Venepörssi Hakusanalla venepörssi löytyi 1. yritys

Uudet ja käytetyt veneet

Veneily on kesäisin suomalaisille mukava harrastus. Venettä voidaan käyttää esimerkiksi kalastuksessa ja matkailussa. Toisille vene on kulkuväline paikasta a paikkaan b, kun taas toisille se taas on paikka, jossa rentoudutaan ja nautitaan kesäpäivästä. Veneiden hinnat vaihtelevat suuresti. Uudet veneet ovat luonnollisesti erittäin kalliita. Veneiden käyttöikä on kuitenkin paljon autoa pidempi, joten erittäin hyväkuntoisen käytetyn veneen saa monesti melko edulliseen hintaan. Käytettyjen veneiden myynti ja ostaminen on järkevää säästämistä ja monelle siitä on muodostunut ikään kuin harrastus. Erinomainen paikka, jossa voi sekä myydä, että ostaa käytettyjä veneitä on Venepörssi.

Venepörssi lienee tuttu palvelu jokaiselle käytetyn veneen myyjälle tai ostajalle. Palvelu on toiminut lehtenä aina vuodesta 1995 lähtien, ollen tänä päivänä kenties Suomen tunnetuin käytettyjen veneiden, moottoreiden ja venevarusteiden kauppapaikka.

Venepörssi uudistui radikaalisti vuonna 2012 kun palvelu kehitti uuden kätevän nettisivun. Venepörssi.fi- palvelun avulla käyttäjät pystyvät tavoittamaan monia tuhansia veneistä ja veneilystä kiinnostuneita asiakkaita viikoittain. Venepörssin internet palvelu mahdollistaa asiakkailleen oman kauppiaspakettinsa, jonka avulla voi ilmoittaa rajattoman määrän ilmoituksia Venepörssiin. Ilmoituksiin saa liitettyä myös valokuvia myytävistä veneistä, moottoreista ja varusteista. Kattavasta palvelusta löytää kaikenlaisia veneitä, aina käytetyistä soutuveneistä käytettyihin teräksisiin troolareihin. Suuren ilmoitusmääränsä ja hyvän hakukoneensa ansiosta Venepörssissä on mahdollista tehdä paljon hintavertailuja ja löytää juuri oikeanlainen käytetty vene omiin tarpeisiinsa. Veneiden myynnin sesonkiaika sijoittuu kevääseen, jolloin jäät ovat sulamassa ja ihmiset hakevat uutta venettä kesän tarpeisiinsa.

Toinen erinomainen ja paljon käytetty veneiden kauppapaikka on Venepalsta –palvelu. Kyseinen palvelu on erittäin selkeä ja siinä pystyy erittäin tarkasti määrittelemään, minkälaisen tuotteen haluaa löytää. Palvelun etusivulla pystyy hakemaan haluamaansa tuotetta syöttämällä kenttiin veneen merkin, vuosimallin, tyypin, pituuden, kauppiaan ja hinnan. Venepalstalla on ilmoituksia yli tuhat.

Venepörssistä löytää maan kattavimman valikoiman käytettyjä veneitä. Tarjolla on lukuisia eri merkkejä ja venemalleja. Erittäin suosittuja ovat hyvänä kalastusveneenä toimivat käytetyt buster veneet. Bustereita on monia eri malleja, aina s kokoisesta xxl malliin. Tällä hetkellä Buster merkkisiä käytettyjä veneitä on Venepörssissä myytävänä noin kolmekymmentä.

Venepörssissä voi myydä käytettyjen veneiden lisäksi käytettyjä perämoottoreita. Usein tilanne onkin sellainen, että vene on muuten hyvässä kunnossa, mutta moottori tarvitsee vaihtaa. Venepörssiin voi ilmoittaa mitä tahansa käytettyjä veneiden perämoottoreita, oli sitten kyseessä Mercury, Tohatsu, Honda, Yamaha, Suzuki ja niin edelleen.

Kotimaiset venemallit, kuten Terhi veneet ja Suvi veneet ovat Suomen vesistöissä erittäin suosittuja. Kyseisiä venemerkkejä on myytävänä monia eri malleja Venepörssi palvelussa.

Toisinaan on sellainen tilanne, että omasta vene halutaan myydä, mutta tilalle olisi mukava saada joku toinen. Venepörssissä on myös mahdollista ilmoittaa halukkuutensa veneiden vaihtoon. Käytäntö on sama kun autojen vaihdossa, jossa maksetaan veneiden väliraha tai jos hinnat ovat samat, niin vaihto onnistuu käden käänteessä.

1. 

Machimp Oy

MASKU

Puh. (02) 432 2445
Puh. 0400 222 256
Machimp Oy Venekauppiaasi Masimp palvelee; jatkuvasti vaihtuva valikoima laadukkaita vaihtoveneitä, osto, myynti, vaihto, osamaksu. Myös lasikuitutyöt, huollot, telakointi. Tervetuloa hyville ven..

Lukittu hakusana Venepörssi

MOOTTORIPYÖRIÄ, MOOTTORIKELKKOJA JA MOPOJA
VENEITÄ JA VENEVEISTÄMÖITÄ

http://www.masimp.fi
ThyssenKrupp - Alumiinin ammattilainen