteeseen verrattuna.

- Erinomainen lujuus-keveyssuhde
Ontelokomposiitissa yhdistyvät lujuus, jäykkyys ja keveys. Tämän mahdollistaa patentoitu ontelokomposiittirakenne®, missä kahta pintalaminaattia yhdistävät jatkuvakuituiset paarrelaminaatit. Rakenteen poikkileikkaus on kuin monta I-palkkia olisi rinnakkain. Pintalaminaattien ja paarrelaminaattien väliin tulee lisäksi eristeaine, joka tuo turvekontille tarpeellisen lämmöneristävyyden. Painonsäästö perinteiseen konttiin verrattuna voi olla jopa 45%.

- Iskunkestävyys
Paarrelaminaatit ovat ontelokomposiittirakenteessa n. 65 mm jaolla, kun taas perinteisen kontin puiset rimat ovat huomattavasti leveämmällä, n. 300 mm jaolla. Tästä syystä rakenne on joka kohdassa tasaluja ja tiheämpi paarrejako lisää iskulujuutta. Ontelokomposiittirakenne ja perinteinen rakenne samanlaisen iskun jälkeen.

- Rakenteen saumattomuus
Koko kontti on valmistettu muottityönä yhdellä kertaa eli seinät ja lattia kiinnittyvät saumattomasti toisiinsa, jolloin liitokset ovat äärimmäisen lujat. Tällöin myös perinteisessä konttirakenteessa seinä- ja lattiaelementtien liittämiseen käytetyt metalliprofiilit jäävät kokonaan pois, jolloin syntyy huomattava painonsäästö.

- Erinomainen säänkesto
Komposiiteille tyypilliseen tapaan myös ontelokomposiittirakenne on lahoamaton ja ruostumaton. Se ei haurastu kylmissäkään olosuhteissa eikä ime vettä itseensä kosteassa. Kontin pohja on tasainen, mikä vähentää lumen kertymistä.

- Korjattavuus
Vaurion sattuessa ontelokomposiitti voidaan korjata lasikuitumateriaalilla helpommin kuin perinteinen vanerikontti.

Katso videomme!

Fibrocom Oy

Myynti:
0400 237 069
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen